Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurgesteld, naambordje besteld ruim op tijd voor een verhuizing, niks ontvangen. Het zou na 5 tot 7 werkdagen bezorgd worden. Dus niet. Diverse berichten gestuurd, geen reactie. Moet zeker... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Kleine maand geleden besteld. Niks gehoord sinds de bevestigings mail, ook geen reactie van klantenservice op m'n vragen. Dus die 5 tot 7 werkdagen kan net zo goed 5 tot 7 weken betekenen... Na het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I recommend Label2x! Delivery was as expected and the quality of teh product is really good. You can see they take pride in their work by the way our house number plate was packaged by them.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 11 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Zeer teleurgesteld

Diverse berichten gestuurd, geen reactie.
Moet zeker uit China komen, de boot is nog niet aangekomen. Zeer onbetrouwbaar.

17 avril 2026

Mooi bordje

Mooi bordje, zoals de bedoeling was. Snel geleverd, binnen 5 werkdagen. Makkelijk te plaatsen. Een tevreden klant

4 avril 2026

I recommend Label2x!

I recommend Label2x!

3 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Te laat, matig contact, en na twee borden nog niet naar verwachting

Na het plaatsen van een 1-ster review kreeg ik wel snel contact. Er bleek compensatie mogelijk, maar die is niet overlegd en als klein bedrag overgemaakt. Het bordje kwam met kleine beschadiging aan en is snel vervangen - maar opnieuw met een minimale beschadiging. Ik laat het er maar bij zitten want het is me de tijd en moeite niet meer waard.

5 mars 2026

Lange levertijd & slechte communicatie

Prima aanbod aan spullen op de site. Wij hebben hier ons naambordje gekocht voor het huis van zo'n €45. Nu hebben wij deze begin februari gekocht. Op de site stond een levertijd van zon 5 tot 8 werkdagen want het was erg druk. Wij hebben het naambordje pas eind februari mogen ontvangen. Naar meermaals bellen en mailen kregen we een antwoord waar we niks aan hebben. Dat dit niet hun manier van werken was (maar op zowel google als trustpilot kun je lezen dat mensen ontzettend ontevreden zijn over de levertijden en communicatie).

Het uiteindelijke naambordje was prima en zag er goed uit. Maar hier hebben we wel dik 3,5 week op moeten wachten. Wij hadden het gevoel dat we zwaar opgelicht waren en dat het pakket ook nooit zou aankomen. Misschien handig om wat aan jullie communicatie te doen.

25 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service. Het bestelde naamplaatje was beschadigd, een nieuw plaatje werd opgestuurd. Ook het ontbrekende magneetplaatje werd opnieuw opgestuurd.

10 février 2026

Heel blij mee!

Oké ik ga niet voor je liegen. Ik was bang toen ik de reviews las (dit voor mijn bestelling even gecheckt).
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 28 december. In het bijschrift stond al dat ze op 5 januari weer ging beginnen met drukken.
En op 7 januari kreeg ik een berichtje dat mijn pakketje al onderweg was.
En wat is ze mooi! Oprecht heel blij mee en precies zoals ik had gemaakt op de website.
Heel erg bedankt voor mijn mooie huisnummerbordje 🩷

8 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Geen gehoor bij klacht

Tegeltje besteld met eigen tekst. Helaas wijkt de kleur af en zit er een wit randje om de tekst wat er niet hoort. Daarnaast is het tegeltje ook beschadigd. Tot 2x toe een mail gestuurd en via Instagram een bericht gestuurd voor een oplossing. Helaas nog steeds geen reactie ontvangen.

UPDATE:
Na het plaatsen van deze review kreeg ik vrij snel een mail dat ze wegens drukte nog niet hadden gereageerd. Ze hebben me vervolgens vrij snel een nieuw tegeltje opgestuurd wat ook snel binnen was. Deze is zonder beschadigingen of randjes om de tekst. Helaas wijkt de kleur van de tekst naar mijn mening nog af van het voorbeeld.

