Legetøjseksperten.dk Avis

2 026
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde læst som en bog jeg gerne ville eje. Efter en hurtigt søgning på nette, viste det sig at LTE. var 20% billigere end konkurrenten. Eneste minus var 10-20 dags levering. Hvilket var accep... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service. Jeg havde bestilt til min datters fødselsdag, dog var ikke alle varerne hjemme, men da jeg spurgte om de ville printe billeder ud af de varer som ikke kun sendes til den dato fød... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen skulle først bestilles fra fjernlager. Dette tog nøjagtig den tid som de forventede. Blev pakket og sendt videre til mig samme dag, og leveret dagen efter. Helt igennem perfekt service med god... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte den 8. april fødselsdagsgaver til mit barnebarn, en fodboldtrampolin og to fodboldmål. Da jeg rykkede den 13. fik jeg oplyst, at trampolinen kunne være forsinket, men at målene ville blive le... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Legetoejseksperten.dk er en stor online side med Legetøj. Vi finder og linker direkte til de bedste legetøjsbutikker. Leder du efter billigt legetøj i høj kvalitet fra kendte mærker som blandt andet: Mattel, Hasbro, Bruder, Wader, Brio, Playmobil, Lego og mange mange andre, så er dette stedet at kigge. Legetøjseksperten har over 100.000 produkter indenfor Legetøj, Gaming, spil & konsoller. Find Det Bedste Legetøj hos Legetøjseksperten.dk! Legetøj er mere end bare sjov og spil - det har en stor indflydelse på børns udvikling og kreativitet. Når du leder efter det perfekte legetøj til dine børn, er det vigtigt at finde noget, der både underholder og udfordrer dem. Legetøjseksperten.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj, der passer til alle aldre og interesser, fra sjove puslespil og trampoliner til fantasifulde udklædninger. På Legetøjseksperten.dk kan du finde alt fra legetøj til babyer til spændende aktiviteter for større børn. Uanset om du er på udkig efter trælegetøj, populært legetøj eller bare vil købe legetøj online, har de det, du søger. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvorfor Legetøjseksperten.dk er et godt valg, hvordan du kan vælge legetøj efter alder, og hvilke populære legetøjskategorier du kan udforske for at finde det bedste legetøj til dine børn. Når du leder efter legetøj til dine børn, er det vigtigt at have mange valgmuligheder. Legetøjseksperten.dk tilbyder et imponerende sortiment af legetøj til børn i alle aldre. Du finder alt fra tidløse klassikere til de nyeste trends, så du altid kan finde noget, der passer til dit barns interesser og udviklingsniveau. Med over 100.000 legetøjsprodukter fra populære mærker som LEGO, PLAYMOBIL, BARBIE og SCHLEICH har du et enormt udvalg at vælge imellem. Uanset om du leder efter puslespil, trampoliner, udklædning eller legetøj til babyer, har Legetøjseksperten.dk noget for enhver smag. At købe legetøj skal ikke koste en formue. Legetøjseksperten.dk arbejder hårdt på at finde de mest konkurrencedygtige priser og regelmæssige tilbud på legetøj. Dette betyder, at du altid kan gøre en god handel og finde billigt legetøj uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du leder efter legetøj til en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dit barn, kan du være sikker på at finde noget inden for dit budget. Med muligheden for at købe legetøj online og nyde hurtig levering, gør Legetøjseksperten.dk det nemt og bekvemt at finde det perfekte legetøj til dine børn.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 026)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Alt for lang leveringstid.

Alt for lang leveringstid.
Bestilte Sleich bondegård d. 14/8. På hjemmesiden fremgik det, at levering ville tage mellem 6 og 12 hverdage - men ofte ville de være hurtigere. - Der gik 17 hverdage, før jeg kunne hente pakken, så mit barnebarn fik ikke sin fødselsdagsgave på sin fødselsdag. Jeg modtog en mail 9 hverdage efter bestilling om, at varen var forsinket og at jeg var velkommen til at ringe - det prøvede jeg og de er såmænd flinke i kundeservice, men hun kunne ikke hjælpe med at få varen hurtigere frem. - På hjemmesiden stod der stadig, at levering ville tage mellem 6 og 12 hverdage…
Men prisen var god.

5 septembre 2023
Logo de Legetøjseksperten.dk

Réponse de Legetøjseksperten.dk

Hej Vibeke

Jeg er rigtig ked af det har været forsinkelser på din ordre :( Det skulle der selvfølgelig ikke have været :(

Jeg kan godt se mailen vedr. forsinkelser kan misforstås, jeg har derfor fået min kollega til at tjekke om det kan formuleres på en anden måde.

Heidi / Legetøjseksperten

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt fint

Alt fint, kun levering halter ved hjemmelevering. Det blev istedet en afhentning af kæmpepakke.😏

6 septembre 2023
Logo de Legetøjseksperten.dk

Réponse de Legetøjseksperten.dk

Hej Birthe

Jeg kan godt se din pakke er kommet til pakkeshop da GLS har forsøgt at levere din pakke, men traf ikke nogen på adressen. Og derfor sendt den til en pakkeshop, det er desværre fast procedure fra deres side når de ikke træffer nogen hjemme.

Heidi / Legetjseksperten

Legetøjs Ekspertens ekspedition-system…

Legetøjs Ekspertens ekspedition-system virker bare til fulde. Der er information om hvad der sker med ens ordre, hele vejen, også hvis en vare lader vente på sig. Jeg er meget tilfreds, og det selvom det bare er små billige plastik dimserier jeg har købt.

29 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en mail efter ordre var givet

Jeg fik en mail efter ordre var givet, med beskeden om, at ikke alle dele var hjemme. Efterfølgende fik jeg endnu en mail, hvor de gav et ca tidspunkt på, hvornår ordren ville være klar til afsendelse. Så hørte jeg ikke mere, før jeg selv skrev og spurgte hvornår de regnede med, at ordren ville blive leveret. Her fik jeg et udførligt svar og det levede op til. Den medarb. jeg skrev med, gav et par dag hvor de regnede med at delene var hjemme, og dagen efter de var kommet til dem, fik jeg ordren. Jeg har fået god service, synes jeg selv.

28 août 2023

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg havde bestilt til min datters fødselsdag, dog var ikke alle varerne hjemme, men da jeg spurgte om de ville printe billeder ud af de varer som ikke kun sendes til den dato fødselsdagen skulle holdes, sagde de ja med det samme. Tusind tak for hjælpen ☺️

21 août 2023

Super hurtig levering

Super hurtig levering..
Bestilte en pop dukke mandag, og tirsdag eftermiddag havde jeg den i hænderne.. Ingen problemer ved bestillingen, hjemmesiden var mega nem og betaling var let med MobilePay..
Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)

28 août 2023

Overraskende hurtig levering.

Jeg havde læst som en bog jeg gerne ville eje.
Efter en hurtigt søgning på nette, viste det sig at LTE. var 20% billigere end konkurrenten. Eneste minus var 10-20 dags levering. Hvilket var acceptabelt.
4 dage senere fik jeg en sms om at bogen var klar til afhentning:)

Vil anbefale Legetøjseksperten

18 août 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus