L'entreprise a répondu
Zeer slecht. Vanaf tekenen offerte is niets nagekomen. Keuken slecht geplaatst. Grote naden aan onderkant bovenste kastjes. Electriciteits draden in het zicht. Heb weken moeten zeuren en wachten op... Voir plus
L'entreprise a répondu
We zijn blij en heel tevreden met het samen ontwerpen van onze badkamer bij Grando en die ook op professionele wijze geplaatst is via Grando. Bedankt
L'entreprise a répondu
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Zowel het aankoopproces als de montage is wat ons betreft een geweldige ervaring. Zijn heel blij met de geleverde keuken

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Ontzorgen je volledig; fijn dat je een aanspreekpunt hebt met kennis van zaken. Nemen tijd voor je en zijn oplossingsgericht. Prima keuze!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Heel erg blij met de kwaliteit zowel van de service als van de kwaliteit van de keuken. Het ontwerpen was ook heel fijn verlopen super goede ideeën en hierdoor ook de opstelling van de keuken aangepast. Heel fijn alle materialen bekeken en bij elkaar gezocht. Levering ging ook helemaal volgens planning. Ik heb hem zelf geplaatst en bijna alles was helemaal mooi op maat. Paar hoeken van onze keuken zijn niet haaks dus dat was passen maar de elementen zelf waren perfect. En de dingen waar ik vragen over had daar kreeg ik snel en duidelijk antwoord op.
Dus wij zijn heel erg tevreden en super blij met onze nieuwe keuken.
Grote kans dat onze volgende keuken/badkamer weer bij Grando Hazerswoude-Dorp gehaald gaat worden.
Fam. Van der Hoek
Woerden

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Zeer slecht. Vanaf tekenen offerte is niets nagekomen. Keuken slecht geplaatst. Grote naden aan onderkant bovenste kastjes. Electriciteits draden in het zicht. Heb weken moeten zeuren en wachten op een strip.
Oven was ook niet aangesloten. Contactdozen los in de wand.
De monteur deelde mede dat het zijn eerste plaatsing was die hij alleen mocht doen.
Na 3 jaar stopt het topmodel siemens vaatwasser ermee. Siemens gebeld die aangaf dat de vaatwasser fout was geplaatst. Schroeven door de deur geboord. Niet vastgezet met alle gevolgen van dien. Geprobeer bij Grando iets van de kosten (800,-) terug te krijgen. Antwoord van Grando: als dit zo was was er al eerder een probleem geweest. Oftewel men doet niets en ontkent dat de boel fout is geplaatst. Mijn advies: koop niet bij Grando Groningen!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Grando Middelburg werkt met andere bedrijven etc. samen die het afbreken oude keuken en montage nieuwe keuken voor hun rekening namen, wat voor ons veel zorg wegnam.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Alles verliep keurig volgens afspraak. De keuken werd zorgvuldig afgeleverd en is zeer deskundig en netjes ingebouwd.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
We hebben ter oriëntatie erg veel keukenzaken bezocht, maar hier hadden we gelijk een goed gevoel. Netjes ontvangen (niet opdringerig) en goed te woord gestaan. Op een iets later moment terug en de keuken uit laten tekenen en een paar dagen later netjes de offerte binnen. In de zaak de offerte besproken, paar kleine wijzigingen nog aangebracht en keuken definitief besteld, nadat hij ingemeten was. Afgesproken levertijd is netjes nagekomen. Net voor levering werden we gebeld voor een afspraak waarna 2 keurige jongens de keuken compleet (zonder manco's) hebben afgeleverd. Plaatsing heb ik zelf gedaan, maar Grando heeft iets later wel netjes geïnformeerd of alles goed was gegaan met plaatsing en of ze de keuken op konden leveren.
Kortom wij zijn zeer tevreden over het hele proces van bestellen tot leveren en nazorg.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Uitmuntende ervaring bij Grando Tilburg door adviseur Ronald. Vraag vooral naar hem of je nou 10 min nodig hebt of 2u geen probleem. Twijfel je achteraf ergens over ook geen probleem. Knoop doorgehakt ondanks dat we over ons budget heen kwamen puur door het gevoel die wij bij hem hadden

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Daan heeft goed naar onze wensen voor de keuken geluisterd. Hij neemt de tijd en geeft goed advies waar wij ons in konden vinden. We zijn enorm gelukkig met het eindresultaat. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en Daan gaf aan dat we altijd konden bellen als er iets zou zijn dit was voor ons ook een meerwaarde om voor Grando te gaan.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Perfect geholpen een een mooie keuken die prima naar wens is.!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Geweldig goed advies gehad van Suzan bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. We zijn er ontzettend blij mee en alles werkt perfect!
Dankjewel Grando Middelburg 👍🏼

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Vriendelijk en vakkundig geholpen en alle afspraken zijn binnen de afgesproken tijd nagekomen.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Steven Zant is een zeer bekwame, aardige en attente verkoper. Het hele proces van aankoop keuken en badkamer is daardoor een tien waard.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Heel blij met onze nieuwe badkamer en toilet! Alles is prima verlopen… Paul van Grando Son heeft ons voorzien van goed en eerlijk advies en dacht mee over praktische zaken. Ook het plaatsen van de badkamer en het toilet hebben we via Grando laten verlopen en hierover zijn we ook ontzettend tevreden. Alleen maar vaklui die goed en netjes werken en duidelijk communiceren, erg prettig!
Kortom, wij zijn ontzettend tevreden en raden Grando Son absoluut aan voor de aanschaf van een nieuwe badkamer of toilet.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Prettig behandeld komen afspreken na.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Bij levering waren er enkele minpuntjes maar die werden prima en zo snel mogelijk opgelost!
Wij zijn erg blij met de nieuwe keuken!!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Planning en communicatie was matig.
Personeel dat de badkamer plaatste was zeer deskundig en heeft het project gered.
Grando zelf was meer bezig met de factuur dan zorgen dat het project af was.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Het familiebedrijf in Heerhugowaard heb ik als heel prettig ervaren. Mooie en nette showroom zonder schreeuwerige aanbiedingen. Mooie kwaliteit en laten je rustig rondkijken en voor de oplevering alles nog even goed nalopen. Helemaal top en een aanrader!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
En savoir plus sur les différents types d'avis.