Jeg har lige modtaget min pakke fra Kreakrog og er som altid meget tilfreds. Bestilte søndag aften og pakken blev sendt allerede mandag morgen. Tirsdag eftermiddag var den klar i pakkeshop. But... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk og meget personlig service - indehaveren var så sød at tage billeder til mig med forskellige farvekombinationer og yde hurtig og kompetent rådgivning. Her fås det bedste fra begge verdener... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk! Jeg har haft en fantastisk første gang hos KreaKrog!! Bestilte strikkepinde søndag sen eftermiddag modtog min pakke i dag (mandag morgen). Der var en sød lille hilsen med med nogle st... Voir plus

1. Magasin de tricot

Écrit par l'entreprise

KreaKrog er en virksomhed med fokus kreativitet og hovedsageligt kvalitetsgarn. Vi gør en indsats for at sikre os at garnet bliver produceret ordentlig og går derfor ind for bæredygtighed. Vi sætter pris på at yde en personlig og god service og nyder at hjælpe jer.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Altid god oplevelse

Jeg har lige modtaget min pakke fra Kreakrog og er som altid meget tilfreds.
Butikken har et godt stort udvalg af både kvalitetsgarn og opskrifter.
Også den fysiske butik er rigtig dejlig at komme i og der er altid god hjælp at hente. Fx hvis man er i tvivl om garnforbrug til opskriften.
Du kan roligt købe ind til dit næste kreaprojekt her.

26 janvier 2026

Lækkert garn og super service

Har kun handlet i den fysiske butik, men sikke en god service de giver.. garn af lækker kvalitet og super sød og tålmodig betjening, så jeg altid kommer ud af døren med det helt rigtige garn.. og hvis jeg har fortrudt en farve, så kan jeg bare komme og bytte.
Kreakrog er klart et besøg værd

18 décembre 2025

Hej Anna,
Tusind tak for din søde besked! Det betyder meget

Super levering

Hurtig levering, intet manglede, og så har hun skrevet et sødt personligt kort. Lige som jeg kan lide det. Tak Louise :)

8 juillet 2025

Fantastisk service!

Jeg kommer 100% til at købe alt mit garn og strikke tilbehør hos jer fremover! Mega hurtig levering! Super sød personlig note der kom med i pakken og flot indpakning!

29 décembre 2023

Super service!

Super service!
Min far havde bestilt garn til forkert størrelse og i forkert farve, og jeg fil meget sød, kompetent og hurtig hjælp til at få byttet garnet. Tak!

1 janvier 2023

Fantastisk

Fantastisk!
Jeg har haft en fantastisk første gang hos KreaKrog!!
Der var en sød lille hilsen med med nogle strikkemarkører.
Kæmpe anbefaling herfra! 🙂🙂👏

23 février 2021

Virkelig god service!

Virkelig god service! Louise er super sød og hjælpsom! Dejligt at man kan få god og tålmodig rådgivning, når man er nybegynder-strikker:-) Og så er det jo bare fantastisk, at vi har fået sådan en lækker garnbutik i byen!

18 février 2021

Kære Rikke,

Tusind tak for dine søde ord, er kun glad for at kunne hjælpe :-)

God strikkelyst!

Hurtig levering

Fin hjemmeside, hurtig respons og hvilken luksus HJEMMELEVERING. Det tog kun 2 timer fra bestilling til levering.👏👏

13 février 2021

Kære Joan,

Tusind tak for de søde ord, jeg kommer gerne med garn igen ;-)

God strikkelyst!

Virkelig god service

Virkelig god service. Meget lækker kvalitetsgarn. Havde brug for vejledning ift til en bestemt opskrift og garnfarver. Fik hurtig respons og super vejledning.

13 février 2021

Kære Alice,

Mange tak for de fine ord, er så glad for jeg kunne hjælpe :-)