Jeg blev forsinket, men det var rart at kunne ringe og give besked. Hun vidste min ETA og kunne derfor tage en anden kunde ind, så jeg ikke mistede min tid. Hele oplevelsen var professionelt håndteret... Voir plus

Super god oplevelse. Jeg har fået lavet lash-lift før andre steder, men søgte en tættere på og hold da op. Følte mig godt taget imod, rolige afslappende omgivelser og hun var virkelig god, grundig og... Voir plus

Købte magnetiske vipper & eyeliner. Vipperne er god nok, men eyeliner holder ikke særlig længe & slipper derfor vipperne. Prøvede både med en tynd kant og bred kant & lod eyeliner tørre +5 min hverga... Voir plus

1. Centre de bien-être
  2. Magasin de cosmétiques
  3. Salon de manucure
  4. Clinique dermatologique

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Lash Care har man samlet alt under samme tag: Kosmetolog, Vippeteknikker, Negleteknikker og massør. Vi tilbyder Ansigtsbehandlinger, Gellak, Eyelash Extensions, Permanent Makeup, Lash lift, Krop Massage, Hårfjerning med voks og sugaring. Hos Lash Care skal livet leves smukt – det handler om pleje af sanserne og velvære. Her er konceptet anderledes end det, man er vant til, når man går til en kosmetolog. Krop og sjæl skal forkæles – men samtidig er her masser af produkter, som du kan se, prøve og dufte. Hos Lash Care bruger de bl.a. produktet Exuviance, Medex og M2 osv. Produkterne er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov. Exuviance og Medex er komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialeuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at klienten altid er i trygge og professionelle hænder. Kom gerne lidt før behandlingen og nyd en forfriskning. .

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dieses Unternehmen ist das Allerletzte

Dieses Unternehmen ist das Allerletzte. Bitte nichts kaufen. Schlechte Qualität. Gottseidank ist nicht viel Geld auf der Strecke geblieben. E Mail Kontakt kann man vergessen. Reagiert niemand trotz mehrfachem Anschreiben.

14 mai 2025

Réponse de Lash-Care

Kære Anja, tak for anmeldelsen men desværre vi ikke kan se du har købt noget fra os eller har været hos os for behandlingen.
Jeg tror at du har skrevet anmeldelsen i forkert butik.
Mvh
Sam fra LashCare

Endnu et besøg

Endnu et besøg, 5 stjerner værd.
Følte mig i trygge hænder under min ansigtsrens. Ikke sidste gang jeg vender tilbage :)

15 mars 2025

Tjaeh .

Tjaeh .. Jeg betalte 1450 kr for én diamantslibning/skinpen behandling. En smule pebret egentlig når jeg ser andre klinikker kører med 50% kampagner hvor man kan få en skinpen behandling til 500 kr. Det er så hvad det er men det er da et tilbud jeg vil gå efter fremover. Udover det så syntes jeg at det var ret nederen at behandleren havde svært ved at kommunikere på dansk. Selve behandlingen var ok - men definitivt ikke top notch. Specielt når jeg sammenligner med andre klinikker. Behandler kunne heller ikk rigtig svare på spørgsmål på hvad hun gjorde. Det ødelagde ret meget oplevelsen.

8 février 2025

Utilfreds med lashlift

Har fået lavet lashlift et par gange før, hvor jeg har været godt tilfreds.

Jeg er desværre på ingen måde tilfreds med resultatet fra mit seneste lashlift.
Mine vipper på det ene øje er næsten ikke bukket, men hælder meget mod den ene side. Hvilket gør øjet ser skævt ud. Vipperne sidder klumpet på begge øjne og stritter i forskellige retninger.
De var flottere før jeg fik min behandling.

Jeg forsøgte at ringe til klinikken dagen efter. Fik her at vide jeg skulle skrive en mail og vedhæfte billede, og så ville de vende tilbage. Har intet hørt siden.

28 février 2025

Réponse de Lash-Care

Hej JP tak for din anmeldelse. Behandleren ellers har forsøgt at kontakte dig d.02/03 mellem kl.13-14 fra tlf.nr.32157777 uden held.
Mbh
Sam fra LashCare

Altid top behandlinger og super service

Altid top behandlinger og super service
Jeg har fået flere forskellige behandlinger hos Lash-Care. Diamant, needling, oxygen, lash lift, voks, og det har altid være godt og Suhaila er dygtig og super sød.

14 février 2025

Ich versuche dieses Unternehmen mit 10 E-Mails zu erreichen- zwecks einer Rücksendung -. Es wird einfach nicht reagiert. So kann man auch sein Geld verdienen!!! und ich werde in den Medien warnen, dor

Ich versuche dieses Unternehmen mit ungefähr 10 E-Mails zu erreichen - zwecks einer Rücksendung -. Es wird einfach nicht reagiert.
So kann man auch sein Geld verdienen und ich werde in den Medien warnen, dort nichts zu bestellen!!!!

9 décembre 2024

Réponse de Lash-Care

Hello, thanks for your review but sorry i cant find any order with your name and order number. I think you have made your review to the wrong shop.
Regards
Sam