5 janvier 2026

Niks ontvangen of gehoord

Na bestelling en betaling op 20 december niks gehoord van het bedrijf en geen verdere updates ontvangen. Hopelijk komt mijn product nog binnen…

6 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

De positie van dDe tekst op de tegel wijkt af ten opzichte van de oorspronkelijke opmaak, geen reactie op e-mail klantenservice.e tekst op het tegeltje…

De positie van de tekst op het tegeltje wijkt af van de oorspronkelijke opmaak. In de oorspronkelijke opmaak was de tekst in het midden gepositioneerd terwijl de tekst op het tegeltje afwijkt naar rechts. Ik heb op 22-12-2025 de klantenservice gemaild met deze klacht en gevraagd naar een oplossing. Tot op heden (6-1-2026) geen reactie ontvangen.

22 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling 15 december, geen product!

Op 15 december heb ik een naambordje en wat andere leuke producten besteld (ruim 95 euro!!) tot nu toe nog niets gehoord over mijn bestelling en geen bevestiging ontvangen over de verzending. Omdat we gaan verhuizen komt er ook druk op leveringsdatum te staan ivm het inleveren van de sleutel van de oude woning. Inmiddels twee mailtjes verstuurd maar helaas geen reactie mogen ontvangen. Jammer genoeg lees ik nu ook pas de negatieve recensies.
Hopelijk worden mijn reeds gekochte producten snel geleverd.

27 décembre 2025

Nog steeds niets

11 december mijn bestelling (kerstcadeau) besteld en nog niets ontvangen. Enkele dagen geleden ook al gemaild maar geen gehoor. Ik hoop dat ik mijn bestelling toch nog snel en correct mag ontvangen, uiteindelijk toch ruim 80 euro gespendeerd. Een update waar het pakket zich bevindt, zou handig zijn.

26 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

7 werkdagen later, geen update, geen gehoor & niks ontvangen.

Ik heb vorige week maandag 15 december een bestelling geplaatst voor een naambordje twin. Er staat in mijn bevestigingsmail: ‘ kan de levertijd van de bestelling tussen de 5 en 7 werkdagen bedragen.’ Vandaag is dag 7, geen mailtje van een update. Geen verzend bewijs niks. Helaas zie ik nu pas alle negatieve reviews.. ik heb ze vanochtend gemaild maar geen antwoord. Ivm kerst snap ik misschien drukte of afwezigheid maar ik wil zsm mijn bestelling ontvangen.

Update: 15 min na plaatsen van deze review een mail ontvangen dat het i.v.m. drukte langer duurt. Naar verwachting wordt mijn bestelling dinsdag verstuurt. Afwachten dus!

15 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week heb ik een grote bestelling…

Vorige week heb ik een grote bestelling geplaatst van kerstglaasjes met foto voor in de kerstboom. Pas na het bestellen las ik de minder goede reviews op Trustpilot, waardoor ik even twijfelde of alles wel op tijd zou binnenkomen. Dat bleek nergens voor nodig.

Eergisteren ontving ik keurig een track & trace en vandaag had ik de pakketjes al in huis. Alles was netjes verpakt en de kwaliteit is echt heel goed. Ik ben superblij met mijn bestelling.

Geen idee wat er bij anderen mis is gegaan, maar bij mij is alles precies volgens afspraak verlopen. Binnen een week geleverd en helemaal in orde. Ik ga hier zeker nog eens bestellen :)

24 décembre 2025

Slechte service

Ik had 3 tegeltjes besteld. Bij levering was er 1 niet goed gelukt. Heb direct gebeld en ze zouden een nieuwe sturen. Dat was op 3 december. Tot op heden niets ontvangen en ze zijn niet meer bereikbaar. Daar gaat mijn kerstcadeau. Heel jammer. Had er meer van verwacht

Update: ben uiteindelijk toch nog gebeld door bedrijf. Hebben een nieuw tegeltje gestuurd wat vandaag binnen is gekomen.
Gelukkig op tijd voor kerst.
Conclusie is dat ik toch nog tevreden ben

22 décembre 2025

2weken geleden besteld

2weken geleden besteld, nog steeds niks ontvangen, ook 2 maal een mail gestuurd voor een update van mijn pakketje maar geen antwoord. Ook op berichten word er niet geantwoord! Ik vrees dat ik niks zal ontvangen want had voor een redelijk hoog bedrag besteld…
Zeker geen aanrader

21 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben inmiddels erg geïrriteerd

Ook ik ben inmiddels erg geïrriteerd! Op 27 november een bestelling gedaan van 2 tassen met een naam erop. Tot op heden niets ontvangen en ook 0 reacties op mijn e-mail!
Ik had ook eerder de reviews moeten lezen...

17 décembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus