Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg købte et par lashes (Fierce) og en gennemsigtig magnetisk eyeliner. Der gik cirka en halvanden uge før jeg modtog pakken. Selve boksen vipperne lå i er mega gennemført. Super fint. Selve vippe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god kvalitet, mega hurtigt levering, og super kundehåndtering. Man er super nevøs for at det man får hjem, er noget værre klyt, men dette er ej tilfældet. Øjenvipperne sidder super godt fast på... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig information på hjemmesiden. De magnetiske øjenvipper ser flotte ud når man modtager dem, men holder super dårligt, hårene knækker meget nemt. Den magnetiske eyeliner er dyr, og da jeg modtog... Voir plus

3,1

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fra imponeret til skuffet

Selve boksen vipperne lå i er mega gennemført. Super fint. Selve vipperne så også flotte ud.
Men da jeg tog dem på, der var de noget helt andet. De var alt for voldsomme, og de var svære at sætte på. Eyelineren var okay, den var dog bare svær at fjerne.
Tre ud af fem stjerner.
Det var min første og sidste gang jeg købte derfra🤷🏿‍♀️.

21 avril 2023

MEGA GOD SERVICE

MEGA GOD SERVICE! Mine egne vipper er helt uskadelige. Det er helt klart pengende vær og tiktok videoerne hjælper mega meget med påføring og teknikker af vipperne. kan helt klart anbefales.

1 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Vipperne var slet ikke som på billedet

Vipperne var slet ikke som på billedet, valgte vega som skulle være et naturligt look, men det var det overhovedet ikke. Så har lige spildt alle mine penge og alle vegan vipper var udsolgte. Så øv øv en oplevelse

14 août 2022

3/5 stjerner

Synes det er meget svært at sætte vipperne på, men mindre det er med eyeliner! Virker helt sikkert ikke til hvis det skal se naturligt ud!

1 juin 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

De sendte ikke nogle beskeder om at min…

De sendte ikke nogle beskeder om at min pakke var afsendt, heller ikke at pakken var modtaget på posthuset.. fik ingenting. Så jeg måtte overtale hende i kassen om ar finde den til mig.
De mails jeg modtog derfra kunne jeg ikke læse, da de så helt mærkelige ud. Og de svarede mig ikke mere til sidst.
Produktet er fint nok, de kan bare ikke sidde ordentligt fast. Desværre.

19 mai 2022

Hej Rose,

Vi er kede af at høre det med at du ingen besked fik ang. din pakke. Pakkebeskederne sendes gennem gls, da de er vores fortrukne forsendelsesfirma. Det vil også sige, at det er gennem dem, at beskeder ang. din pakke skulle komme. At de så ikke er kommet, er vi kede af at høre, og det sørger vi for at få evalueret hurtigst muligt.

Ang mails. Sendte vi flere mails afsted til dig, men som du siger, tror jeg ikke at du kunne se dem. Da vi efterfølgende fik 2 andre nye mails med samme spørgsmål. Vi har besvaret dem alle sammen og håber på at der er nogen af dem der gik igennem, da vi aldrig har oplevet sådan et problem før.

Ellers tusind tak for din feedback. Rigtig god dag!

Lashouts

Noté 2 sur 5 étoiles

Havde bestilt en beginners lovers kit

Havde bestilt en beginners lovers kit, men fik ikke eyelineren med, som jeg havde betalt for. Har endnu ikke gået svar på min mail om kompensation

23 avril 2022

Réponse : Lashouts

Hej Caroline, vi er meget kede af du ikke har modtaget din eyeliner. Og du skal selvfølgelig have en ny så. Vi har desværre godt nok ikke modtaget din mail, men du er velkommen til at skrive til support@lashouts.com, så vi kan sende dig en ny eyeliner

Noté 1 sur 5 étoiles

Svinet til og ikke modtaget ting som lovet

Havde desværre en ret dårlig oplevelse med at deres side ikke virkede så de vipper jeg havde bestilt ikke var på lager.. hende der ejer showet tilbød mig så en magnet lim og et andet par vipper som undskyldning, men hun sendte ikke limen med så har kun modtaget et andet par vipper.. Noget andet er at hvis du går på deres sociale medier og stiller spørgsmålstegn ved fx manglende respons så kommentere tifanny (ejerens) veninder med skældsord og lign.. Generelt en ubehagelig og barnlig måde at “støtte” sine veninder og ikke mindst en dybt uprofessionel måde at køre en “virksomhed” på.
Jeg glæder mig til at se hvor mange 16 årige “veninder” der kommer til at svine mig til nu.
Edit:. Det er tydeligt ud fra jeres svar at i ikke er vandt til at gebærde jer i denne branche, men hvis du læser hvad jeg skriver var det “EJERENS VENINDER DER SKREV TIL MIG PÅ TIKTOK MED SKÆLDSORD” og “JEG BESTILTE IKKE LIM NEJ, MEN EJEREN TILBØD AT SENDE EN GRATIS MED DA JERES HJEMMESIDE IKKE VIRKEDE” så nej i tilbød mig en lim som kompensation fordi jeres it systemer ikke fungere.
så igen do it better or just don’t do it at all..
jeg ville ønske man kunne man poste billeder her nu da du har “glemt” hvad du skrev og lovede en kunde.
Bare det at du skriver i ikke tror i kan gøre det bedre viser tydeligt at i på ingen måde er gamle nok til at yde en kundeservice, men ja tag det til jer.. For en TikTok profil giver dig ikke en levevej hvis du ikke kan leve op til det du reklamere med.

23 mars 2022

Hejsa Emilie,
Vi er rigtig kede af din utilfredshed. Jeg kan se på din ordre, at du bestilte et par vipper og ikke en magnetisk eyeliner med. Vi gør også klart på vores hjemmeside, at eyelineren er en varer der skal tilkøbes, medmindre man bestiller vores vippesæt.😃

Derudover tror jeg der opstod en misforståelse, da du skrev på vores sociale medier ang. svar på din mail. Vi havde nemlig allerede svaret dig på mailen 1 time efter du sendte den til os.😅

Jeg er igen ked af hvis du føler at du er blevet snakket dårligt til i vores kommentarfelt, men vi har på ingen måder skrevet noget dårligt til dig og det kunne vi heller aldrig finde på.

Det bedste vi kan anbefale er ikke at skrive i et offentligt forum, hvis ikke du ønsker kommentarer udefra. Da vi ikke kan styre hvem der kan og ikke kan kommenterer på vores videoer.

Det gør os rigtig kede af, at se sådan nogle reviews, da vi gør vores bedste for at gøre vores kunder glade. Jeg kan personligt ikke se hvordan der er kommet sådan en stor ultilfredshed, da vi har sendt hvad der er blevet bestilt, svarede på din email ca. 1 time efter (før du skrev på vores video endda), og ikke har snakket dårligt dig.

Vi er meget åbne overfor forbedrelse og tager alt feedback med til os, som vi kan få - dog er jeg ikke 100% sikker på hvad *vi* kunne havde gjort anderledes, for at forbedre din oplevelse hos os. Men vi vil tage din anmeldelse til os med på vejen alligevel

Besvarelse på din kommentar:

Hej igen. Vi kan ikke finde nogen steder hvor vi har tilbudt dig en magnetisk eyeliner med gratis, da det altså er et tilkøbsprodukt.😅 Vi skrev til dig ang. vores Lavanya vippe som ikke var på lager da du bestilte, og spurgte dig derfor indtil om du kunne tænke dig at bytte den til en anden vippe, hvilket du gerne ville. Vi sendte dig derefter vippen og så skriver du til os, at du ikke vidste, at det var magnetiske vipper og gerne ville returnerer varen.
Vi kan altså ikke finde der, hvor vi har tilbudt til en magnetisk liner med i din bestilling gratis. Dog er du 100% velkommen til at sende en mail til os med billeder af, hvor vi har skrevet det.😊

Jeg er igen ked af at der er en der har svaret på din kommentar og kaldt dig en Karen på under vores video. Men det kunne jeg rigtig godt mig at slå fast, at vi ikke har fået nogen til at gøre. Vi har ingen intentioner i at snakke dårligt til nogen, og ville aldrig få andre til at skrive dårligt til dig. Vi ønsker blot at løse de problemer der er opstået, sådan at alle er glade.

Derpå kunne jeg så spørge hvilket specifikt problem du har, som vi kan løse?😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Jsg bestiller mine ting igår omkring 9…

Jsg bestiller mine ting igår omkring 9 tiden men jeg forrrydder jeg skriver på Messenger ? Og på sms hvordan kommer jeg i kontakt med kunde serivce

9 mars 2022

Réponse : Lashouts

Hejsa, har du fundet ud af det? Der har været et kort brud på vores forbindelse med messenger tilbage i starten af marts, som er genforbundet igen. Jeg går derfor ud fra at problemet er løst. Hvis ikke - er du altid velkommen til at skrive til vores email support@lashouts.com

Allergisk reaktion på eyeliner

Jeg købte et Valuekit med black eyeliner - De er super pæne vipper, men kommer desværre ikke til at bruge dem, da eyelineren gav mig en allergisk reaktion. Mine øjenlåg bliver røde og ømme samt hæver op efter påførelsen af eyelineren....

4 mars 2022

Réponse : Lashouts

Hej Sarah. Vi er rigtig kede af at du har fået en allergisk reaktion, efter brug af vores produkt. Som vi også skrev i mailen, skal man altid teste produktet af på sin hånd inden brug, for at sikre sig at man ikke er allergisk overfor nogle af ingredienserne. Dette gælder som sådan næsten alle skønhedsprodukter, før man bruger det. Igen er det rigtig træls og vi har faktisk aldrig før nu, hørt om nogen der har fået en allergisk reaktion fra vores produkter.

Syntes de er super fine

Syntes de er super fine, købte clear liner, men syntes slet ikke de kommer lige så nemt på som vist på tik tok og Instagram, så tror det tog 20 min ca bare for også at få dem til at sidde bare lidt pænt, super ærgerligt :(

Syntes heller ikke de sad ret godt fast..

1 mars 2022

Hej Mette,

Træls at høre at det var sværere end du havde regnet med. Nogle gange kan det også være det med lige at finde teknikken i starten. Du kan skrive til os på info@lashouts.com og så kan vi prøve at finde en løsning til problemet

Fungere overhovedet ikke

Fungere overhovedet ikke, de sidder mærkelig og ryger overhovedet ikke på som de skal

27 février 2022

Hej Mie,

Vi er kede af at høre at du ikke er vild med vipperne. Du kan skrive en mail til os på info@lashouts.com, og så kan vi prøve at finde en løsning sammen.

All over fed oplevelse!

Simpelthen så lækre produkter. Hurtig levering. Og den bedste kundeservice - blev vejledt så godt, og det betød så meget i min købsoplevelse. Vil helt sikkert bestille andre vipper, i den kommende fremtid!

7 février 2022

Réponse : Lashouts

Hej Silke! Tusind tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det gør os super glade at høre om din oplevelse hos os og at du kunne lide den!

Vipperne er super tunge

Vipperne er super tunge, holder dårligt og ser meget plastisk ud
Eyelineren er meget klistret og ubehagelig bestem ikke det jeg forvente til den pris desvære så er jeg meget skuffet over det produkt jeg har modtaget

4 février 2022

Réponse : Lashouts

Hej Natasja, vi er ked af at høre at du føler at de er tunge og er i top. Måske vi kan finde en løsning? Du er ihverfald velkommen til at skrive til os på info@lashouts.com

Dårlig information på hjemmesiden

Dårlig information på hjemmesiden.
De magnetiske øjenvipper ser flotte ud når man modtager dem, men holder super dårligt, hårene knækker meget nemt. Den magnetiske eyeliner er dyr, og da jeg modtog den var den næsten helt udtørret, og lignede næsten at den havde været brugt, af en anden. Når man har eyelineren på, holder den rigtig dårligt.
Alt i alt, har jeg smidt penge ud af vinduet, og vil ikke anbefale nogle at købe derfra.

11 janvier 2022

Réponse : Lashouts

Hej Silje, vi er frygtelig ked af at høre at du ikke var vild med hvad du modtog, da det er noget vi går rigtig meget op i. Du er velkommen til at skrive til info@lashouts.com og så kan vi finde en løsning på problemet

Vipperne er rigtig pæne

Vipperne er rigtig pæne, men købte en magnetisk vippelim, som vist skulle være magnetisk, men føler ikke rigtig at den er

9 novembre 2021

Hej Michela,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide vipperne. Det kan være at du har bestilt vores clear liner, som ikke er magnetisk, i stedet for den magnetiske liner. Det er nemlig sådan at det pulver man bruger, som gør det magnetisk er sort og derfor ikke kan komme i den gennemsigtige.. Jeg håber at du fik det til at virke alligevel.

Kæmpe anbefaling

Lashouts er absolut de bedste vipper jeg nogensinde har haft, påførelsen er super nem, og holdbarheden fejler mig aldrig

7 novembre 2021

Réponse : Lashouts

Hej Marie, wow hvor er det bare dejligt at høre, at du kan lide vores produkter. Det gør os så utroligt glade!! Tak for din anmeldelse.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Hurtig levering. God service. Og mega fedt produkt!! Det kan stærkt anbefales, køber snart igen.

5 novembre 2021

Hej Anna,
Tusind tak for din anmeldelse. Du sætter et smil på vores ansigter. Vi er så glade for at du kan lide det hele!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus