Legetøjseksperten.dk Avis

2 026
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde læst som en bog jeg gerne ville eje. Efter en hurtigt søgning på nette, viste det sig at LTE. var 20% billigere end konkurrenten. Eneste minus var 10-20 dags levering. Hvilket var accep... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service. Jeg havde bestilt til min datters fødselsdag, dog var ikke alle varerne hjemme, men da jeg spurgte om de ville printe billeder ud af de varer som ikke kun sendes til den dato fød... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen skulle først bestilles fra fjernlager. Dette tog nøjagtig den tid som de forventede. Blev pakket og sendt videre til mig samme dag, og leveret dagen efter. Helt igennem perfekt service med god... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte den 8. april fødselsdagsgaver til mit barnebarn, en fodboldtrampolin og to fodboldmål. Da jeg rykkede den 13. fik jeg oplyst, at trampolinen kunne være forsinket, men at målene ville blive le... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Legetoejseksperten.dk er en stor online side med Legetøj. Vi finder og linker direkte til de bedste legetøjsbutikker. Leder du efter billigt legetøj i høj kvalitet fra kendte mærker som blandt andet: Mattel, Hasbro, Bruder, Wader, Brio, Playmobil, Lego og mange mange andre, så er dette stedet at kigge. Legetøjseksperten har over 100.000 produkter indenfor Legetøj, Gaming, spil & konsoller. Find Det Bedste Legetøj hos Legetøjseksperten.dk! Legetøj er mere end bare sjov og spil - det har en stor indflydelse på børns udvikling og kreativitet. Når du leder efter det perfekte legetøj til dine børn, er det vigtigt at finde noget, der både underholder og udfordrer dem. Legetøjseksperten.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj, der passer til alle aldre og interesser, fra sjove puslespil og trampoliner til fantasifulde udklædninger. På Legetøjseksperten.dk kan du finde alt fra legetøj til babyer til spændende aktiviteter for større børn. Uanset om du er på udkig efter trælegetøj, populært legetøj eller bare vil købe legetøj online, har de det, du søger. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvorfor Legetøjseksperten.dk er et godt valg, hvordan du kan vælge legetøj efter alder, og hvilke populære legetøjskategorier du kan udforske for at finde det bedste legetøj til dine børn. Når du leder efter legetøj til dine børn, er det vigtigt at have mange valgmuligheder. Legetøjseksperten.dk tilbyder et imponerende sortiment af legetøj til børn i alle aldre. Du finder alt fra tidløse klassikere til de nyeste trends, så du altid kan finde noget, der passer til dit barns interesser og udviklingsniveau. Med over 100.000 legetøjsprodukter fra populære mærker som LEGO, PLAYMOBIL, BARBIE og SCHLEICH har du et enormt udvalg at vælge imellem. Uanset om du leder efter puslespil, trampoliner, udklædning eller legetøj til babyer, har Legetøjseksperten.dk noget for enhver smag. At købe legetøj skal ikke koste en formue. Legetøjseksperten.dk arbejder hårdt på at finde de mest konkurrencedygtige priser og regelmæssige tilbud på legetøj. Dette betyder, at du altid kan gøre en god handel og finde billigt legetøj uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du leder efter legetøj til en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dit barn, kan du være sikker på at finde noget inden for dit budget. Med muligheden for at købe legetøj online og nyde hurtig levering, gør Legetøjseksperten.dk det nemt og bekvemt at finde det perfekte legetøj til dine børn.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 026)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

hurtigt og let

16 août 2023

Hej Jørgen

TILLYKKE !!

Du er den heldige vinder af vores månedlig lodtrækning !

Vil du kontakte os på salg@legetoejseksperten.dk - så du kan få din præmie :)

Super god kundeservice!!

Jeg havde bestilt et spil fra legetøjseksperten og havde ved en fejl overset, at det var på Hollandsk og ikke dansk. De var søde at skrive en mail for at gøre mig opmærksom på dette. Da jeg ikke længere skulle have spillet grundet sproget, var de super hurtige og søde til at annullere ordren og jeg fik pengene tilbage med det samme.

20 août 2023

Det er let at handle

Det er let at handle. Hurtig levering.
Har dog ikke prøvet kundeservice så bedømmelsen går udelukkende på køb og levering.

9 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Urimelig lang leveringstid

Ved bestilling stod “forventet leveringstid ca. 6-12 hverdage, men normalt går det noget hurtigere”. Har 15 hverdage senere endnu ikke modtaget varen og får besked om, at den muligvis kommer i næste uge, dvs. om yderligere 3-7 hverdage.

