Lavpris-fliserens ApS Avis 49

TrustScore 5 sur 5

4,8

I en tid hvor man bliver bombarderet med reklamer fra firmaer der kan rense dine fliser med 30-40% i rabat :-), så kan det være lidt svært at finde ud af hvem skal man vælge og hvad er egentlig en god... Voir plus

Et fantastisk resultat! Algebelægning, flisepest, mos og ukrudt er væk. Terrassen står som nyanlagt. Frank har gjort en virkelig godt stykke arbejde. Han er meget grundig - ingen hjørner bliver o... Voir plus

Fandt Lavpris Fliserens i en annonce i ugeavisen Sydkysten. Ringede til Frank Krøyer og fik et godt tilbud. Fik mail flere dage før arbejdets udførelse. Firmaet kom præcis til den aftalte tid. F... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Jardin
  2. Fournisseur de matétiel de pêche

Écrit par l'entreprise

Professionel fliserensning til en fast og fair pris

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

49 avis

Alt som aftalt og bedre til

Alt som aftalt, og bedre til.
Nogle aldeles opgivne fliser, der ovenikøbet er lagt dårligt af os selv med planter henover, er blevet næsten som nye. Og det store areal, der var den primære opgave er nu som nyt. Meget ordentligt udført.
God kommunikation om tider mv. pr. mail. Alt blev overholdt.

30 avril 2022

Hej Benedikte
Tak for kaffe og en hyggelig snak på terrassen
Vi ses:-)
Frank

Frank har leveret et virkelig flot…

Frank har leveret et virkelig flot stykke arbejde. Næsten 500 kvm er vasket og fået fugesand - det står som NYT.
FLOT og tak vi glæder os til at se dig igen.

20 avril 2022

Hej Brian
Mange tak for anmeldelsen, det var en fornøjelse at arbejde i de skønne omgivelser.
mvh

Vores 12 år gamle fliser står som nye

Vores 12 år gamle fliser står som nye. Virkelig nemt, professionelt og man kan mærke Frank brænder for det han laver. Det ses! Stor anbefaling herfra.

18 avril 2022

Réponse de Lavpris-fliserens ApS

Tak for de pæne ord - Rene fliser er vigtig, for det samlede indtryk at en ejendom - så ja:-)
Frank

Fantastisk service til en god pris

Fantastisk service til en god pris. Arbejdet blev lavet som aftalt og resultatet bedre end forventet. Hurtig respons på henvendelse og kommunikation om hvornår arbejdet vil blive udført. Jeg har svært ved at se hvad der kan gøres bedre 😀

10 avril 2022

Hej Line

Tak for den flotte anmeldelse hvor du kommer hele vejen rundt. Det betyder meget for os. Ha' en god sommer

Superflot arbejde

Lavpris fliserens får mine allerbedste anbefalinger.
Vores fliser var blevet så grimme af flisepest m.v., men efter et besøg af chefen Frank, som rensede vores fliser, er de blevet som helt nye.
Godt arbejde udført til aftalt tid og pris.

30 mars 2022

Hej Fam. Hartvig

Tak for de pæne ord. Vi ses måske senere:-)

mvh

God service 😎

God service 😎
Flot udført arbejdet 💪
Vil anbefale til andre

27 mars 2022

Hej Helle
Det var en fornøjelse at udføre arbejdet hos jer. Vi er glde for at i er tilfredse og kan nyde sommeren med rene fliser
Frank

Lavpris fliserent får min bedste…

Lavpris fliserent får min bedste anbefaling. Vores fliser var blevet så grimme af alger og flisepest m.v., men efter et besøg af chefen fra fra Lavpris fliserent som rensede fliserne, ser fliserne ud som nye. Det er bare så flot!

18 mars 2022

Hej Jack
Tak for de pæne ord, vi høres ved senere på året
Frank

Flot arbejde til god pris

Vi fik renset og behandlet ca. 350 m2 fliser. Vi er meget tilfredse med resultatet og prisen var fornuftig. Kan klart anbefales.

18 mars 2022

Hej Henrik
Det var en fornøjelse at gøre jeres, i forvejen, dejlige hus og omgivelser en MY bedre.
Frank

Flot arbejde udført som aftalt.

Flot arbejde udført som aftalt.
Jeg har været kunde i 3 år. Den første afrensning var fejlfri og de efterfølgende årlige besøg kører uden problemer. En enkelt gang regnede det lige efter behandlingen. Her var Frank hurtig til at gentage behandlingen et par dage efter da vejret blev tørt igen.

17 novembre 2021

Hej Flemming
Mange tak!
Ja vejret er vi ikke rigtig herre over - vi ses:-)

Super flot arbejde

Super flot arbejde, resultatet blev meget bedre end forventet og så endda til en fornuftig pris i forhold til de større virksomheder.
Frank er grundig og kommer som aftalt, Lavpris-Fliserens kan kun anbefales her fra.

21 octobre 2021

Hej Marc
Tak for de fine ord, jeg kommer som aftalt næste år:-)
Frank / Lavpris-Fliserens.dk

Lavpris-fliserens leverede et flot…

Lavpris-fliserens leverede et flot arbejde og det holder her et år efter. Kan anbefales og så er prisen ganske god.

10 octobre 2021

Hej Ole
Det luner at du er tilfreds med pris og kvalitet:-)
Frank / Lavpris-Fliserens.dk

Kvalitets fliserens til attraktiv pris

En meget grundig kvalitetsrens af fliser til fornuftige priser. Venlig og informativ service.

6 octobre 2021

Hej Lazar

Godt at høre at du er er tilfreds med pris, kvalitet og service!

Super fint arbejde

Super fint arbejde til trods for udfordringer med pool tæt på fliserne. Markant billigere end konkurrenterne.

6 octobre 2021

Hej Christoffer

Godt at høre at du er er tilfreds med pris og kvalitet