Jeg kan kun komme med en stor anbefaling af LEA Ejendomspartner KBH. Hurtig svartid på spørgsmål, og stor hjælp på problemstillinger. Jeg havde en rigtig god oplevelse med Simon Toft fra deres... Voir plus
L'entreprise a répondu
For et års tid siden skiftede vi ejendomsadministrator til LEA Ejendomspartner A/S, hvilket absolut har været en positiv og rigtig beslutning, set fra min stol i ejerforeningen.
L'entreprise a répondu
LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.
Bremerholm 31, 1069, København, København K, Danemark
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
God styring af økonomi, årshjul, generalforsamlinger og dermed professionel støtte til bestyrelser.
Hurtig reaktion og betjening af beboerne.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Simon og hans gode kollegaer yder altid god hjælp og rådgivning.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Sektion Team / teamchef forening .
Endnu ingen AI robot 😊.
God kommunikationskultur :
Behagelige telefonsamtaler
Hurtig response på spørgsmål
Bjarne Sunder
Strandbjerg
Rungsted Kyst

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Greedy landlord will try to charge you for documented damage upon moving out. We have picture documentation which we submitted to them upon moving in which they are now attempting to charge us for upon moving out two years later.
They have been uncooperative and unprofessional. This may be the standard in Denmark, but this is unacceptable behavior from such a large corporate company. Avoid LEA.
Jeg kan kun komme med en stor anbefaling af LEA Ejendomspartner KBH.
Hurtig svartid på spørgsmål, og stor hjælp på problemstillinger.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Simon Toft fra deres team, så en varm anbefaling herfra!

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Kære Lea. Gud hvor er I dårlige. Vi står for et salg af vores lejlighed, men kan ikke komme videre fordi I ikke kan finde ud af at få referaterne fra JANUAR OG APRIL færdige. De sidste 14 dage har I hold os hen. Gud hvor er det virkelig ringe. Man skulle tro i var profesionelle , men I er virkelige amatører.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Kontakter udlejer via en annonce på BoligPortalen, og måske lidt heldigt, går der er ikke mange minutter før jeg får et svar tilbage, derudover spørger jeg lidt ind til andre lejemål, lidt større, og bliver mødt med god service, så derfor kan der ikke gives andet end 5⭐️ til Kirsten herfra

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Vi flyttede ind i Emiliehaven 1 juli 2022. Vi er ikke blevet mødt af andet snyd og løgne fra Lea's side.
Når de så skifter ud i personalet sker det alligevel ikke en skid!!!
Man bliver talt ned til når man ringer ind og siger man dem i mod eller svare lidt hårdt tilbage skal VI holde den gode tone på trods af man skriver pænt.
De er så skide hamrende ligeglade med os herude.
Når folk taler sammen og hører det l**t de siger og skriver, så er det os der er noget galt med.
Så jeg kan ikke skrive det nok...
BLIV VÆK FRA EMILIEHAVEN OG LEA GENERELT!!!!!

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Fik god og personlig hjælp og vejledning gennem alle led i andelsbolighandlen. Tak for god og tryg oplevelse med handlen!

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Det var en rigtig tålmodig vejledning i udfyldning af skemaet så det er lykkedes mig at komme igennem - og det skal der en hel del til.

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
LEA Ejendomspartner A/S. Tak for altid god og korrekt og venlig betjening fra jer, det sætter jeg meget pris på. Jeg har fået lavet nyt køkken, og jeg har altid fået god hjælp og vejledning i forbindelse med det og med lejligheden for øvrigt.
MVH Bettina

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
unprofessional company have moved for almost a year and still manythinhs not fixed in my apartment !! everytime we call or write a mail , they say we will send some one to fix it ! but nothing happened .

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Vi oplever en super service med dygtige og kompetente medarbejdere der altid står klar med rådgivning og opbakning i alle slags udfordringer man møder i en bestyrelse.
Kan varmt anbefale LEA Ejendomspartner A/S

Réponse : LEA Ejendomspartner A/S - København K
Min mor flyttede ind i en af deres nybyggede lejligheder for præcis 6 måneder siden i dag. Det er langt fra den første lejlighed hun er flyttet ind i men helt klart den med flest problemer. Det er imponerende at de har fået opbygget et kæmpe firma når de hverken forstår basal kundeservice eller hvordan de skal styre et lejlighedskompleks. Jeg sidder her hos min mor og skriver denne anmeldelse på noget af det værste internet jeg har oplevet fordi at det åbenbart ikke er muligt at få skaffet en ordentlig internet udbyder i København. De burde få skaffet sig nogle kompetente medarbejdere til at få styr på deres firma, da jeg tænker at en løn også burde komme med en lille smule basal arbejde.