16 août 2023

Hej Camilla

Jeg er rigtig ked af hvis vi ikke har kunne leverer din ordre inden for den angivet leveringstid :(

Vil du ikke sende mig dit ordrenummer til salg@legetoejseksperten.dk
Så vil jeg rigtig gerne tjekke op på hvad der er gået galt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har bestilt fra dem 2 gang nu og har…

Har bestilt fra dem 2 gang nu og har skulle vente flere uger på de ting jeg har bestilt begge gange... og har måtte rykke dem flere gange. Det sku dårlig services

10 août 2023

Hej Jimmi

Vil du sende mig en mail på salg@legetoejseksperten.dk med dit ordrenummer, så vil jeg rigtig gerne tjekke status på din ordre.

Det kunne dog godt tyde på at du måske har bestilt nogle bestillingsvare, som har haft noget leveringstid.

Manglende levering

Har bestilt gyngestativ for ca 8 uger siden og stadig ikke leveret , har rykket og blev lovet levering uge 31 men stadig ikke noget

15 juin 2023

Hej Sten

Jeg er rigtig ked af du ikke har fået din ordre endnu, jeg kan godt se den er voldsomt forsinket.

Hvis du er blevet lovet leverig i uge 31 så er det en fejl, vi skulle have givet beskeden om at det tidligst kunne komme i uge 31. Så beklager jeg meget, hvis du har fået lovning på det.

Vil du ikke kontakte os på kundeservice salg@legetoejsekspeten.dk så vil vi rigtig gerne tjekke status nu på din ordre.

Heidi / Legetøjsekspeten

Fupfirma

Fuldstændig til grin, leveringstiden har indtil videre taget tre uger! Hvad er det her for noget?!
Bestiller penalhus til skolestart og nu starter skolen lige om lidt. En bestilling en måned før skolestart skulle man tro var rigeligt.
Fupfirma!

19 juillet 2023

Hej Josephine

Som jeg har besvaret i de mails du har sendt, så har du bestilt en bestillingsvare med noget leveringstid. Derfor er den endnu ikke afsendt.

Den angivet leveringstid stod til ca. 6-12 hverdage fra bestilling hvilket ikke er overskredet endnu ud fra bestillingsdatoen.

Jeg tænker du har overset at der er tale om en bestillingsvare, og derfor ikke har set leveringstiden.
For en sikkerhedsskyld får jeg vores teknikker til at tjekke om der har været en fejl på produktets leveringstid omkring din bestilling.

Jeg har lige besvaret din sidste mail også. Så lad og evt. tage den der.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde en horribelt dårlig oplevelse…

Jeg havde en horribelt dårlig oplevelse og endte med at annullere min ordre efter enormt lang tids ventetid.

Jeg havde bestilt en hel masse småting til små børnegoodiebags til en fest, bl.a. en masse sæbebobler og en hel masse aktivitetssæt med små malebøger inkl. farveblyanter og klistermærker.
Det var en ordre på ialt 547,50 kr.

Jeg ringede til Legetøjseksperten før jeg afgav min ordre, for at høre målene på aktivitetssættene, da de skulle kunne passe i nogle specifikke poser jeg allerede havde indkøbt. Jeg kom nemt igennem til kundeservice og fik også oplyst målene. Men jeg fik IKKE oplyst at jeg ligeså godt kunne lade være med at bestille dem, for de ville helt sikkert ikke nå frem. Dét er umanerlig dårlig kundeservice at lade mig afgive en ordre, velvidende at varerne ikke var på lager og ej heller ville nå at komme det.

Jeg skrev frem og tilbage med dem af flere omgange og spurgte om de kunne tilbyde noget andet tilsvarende, men svaret, var at ALT var på "fjernlager" eller hvad de kaldte det - og kunne altså ikke leveres.

Det var dog ikke ændret på deres hjemmeside, hvilket jeg også gjorde dem opmærksom på, så andre stakler kunne hoppe i deres fælde og afgive en ordre der aldrig ville nå frem.

Min oplevelse med Legetøjseksperten var enormt dårlig og jeg fik aldrig mine varer, da jeg efter lang tids venten var nødsaget til at annullere min ordre. Det virker meget useriøst at lyve omkring leveringstiden og ikke ændre leveringstiden på varer de godt er opmærksomme på ikke kan leveres til den lovede tid - og det virker som om at de ikke tager deres kunder alvorligt.
Jeg kommer ikke til at (prøve) at handle her igen.

4 mai 2023

Hej Pernille

Jeg er rigtig ked af det rod der har været med din ordre og vi ikke har kunne overholde den angivet leveringstid :(

Det er bestemt ikke sådan det skal være at handle hos os. Jeg har læst de mailkorrespondancer der har været og tager din "sag" med videre så vi får rettet op på det ! for det er ikke ok.

