Kunstnershoppen kom til at bytte om på nogle varer, så jeg modtog de forkerte. Jeg skrev mail fredag aften kl 22, modtog allerede svar lørdag kl 11, med beklagelse og at de ville sende den korrekte va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sikke en flot behandling ! Jeg skulle bare bruge en lille ting og alligevel sender de ! Tuuuuusind tak ! OG ikke nok med det … pakken kom lynhurtigt og produktet svarede 100 % til mine forventninger !... Voir plus
Hej Det var første gang jeg købte..var lidt spændt på levering og kvalitet..men må sige over al forventning..til tiden 3 dag..og nu har jeg malet i mange år..men kvaliteten og farvepikmenten er høj.... Voir plus
Meget hurtig klargøring af de bestilte varer, så jeg hurtigt kunne hente dem. Ovenikøbet en del billigere, når det bestilles over nettet. Stort udvalg af Maimeri farver. Også de farver, jeg har haf... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi har de bedste kunstartikler, til lave priser!
Coordonnées de contact
Danemark
- kunstnershoppen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Gode varer
Gode varer, også mærker der ikke er helt almindelige i Danmark.
Hurtig ekspedition.
Handler gerne her igen.

Helt uden problemer
Helt uden problemer, at bestille fra kunstnershoppen.
Eneste grund til kun 4 stjerne er jeres valg af transport. Med postnord bliver frygten for om og hvornår pakken kommer frem, bare for stor.
Iøvrigt fik jeg ingen informationer om pakken før 8 dage efter bestilling. Der fik jeg på samme dag, info om at den var på vej, og at nu ku jeg hente den.

Réponse de Kunstnershoppen
Fik det jeg havde bestilt indenfor en…
Fik det jeg havde bestilt indenfor en rimelig periode 🙂

Réponse de Kunstnershoppen
Super hurtig levering og pakken var…
Super hurtig levering og pakken var rigtig forsvarligt pakket ind så jeg føler mig tryg ved at få sendt pakker hjem herfra :)

God oplevelse!
God oplevelse!
God pris, overskuelig hjemmeside og hurtig afsendelse. Helt igennem god oplevelse! :-)

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Bestilling og levering gik nemt og hurtigt.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, pakken var godt pakket ind og blev leveret hurtigt. Kan klart anbefale Kunstnershoppen.

Staffeli
Den bedste pris, rigtig god kvalitet af staffeli og gurtig levering. Tusind tak!

Hej,super hurtig levering
Hej,super hurtig levering, gode priser, vil bestemt handle hos dem igen ..
Hurtig levering af de bestilte varer.
En god oplevelse at handle ved kunstnershoppen.dk.
Gode rimeligt billige priser og hurtig levering. Et lille problem blev hurtigt løst af deres venlige kundeservice, så jeg vil handle der igen.
Rigtig hurtig levering og fine varer…
Rigtig hurtig levering og fine varer jeg modtog

Fantastisk god service.
Ikke alene er deres produkter fantastiske, det er deres service også. Da min pakke forsvandt hos PN, sendte de en ny, som jeg allerede havde dagen efter.
Så jeg kan på det varmeste anbefale Kunstnershoppen. Benta Victoria Gunnløgsson.

Har de fineste produkter
Har de fineste produkter, alt i orden,- hurtig sending .
Altid meget hurtig levering og varen…
Altid meget hurtig levering og varen lever fuldt op til forventningen.

L’expérience Trustpilot