Kunstnershoppen kom til at bytte om på nogle varer, så jeg modtog de forkerte. Jeg skrev mail fredag aften kl 22, modtog allerede svar lørdag kl 11, med beklagelse og at de ville sende den korrekte va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sikke en flot behandling ! Jeg skulle bare bruge en lille ting og alligevel sender de ! Tuuuuusind tak ! OG ikke nok med det … pakken kom lynhurtigt og produktet svarede 100 % til mine forventninger !... Voir plus
Hej Det var første gang jeg købte..var lidt spændt på levering og kvalitet..men må sige over al forventning..til tiden 3 dag..og nu har jeg malet i mange år..men kvaliteten og farvepikmenten er høj.... Voir plus
Meget hurtig klargøring af de bestilte varer, så jeg hurtigt kunne hente dem. Ovenikøbet en del billigere, når det bestilles over nettet. Stort udvalg af Maimeri farver. Også de farver, jeg har haf... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi har de bedste kunstartikler, til lave priser!
Coordonnées de contact
Danemark
- kunstnershoppen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Tak for en fin pakke med Posca tusser
Tak for en fin pakke med Posca tusser
Super hurtig levering - stabil indpakning
Jeg er meget tilfreds ☀☀☀☀☀

Hurtigt og effektivt
Stort udvalg af Maimeri farver.
Også de farver, jeg har haft svært ved at finde andre steder.
Men dårlig skiltning af kunstartiklerne udefra. Er gået forbi et hav af gange, uden at opdage den fysiske butik - troede kun det var vægmaling mm.

Udmærket forretning
Udmærket forretning.
Jeg har bestilt nogle akryl maling mm. Først der jeg fik pakken ( super hurtig levering!) blev jeg ked af. En af maling farve var udsolgt og i pakken var en anden farve med bemærkninger faktura : farven ligner meget. Jeg har klager. Fik penge for manglende maling tilbage og kunne beholde det 'forkerte'. Alt var klaret i løbet af et par dage.
Kan godt finde på at handler her igen.

JBF staffeli
Fremme dagen efter bestilling.
Alt var perfekt.
Handler gerne igen.

Réponse de Kunstnershoppen
God forretning ,med stort vareudvalg.
God forretning ,med stort vareudvalg.
Jeg vil absolut vende tilbage.

Réponse de Kunstnershoppen
Har købt forskelligt akryl maling som…
Har købt forskelligt akryl maling som har været i god kvalitet til gode priser. Har fået min bestilling til tiden hver gang - så handler helt sikker en anden gang her.

Købte et staffeli
Købte et staffeli( m hjul Atelier JBF ), og kvaliteten af produktet oversteg langt min forventning. Hver eneste stykke træ var desuden pakket ind i poser, og markeret med numre så det var en leg at følge samle anvisningen. At der så også fulgte de skruetrækkere med der skulle anvendes, var et ekstra plus.
....desuden hurtig og gratis levering, så kan man ikke ønske sig mere.

Réponse de Kunstnershoppen
Alt for lang tid om at sende varer / i…
Alt for lang tid om at sende varer / i forhold til andre firmaer . Da Vinci Art og Malecentralen ! Har ventet 5 dage nu 🙄🙄🙄🙄

Réponse de Kunstnershoppen
Varen lever op til det den lover og så…
Varen lever op til det den lover og så var der ligeledes hurtig levering
Hurtig levering.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig klargøring af ordrer (jeg afhenter selv i butikken)
Hurtig levering af super produkt
Perfekt service
Fandt dem på Google, håbede de var okay, og har været SÅ glad overrasket hvor godt kvaliteten er, indpakningen, kommunikation og fragten. De sender store lærreder flot pakket ind, endda med "hank" lavet af tape nogle gange, lige til hoveddøren. Simpelthen dejligt. Tak, kunstnershoppen :-)
Hurtig erstatning
Bestilte tusser, tre af seks var tørre. Fik leveret ny æske uden problemer.
Jeg er meget tilfreds med jeres…
Jeg er meget tilfreds med jeres service🤪🤪🤪🤪🤪
Akrylfarver i høj kvalitet
Stort udvalg i bl.a. akrylfarver af høj kvalitet til gode priser samt hurtig levering
Fik varen hurtigt og den var det jeg…
Fik varen hurtigt og den var det jeg vavde bestilt. Og i god kvalitet
L’expérience Trustpilot