Noté 1 sur 5 étoiles

Stadigvæk intet er der sket og det er…

Stadigvæk intet er der sket og det er snart flere måneder siden jeg bestilte min ordre ...

mange andre har fået deres varer kan jeg se på jeres trust men jeg har ventet snart 3-4 måneder nu !.

Sidste gang jeg handler her. og vil faktisk ikke give nogle stjerner

Det er min ordre angående mine funko pops ...*

31 juillet 2023

Hej Carsten

Vil du ikke sende mig en mail på salg@legetoejseksperten.dk
Så vil jeg rigtig gerne tjekke op på din ordre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringstid hvad er det.

Leveringstid hvad er det.
bestilte og fik at vide vide der var 6-12 hverdage
nu efter 13 hverdage rykker jeg og får at vide de er kede af jeg ikke har fået besked og så denne besked
Den er desværre ikke kommet til os som forventet 🙁 Jeg har forsøgt om jeg kan få en ny hjem, men nu er den desværre i restordre med ukendt leveringstid 🙁 Så jeg tør desværre ikke sige hvornår vi kan få den igen 🙁

sidste gang jeg handler der og kan bestemt ikke anbefale til andre om at gøre det

25 juillet 2023

Hej Steen

Som skrevet i mailen er jeg rigtig ked af du ikke har fået besked, det skulle du selvfølgelig have haft.

Jeg er ked af du har fået besked om andet.

Jeg kan se i din seneste mail at du vælger at vente på den, jeg har noteret dit ordrenummer og holder øje med bamsen og får den hjem så snart det kan lade sig gøre.

Noté 1 sur 5 étoiles

1 1/2 måneds leveringstid.

Jeg bestilte 11 juni en fødselsdagsgave til min søn.
På hjemmesiden stod der at den skulle sendes fra fjernlager - hvorfor det ville tage 5 dage.

I dag den 20 juli, over en måned senere, er pakken på vej.

Det er ikke et sted jeg handler igen.

11 juin 2023

Hej Martine

Jeg er rigtig ked af den lange leveringstid.

Jeg kan se den ene vare har været voldsomt forsinket, det er jeg rigtig ked af du ikke har fået besked om, for det skulle du selvfølgelig have haft.

Vil du ikke sende os en mail på salg@legetoejseksperten.dk
Så vil jeg gerne gå til bunds i sagen med dig.

Noté 2 sur 5 étoiles

Laaaaang leveringstid og først da jeg…

Laaaaang leveringstid og først da jeg selv kontakter dem, får jeg at vide, at nogle af varerne er forsinkede. Får ordren delt op i to og anden del kom først efter en måned.
Sidste gang jeg bestilte var der også problemer. Jeg håber at kunne huske, at gå uden om den hjemmeside næste gang.

1 juillet 2023

Hej Vicki

Jeg har forsøgt at finde dig på dit navn uden held.

Vil du ikke sende mig en mail på salg@legetoejseksperten.dk
Så vil jeg rigtig gerne tjekke hvad der er gået galt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Skulle bruge nogle små drager...

Skulle bruge nogle små drager som små børn kan styre i luften, og dem fandt jeg her. Jeg tog chancen og købte flere forskellige ting igennem Legetøjseksperten.dk Købte mini dragerne (der stod mål på dem på hjemmesiden), sæbebobler, hoppebolde og "playsæt" med Farveblyanter, Malebog og klistermærker. Der stod dog ikke at det meste var i miniature størrelse 🤦‍♀️ havde der været mål på alle sagerne, eller bare billeder tydelige nok til at jeg havde kunne læse det på pakningen, havde jeg nok kun købt minidragerne og købt resten andetsteds. Men hurtig svar fra kundeservice og hurtig levering.
Opdatering 23. juli
Ved godt man ikke kan forvente luksus for 14.95 og der står mini, men i min verden er der forskel på mini og miniature. Og man kan sagtens få et A4 malerhæfte til 10 kroner, så havde faktisk forestillet mig noget i a5 størrelse. Det kunne være fint hvis størrelsen havde været beskrevet i teksten. Også størrelsen på enhjørninge sæbeboblerne. 🙂

5 juillet 2023

Hej Eva

Jeg er lidt usikker på hvad du mener der er i miniature størrelse, hvis det er playsættet, så får jeg lige min kollega til at tjekke dem, for ja det kan ikke være så stort når prisen er 14,95.-

Vil du ikke sende mig en mail på salg@legetoejseksperten.dk
Så vi kan finde en løsning ?

Heidi / legetøjseksperten

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus