Lavpris-fliserens ApS Avis

4,8

I en tid hvor man bliver bombarderet med reklamer fra firmaer der kan rense dine fliser med 30-40% i rabat :-), så kan det være lidt svært at finde ud af hvem skal man vælge og hvad er egentlig en god... Voir plus

Et fantastisk resultat! Algebelægning, flisepest, mos og ukrudt er væk. Terrassen står som nyanlagt. Frank har gjort en virkelig godt stykke arbejde. Han er meget grundig - ingen hjørner bliver o... Voir plus

Fandt Lavpris Fliserens i en annonce i ugeavisen Sydkysten. Ringede til Frank Krøyer og fik et godt tilbud. Fik mail flere dage før arbejdets udførelse. Firmaet kom præcis til den aftalte tid. F... Voir plus

1. Jardin
  2. Fournisseur de matétiel de pêche

Professionel fliserensning til en fast og fair pris

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Fint service

Fint service, rigtig flot resultat af fliserens. Alt gjord til tiden og som aftalt.
Super fint!!!!

8 juillet 2021

Hej Anna

Mange tak. Vi skal lige have kigget på det Agerpadderok ukrudt som du plages med mellem fliserne. Det kan vi gøre når jeg skal lave vedligeholdelsesbehandling her i efteråret

Høj professionalisme, flot resultat

Super god service, veludført arbejde!
Hurtigt, effektivt med meget flot resultat til god pris.
Fliserne er som nye.
Kan varmt anbefales.

21 mai 2021

Réponse de Lavpris-fliserens ApS

Mange tak for god behandling og rosevin. den skal nydes når solen skinner:-) - vi ses senere i år til vedligeholdelsesbehandlingen

Høj kvalitet

Hurtig respons på henvendelse, stærkt tilbud på arbejdet og advisering om, hvornår arbejdet blev udført og aftaler overholdt. Vores fliser er blevet som "nye" og vi nyder resultatet hver dag. Vi giver vores absolut bedste anbefalinger.

19 mai 2021

Réponse de Lavpris-fliserens ApS

Mange tak - det er rat at høre. Vi ses jo nok til efteråret til den årlige vedligeholdeslesbehandling:-)

Super tilfredshed, tak🙏

Super tilfredse kunder efter fliserens - tusind tak. Kompetent, hurtigt arbejde af høj kvalitet. Stor fornøjelse dagligt at se på det flotte resultat🙂

19 mai 2021

Hej Jørgen og Tine
Tak for de pæne ord og særdeles god behandling:-)

Kan varmt anbefale Lavpris Fliserens

Kan varmt anbefale Lavpris Fliserens, de gør et super flot arbejde til en god pris, Efter et telefonsamtale med “chefen” selv besluttede jeg mig før pakke 4. Kunde ikke drømme om at få en sådan flot Indkørsel og Terasse , og prisen hvar ikke at klage over så Tusind tusind tak før et super flot arbejde

Ulla N Jungshoved

13 mai 2021

Hej Ulla
Tak for de pæne ord, det luner i et koldt forår:-)

Vi kontakter dig omkring 1 oktober vedr. den gratis vedligeholdelsesbehandling

Fantastisk med "nye" fliser

Fantastisk med "nye" fliser. De kom til tiden og regningen på kr. 52,- pr. m2 inkl. rensning, algebehandling, nanoimprægnering og udlægning af fugesand var var præcis som beregnet på deres hjemmeside. Jeg vil varmt anbefale dem.

7 mai 2021

Hej Jørgen
Tak for anbefalingen, det værdsætter vi virkelig meget
Frank

Jeg kan varmt anbefale Lavpris…

Jeg kan varmt anbefale Lavpris Fliserens. De holder aftalen og udfører et godt stykke arbejde til en god pris. De er supereffektive og har alt med i bilen. Du får en ny flise belægning på ingen tid!

4 mai 2021

Hej Jesper