Outstanding service I prefer to shop locally and I just relocated to Lyngby, I was looking for a good printer for my art and stumbled across Lyngby Billedcenter. I have placed my order,... Voir plus

Jeg skulle have printet tre store billeder. Kommer hjem med ET! Jeg har betalt mere end hvis jeg havde fået en ramme med. Selvom ekspedienten lovede det ikke ville blive dyrt. Jeg kontakter dem derfor... Voir plus

Fantastisk service. Jeg ankom med nogle photopshoppet filer, som skulle printes og rammes ind, til en lille julefrokostspøg. Personalet var meget imødekommende, satte sig ind i omstændighedern... Voir plus

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Lyngby Billedcenter ligger på Lyngby Station, lige ved busser og tog. Her finder du en fotobutik, som kan mere end sælge dig et nyt kamera. Vi laver nemlig en masse billedprodukter selv, og gerne mens du venter. Det meste af vores personale er faguddan...

• Jernbanepladsen 31, 2800, Kongens Lyngby, Danemark

• lbdc.dk

4,3

N'a pas répondu aux avis négatifs

Outstanding service

Outstanding service

I have placed my order, photos on canvasses, so it takes a few days to make and build the frame.

I wanted to leave the review now, as the service has been so fantastic, massive shout out to Stephanie, for patience, understanding and true customer service, actually, world class service, found in little Lyngby.

Repeat business is key, and I’m 100% continuing to use Lyngby Billedcenter, simply on service alone, I’m totally confident the finished product will match the service.

Super congratulations on your hard work!

If you need any traditional photo printing, frames, photo boxes, prints on canvas, frames etc, make sure to pop in, take a left out of Lyngby train station.

21 avril 2026

det var dyrt

søde personaler, men da jeg skulle tag Pas foto for at få 3 billeder, så måtte jeg 250 kr og der kan kun sige, det var mega dyrt at give 250 kr bare for 3 billeder når det gælder udlandske pas, da vil jeg sige der vil jeg kun anbefale folk der er rige og har så mange penge, 250 kr for 3 billeder er lige lidt overkanten, så ved jeg også at jeg ikke skal sætte min ben der mere og ihvertfald ikke den i Lyngby.

12 janvier 2026

Altid - og endnu en gang - hjælpsomme

Der var tid i butikken til at jeg kunne finde alle mine oplysninger som skulle med den ups pakke, jeg var blevet snydt med på ebay,og skulle returnere til et sted i Beijing i Kina. 1800 kroner plus 300 for returpakken.
Jeg har lige fået 1400 retur fra Kina. Så det var vigtigt - at der hjælpsomhed og gode råd i Lyngby Foto. Tak for det. Vh Thomas

30 septembre 2025

Michael var en helt!

Michael reddede dagen og blev efter lukketid for at levere den kvalitet, han gerne ville have printet i. Kan virkelig ikke anbefale Lyngby Billedcenter nok – de er hurtige og har altid ja-hatten på.

11 août 2025

Gennem mange år

Gennem mange år, har jeg hos jer i billedcentret fået foretaget mange opgaver. Jeg sætter pris på den faglige vejledning, om hvad der kan optimere mine ønsker. Jeg sætter også pris på, at jeg får forslag præsenteret, hvorefter jeg selv tager stelling om, hvorvidt jeg vil benytte mig af det foreslåede.
Kunde betjemingen er optimal, på alle måder.

9 janvier 2025

Professionalisme 👍

I Lyngby Billedcenter møder jeg hver gang stor professionalisme - en uhyre venlig og personlig betjening, og et fint fotoarbejde.
Jeg kommer snart igen 😁

20 septembre 2024

Fantastisk

I lyngby Billedecenter får du de bedste print og billeder . De er urolig hjælpsomme og har altid gode kreative ideer omkring de forskellige produkter så kunden går glad ud af døren. Jeg har altid været utrolig glad for både produktet og den service jeg har fået og anbefaler varmt denne butik 😃

23 juillet 2024