Virkelig god oplevelse hos Lalatoto. Rigtig god service og kommunikationen spillede bare, da jeg havde et spørgsmål. En lidt dyrere sengeslange end hvad sengeslanger ellers kan koste onl... Voir plus
Fantastisk service og kvalitet☺️☺️ Har købt sengetøj til voksen dyner endda med ekstra længde.. sengetøjet er helt perfekt i størrelsen og dynen bliver hvor den skal. Kvaliteten er i top og så... Voir plus
Jeg købte en juniortyngdedyne til min søn. Jeg havde ledt efter en fluffy tyngdedyne med fyld, der ikke alene består af glasperler, og som samtidig er uden polyester. Den fandt jeg hos Lalatoto. Kval... Voir plus
Nem tilgang til bestilling, hurtig betjening og fin vare 👍🏻
Velkommen til Lalatoto of denmark Et nyt kapitel fra skaberne af Hush Little One. Et søvnunivers af naturlige materialer og med værdier som ærlighed og transparens. En lille dansk familievirksomhed med store drømme. Kærlige hilsner, Sara & Nicolaj
Kulbyvej 16, 4270, Høng, Danemark
- 72156686
- Kundeservice@lalatoto.dk
- lalatoto.dk
Demande des avis aux clients
Fantastiske produkter i så god kvalitet ❤️
Tyngdedynen har været en kæmpe gamechanger herhjemme! Begge vores børn har haft meget glæde af dem, og ligeledes af multinesten som er genial til at skabe ekstra tryghed. Kan varmt anbefale de skønne produkter ❤️

Fin kvalitet
Fin kvalitet. Flotte farver. Dejligt at dynen føles kølig på huden om sommeren og smart den kan lunes på radiatoren om vinteren.

Réponse de Lalatoto
Jeg kan kun anbefale dem
Jeg kan kun anbefale dem. Både deres produkter og deres kundeservice!

Réponse de Lalatoto
Smukke kvalitetsprodukter til de små ✨…
Smukke kvalitetsprodukter til de små ✨ babynest, krammegås og tyngdedyne får 🌟🌟🌟🌟🌟 og fantastisk service!

Réponse de Lalatoto
Produkterne fra Lalatoto har gjort en…
Produkterne fra Lalatoto har gjort en verden til forskel for vores nattesøvn herhjemme 💫 Det er varer af høj kvalitet og med et æstetisk smukt udtryk. Jeg anbefaler dem til alle trætte søvnunderskuds forældre, jeg møder på min vej! 🙏🏼