KS Marked og Event ApS Avis 12

À propos de l'entreprise

1. Marché aux puces
  2. Société d'événementiel

Écrit par l'entreprise

KS Marked & Event ApS arrangerer store og velbesøgte indendørs loppemarkeder og kræmmermarkeder i hele Danmark – med fokus på god stemning, effektiv markedsføring og et varieret udvalg af stande. Vi tiltrækker både kræmmere og besøgende til markeder i Fredericia, Svendborg, Aars, Vrå, Viborg osv – og udvider løbende til nye byer over hele landet. Du finder alt fra retro, antik og vintagefund til brugskunst, hobbyartikler og genbrug i alle afskygninger. ✅ Gratis parkering, gode adgangsforhold og plads til hele familien. 👉 Book din stand – og deltag i et marked med styr på det hele.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Et velbesøgt marked

Et velbesøgt marked, og et marked som Kasper og Stefani der køre det meget flot, fra man som opstiller kan komme ind i hallen til man forlader det igen,,
Og de er meget hjælpsom
Kan kun give 5 stjerner +

14 mars 2026

Super godt arrangement

Der var styr på tingene. God reklame for eventet. Søde og hjælpsomme medarbejdere. Dejligt at arrangøren gik rundt blandt udstillerne og forhørte sig om ris og ros.

18 octobre 2025

Hej Susanne

Tusind tak for dine roserne ord, vi værdsætte at du gav dig tid til at dele din oplevelse med os her på trustpilot.

Vi håber at få fornøjelsen, af at byde dig velkommen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er altid styr på tingene hvilet er…

Der er altid styr på tingene hvilet er vigtigt som udstiller 😎
Mange stjerner fra
Oppenhagenstudio.dk

1 février 2026

Hej Jessica

Tusind tak for dine fine anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse, og håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale KS Marked og Event.

Kan varmt anbefale KS Marked og Event.
De gør deres yderste for at både gæster og kræmmere har en god oplevelse.
De sørger for god stemning og super service, og som kræmmer føler man sig i gode hænder.
Mvh Marianne Nielsen
Vejle

18 octobre 2025

Hej Marianne.

Tusind tak for din positive anmeldelse - den værdsætter vi virkelig meget.

Vi håber, at se dig igen på et af vores fremtidige markeder.

Professionelle og fantastiske markeder

KS Marked og Event afholder fantastiske markeder. Kasper og Stefanie er professionelle, der er styr på alt. De har øje for, at både kræmmere og gæster får en givende, spændende og hyggelig oplevelse. Jeg værdsætter det bredde udvalg af forskellige stande og den gode stemning der summer i hallen. Jeg glæder mig til at deltage igen 🤗
BH Mette - AloeCarebyMy

14 mars 2026

Hej Mette.

Tusind tak for din virkelig positive anmeldelse - den værdsætter vi virkelig meget.

Vi er glade for de rosende ord, og det indtryk vi har givet dig.

Vi glæder os til at have dig med igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Supper skønt Mareket og god stemme kan…

Supper skønt Mareket og god stemme kan varmt anbefales

10 janvier 2026

Hej Githa.

Tusind tak for din anmeldelse - den værdsætter vi virkelig meget.

Vi er glade for at høre din positive oplevelse, og håber på at have fornøjelsen af at have dig med en anden gang.

Flinke og hjælpsomme.

Flinke og hjælpsomme.
Kan kun anbefale KS Marked, var med i Svendborg og de var hjælpsomme hele tiden.

4 octobre 2025

Hej Elsebet.

Tusind tak for din anmeldelse - den værdsætter vi rigtig meget.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse, og håber på at få fornøjelsen af at have dig med en anden gang.

Fantastiske markeder

Super gode til at skabe hygge og fællesskab på deres marked og altid hjælpsomme hvis der er noget
Mvh Mie

Hej Mie

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din mening – det værdsætter vi.

Vi håber at få fornøjelsen af at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode markeder og rigtig flinke…

Super gode markeder og rigtig flinke mennesker, der går op i at kræmmerne har det godt, og lytter, hvis man har gode råd til andre steder, eller syntes der er noget som godt kan være bedre.

Hej Tommy

Tusind tak, fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse, det værdsætter vi.

Vi forsøger altid at gøre vores bedste for I udstiller/besøgene får en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjælpsomme medarbejdere og god service.

Hjælpsomme medarbejdere og god service.

15 mars 2026

Hej Jens Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det værdsætter vi.

Har været godt tilfreds mvhJette

Har været godt tilfreds mvhJette

27 septembre 2025

Hej Jette

Kan kun anbefale KS marked

Kan kun anbefale KS marked. De sørger for god markedsføring, og er samtidig selv meget synlige på markedet.
Ser frem til den nye sæson

Hej Gitte

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det værdsætter vi.

Vi lægger altid mange kræfter i både markedsføring og vores synlighed, når vi er afsted, så det glæder os, at det ikke går ubemærket hen.

Vi glæder os til at have dig med i den nye sæson.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus