LassoX har været en game changer i min salgsafdeling! Vi gik fra at bruge utallige timer på at finde de rette leads og kontaktinfo. Med LassoX får vi hver morgen friske leads med alt den info... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har brugt cvr.dk, BIQ, KOB og meget andet til at slå oplysninger op om virksomheder og nøglepersoner. Jeg blev noget overrasket da jeg så Lasso, da de andre værktøjer nu ser meget gammeldags ud. L... Voir plus
Med Lasso X og deres API integration har vi fået adgang til en live opdatering af CVR data, som bare fungerer. De mange forskellige datapunkter har givet os mange muligheder for segmentering... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lasso laver markedsdataprodukter baseret på offentlig data – målrettet dine præcise behov. På én gang kan du spare tid og have den rette data og indsigt til at træffe de rigtige beslutninger.
Toldbodgade 37B, 1253, København K, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Mit “Wing-man produkt”, når jeg skal finde oplysninger på virksomheder, tvillinger til salgsbearbejdning eller lead generering.

Réponse : Lasso
LassoX har været en game changer i min salgsafdeling!
Vi gik fra at bruge utallige timer på at finde de rette leads og kontaktinfo. Med LassoX får vi hver morgen friske leads med alt den info vi skal bruge.
Deres CSM Kristine er en stjerne både i onboarding af systemet til vores nye sælgere, men også når det kommer til rådgivning og opsætning af kampagner!
Lasso X får seks stjerner herfra.

Réponse : Lasso
En godt værktøj til hurtigt at få indblik i aktiviteter bag potentielle forbindelser og samarbejdspartnere

Réponse : Lasso
Meget nemt at bruge og skaber et godt overblik

Réponse : Lasso
Bondefangeri - blev snydt med at der var gratis prøveperiode på en måned.
Efter 1 måned var jeg bundet 1 år.
Useriøst lavet. Kan aldrig anbefale dette firma.

Réponse : Lasso
Stærk indsigt i who's who i Dansk erhvervsliv

Réponse : Lasso
nemt og overskueligt værktøj til hverdags opslag

Réponse : Lasso
Der er rigtig mange argumenter for at anvende LassoX I det daglige data-, søgning-, kampagne og informationsarbejde. Vi anvender LassoX til mange forskellige dataopgaver. LassoX som outbound kampagne værktøj er fantastisk og vi får rigtig meget værdi herfra.
Som prikken over I'et er vi supporteret på allerbedste vis af Kristine. Det er en kæmpe fornøjelse.

Réponse : Lasso
Super hurtig og effektiv.
Det er et must i den virkelige verden.

Réponse : Lasso
Totally awsome! updated information on your customers or competitor in realtime. Efficient and effective with many possibilities for analyses of the market andcompanies in Denmark you want to know more about.Highly recommended. JJJ

Réponse : Lasso
Skaber super overblik over relationer og registreringer. Godt tænkt!