Kuchenwelt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een hele goede ervaring. Heel professioneel ontvangen en begeleidt door verkoper Alexander. Meteen, koffie en gebak gehad. 'S middags een lekker vers gemaakte broodje. Heeft verstand va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alexander heeft goed de tijd voor ons genomen en een mooie keuken voor ons samengesteld precies volgens onze wensen. Hij heeft ook een mooie prijs gegeven. We gaan binnenkort nog een keuken bij hem af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn moeder was op zoek naar een keuken en is goed door Alex geholpen. Heel klantvriendelijke en zeer geduldige verkoper. Hij heeft de tijd genomen om samen met mijn moeder de juiste keuken uit te k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer recentelijk een prachtige keuken gekocht bij deze lieve club heren en dames. We waren nog geen minuut binnen of het ijs was compleet gebroken en hadden we al gelachen. Met koffie en heerli... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine
  2. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

KüchenWelt: Kwaliteit en betaalbaarheid in elk detail Bij KüchenWelt, dé specialist in Duitse keukens, combineren we stijl met efficiëntie om u de beste keukenoplossingen aan te bieden. Gevestigd in Heerhugowaard, bieden wij een uitgebreid assortiment aan goedkope keukens, zodat u nooit hoeft te compromitteren op kwaliteit en design. Keuken kopen? Kies voor de betrouwbaarheid van Duitse keukens tegen de scherpste prijzen in Nederland. Waarom KüchenWelt? Betaalbare luxe: Als snelst groeiende keukenzaak van Nederland garanderen we de laagste prijzen voor hoogwaardige Duitse keukens. 100% Levergarantie: Wij begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid is. Daarom zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos wordt geleverd, zodat u niet in een onafgemaakte keuken hoeft te zitten. Gratis stylisteservice: Onze gratis stylisteservice aan huis maakt het kiezen van de perfecte keuken eenvoudiger dan ooit. Onze experts helpen u bij het doorlopen van alle keuzes, direct in uw eigen ruimte. Bezoek onze showroom in Heerhugowaard en ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor KüchenWelt hebben gekozen. Keukens van KüchenWelt: waar dromen thuis komen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

149 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

GRATIS PANNENSET bij een vrijblijvende…

GRATIS PANNENSET bij een vrijblijvende offerte. Tja het was inderdaad naïef om te denken dat je bij een offerte een pannenset cadeau zou krijgen. Heel stoer staat er op de website dat er GEEN addertjes onder het gras zitten. Het gesprek met Alexander begon best aardig. Alleen is de offerte niet vrijblijvend! Je wordt onder druk gezet! De offerte was inderdaad scherper en ja de apparatuur was ook beter. Toch wilde ik niet meteen dezelfde avond beslissen. Ik had wel interesse in de pannenset met het oog op de toekomst dat ik van gas naar inductie wil gaan. Op het moment dat ik besloot om navraag te doen over de pannenset kwamen er extra "verborgen" voorwaarden boven tafel. Deze worden nergens online vermeld en ook niet verteld aan de telefoon. Een pannenset kun je onder geen enkele voorwaarde krijgen. Het voelt voor mij als misleidende reclame. Ik wilde niet kopen en liet de offerte maken voor de pannenset. Helaas dat was naïef van mij. Even goed ik heb elders gekocht waar als klant een fijnere behandeling kreeg.

De verborgen voorwaarden zijn o.a.
- Daarnaast staat er ook duidelijk omschreven in de voorwaarden dat u de pannenset gratis krijgt als het ons niet lukt om goedkoper te zijn dan de concurrent. Dit is ook niet aan de orde. Wij zijn namelijk wel goedkoper.

U heeft zelf besloten op basis van gevoel (en dat is natuurlijk uw goed recht) een andere leverancier te kiezen. Maar omdat wij goedkoper leveren, komt de pannenset, zoals u ook in de voorwaarden kunt nalezen, te vervallen en maakt u daar geen aanspraak op.

Omdat ik niet tekende maar de offerte mee naar huis nam vond de verkoper dat hij geen eerlijke kans had gekregen. Wie is er nou niet eerlijk dacht ik bij mezelf. Een keuken van 16500 euro uiteindelijk aanbieden voor 10.000 euro (na overleg met de chef en later de directeur) en alle dingen die expliciet genoemd werden en niet onder garantie vielen waren plots wel mogelijk. Nee, dank je wel. Dat geeft geen fijn gevoel bij klanten

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede ervaring en een prachtige keuken rijker!

Er was alle tijd voor ons. Danny dacht goed met ons mee. Liet alles zien. We voelden ons helemaal welkom in de winkel. Danny snapte ook goed waar we naar op zoek waren. Uiteindelijk was de keuken super mooi! Paste precies bij ons idee. En ook erg belangrijk: binnen budget! Deze winkel heeft alles goed voor elkaar. Een grote showroom. Je kunt alles zien en voelen. Echt een aanrader!

16 août 2025

Nieuwe keuken

Fijn gesprek met Alexander gehad, recht door zee geen addertjes gewoon normaal. We hebben een prachtig ontwerp voor onze nieuwe keuken gekregen. Dank je wel!

16 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

We kwamen met wat twijfels naar de…

We kwamen met wat twijfels naar de afspraak door een ervaring eerder deze week van een familielid. Danny nam alle tijd, luisterde goed en legde alles duidelijk uit. Hij nam onze onzekerheid weg en gaf ons vertrouwen. De punten bij het familielid werden ter plekke netjes opgelost en hebben we getekend. Dank je wel Danny en Piet!

20 juillet 2025

Tijd voor onze droomkeuken

Het bedrijf neemt de tijd voor onze wensen en geeft nuttige tips voor de juiste opzet van de keuken. Al onze wensen worden doorgenomen en we krijgen de tijd om te overleggen en samen na te denken.

18 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Agressieve verkooptechniek van een…

Agressieve verkooptechniek van een senior verkoper; er moest per se die avond beslist worden na meermaals uitdrukkelijke voorkeur aangegeven te hebben dit anders aan te vliegen. Er was een vrijwel volledig gebrek aan transparantie, en er werd meermaals gezegd dat dit de 'company policy' was waarbij handen gebonden waren.

16 juillet 2025

Fijnen winkel

Fijnen winkel, prettige verkoper met inzicht en denkt mee.
Maakt hele mooie tekeningen.
Super tevreden!

13 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

2+ uur rijden? Zeker de moeite waard!!!!

Alexander heeft ons heel goed geholpen, we zijn meer dan blij. Een hele goede kwaliteit keuken voor echt een hele goede prijs, en echt een super service. Hij denkt mee.
We raden al onze vrienden aan naar Küchenwelt te gaan.
En als je denkt, is het de moeite waard om 2+ uur te rijden? Ja dat is het!

10 juillet 2025

Fantastische ervaring

Vanaf het eerste moment voelde ik me ontzettend welkom. Ik werd vriendelijk geholpen, er werd ruim de tijd voor me genomen en er was alle aandacht voor mijn wensen.

Wat me echt opviel, was de persoonlijke benadering en de gastvrijheid. Ik kreeg zelfs een lunch aangeboden én een carwash bon mee naar huis – echt topservice! Geen haast, geen druk, gewoon eerlijk en prettig advies.

Een keuken uitzoeken kan best spannend zijn, zeker alleen, maar bij KüchenWelt voelde ik me totaal op m’n gemak. Aanrader!!

10 juillet 2025

Wat een top service

Wat een top service! Bij binnenkomst word je meteen geholpen en op je gemak gesteld. Er wordt heel goed geluisterd naar je wensen, waarbij aan alles wordt gedacht. Het resultaat was echt super mooi! Wij waren meteen verkocht en de prijs is top! Echt een aanrader! Een dikke pluim voor Alexander die ons ontzettend goed heeft geholpen!!

9 juillet 2025

Gastvrij en eerlijk

We werden zeer gastvrij ontvangen. En voorzien van hapje en drankje. Alexander was enthousiast en luisterde goed naar onze wensen maar gaf ook eerlijk aan als wij niet zo'n handige keuze maakten. Lekker recht voor zijn raap! Er wordt dus zeker niet naar je mond gepraat om maar te kunnen verkopen. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

6 juillet 2025

Agressieve verkoper en meer dan 12.000 duurder dan concurrent

Verkooptechniek van Jos was erg agressief in zijn verkooppraatjes. Nam geen genoegen met een duidelijke nee. Heeft een keuken voor mij ontworpen die identiek is aan een andere offerte die ik heb mogen ontvangen van KeukenDepot. 19.665 euro vertelde Jos me. Meer dan 12.000 euro duurder dan KeukenDepot (6.342). Nadat ik dit vertelde kon hij (nadat hij zijn manager had gesproken) toch evenaren. Toen voelde ik me al helemaal opgelicht. Het feit dat zij adverteren dat ze gegarandeerd de goedkoopste zijn en een gratis Qooker aanbieden bij het laten opstellen van een offerte, is totale onzin. En dan word je ook nog als leugenaar uitgemaakt! Offerte van keukendepot heb ik met Jos gedeeld.

2 juillet 2025
Logo de Kuchenwelt

Réponse de Kuchenwelt

Beste Sjoerd,
Wij zijn absoluut goedkoper echter dan moet het wel hetzelfde zijn, vandaar dat wij voorwaarden opstellen aan een aktie.. Heel normaal en VOORAF telefonisch en per mail bevestigd. Dat u zich hier niet aan wilt houden en heeft gehouden. Zegt meer over uw interpretatie dan over die van ons. HET KAN NOOIT ZO ZIJN dat wij 12.000 euro duurder zijn dan keukendepot. Dat is een pertinente leugen vanuit u bezien. Stuur mij maar alles op (oh nee, dat wilt u niet rarara) en ik zal het hier publiceren wat de verschillen zijn. Zodat de lezer zelf kan beoordelen. Wij komen onze afspraken ALTIJD na en verwachten dit ook van de consument.
Kortom, dit is smaad en laster vind ik, maar zolang Trustpilot hier geld aan verdiend, zullen ze dit soort zaken blijven plaatsen. Dat is dan weer jammer. Ps u kunt nog altijd mij de mail sturen. ronald@kuchenwelt.nl

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus