Legetøjseksperten.dk Avis

2 026
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde læst som en bog jeg gerne ville eje. Efter en hurtigt søgning på nette, viste det sig at LTE. var 20% billigere end konkurrenten. Eneste minus var 10-20 dags levering. Hvilket var accep... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service. Jeg havde bestilt til min datters fødselsdag, dog var ikke alle varerne hjemme, men da jeg spurgte om de ville printe billeder ud af de varer som ikke kun sendes til den dato fød... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen skulle først bestilles fra fjernlager. Dette tog nøjagtig den tid som de forventede. Blev pakket og sendt videre til mig samme dag, og leveret dagen efter. Helt igennem perfekt service med god... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte den 8. april fødselsdagsgaver til mit barnebarn, en fodboldtrampolin og to fodboldmål. Da jeg rykkede den 13. fik jeg oplyst, at trampolinen kunne være forsinket, men at målene ville blive le... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Legetoejseksperten.dk er en stor online side med Legetøj. Vi finder og linker direkte til de bedste legetøjsbutikker. Leder du efter billigt legetøj i høj kvalitet fra kendte mærker som blandt andet: Mattel, Hasbro, Bruder, Wader, Brio, Playmobil, Lego og mange mange andre, så er dette stedet at kigge. Legetøjseksperten har over 100.000 produkter indenfor Legetøj, Gaming, spil & konsoller. Find Det Bedste Legetøj hos Legetøjseksperten.dk! Legetøj er mere end bare sjov og spil - det har en stor indflydelse på børns udvikling og kreativitet. Når du leder efter det perfekte legetøj til dine børn, er det vigtigt at finde noget, der både underholder og udfordrer dem. Legetøjseksperten.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj, der passer til alle aldre og interesser, fra sjove puslespil og trampoliner til fantasifulde udklædninger. På Legetøjseksperten.dk kan du finde alt fra legetøj til babyer til spændende aktiviteter for større børn. Uanset om du er på udkig efter trælegetøj, populært legetøj eller bare vil købe legetøj online, har de det, du søger. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvorfor Legetøjseksperten.dk er et godt valg, hvordan du kan vælge legetøj efter alder, og hvilke populære legetøjskategorier du kan udforske for at finde det bedste legetøj til dine børn. Når du leder efter legetøj til dine børn, er det vigtigt at have mange valgmuligheder. Legetøjseksperten.dk tilbyder et imponerende sortiment af legetøj til børn i alle aldre. Du finder alt fra tidløse klassikere til de nyeste trends, så du altid kan finde noget, der passer til dit barns interesser og udviklingsniveau. Med over 100.000 legetøjsprodukter fra populære mærker som LEGO, PLAYMOBIL, BARBIE og SCHLEICH har du et enormt udvalg at vælge imellem. Uanset om du leder efter puslespil, trampoliner, udklædning eller legetøj til babyer, har Legetøjseksperten.dk noget for enhver smag. At købe legetøj skal ikke koste en formue. Legetøjseksperten.dk arbejder hårdt på at finde de mest konkurrencedygtige priser og regelmæssige tilbud på legetøj. Dette betyder, at du altid kan gøre en god handel og finde billigt legetøj uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du leder efter legetøj til en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dit barn, kan du være sikker på at finde noget inden for dit budget. Med muligheden for at købe legetøj online og nyde hurtig levering, gør Legetøjseksperten.dk det nemt og bekvemt at finde det perfekte legetøj til dine børn.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 026)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Holder ikke leveringstiderne

Egentlig havde jeg valgt ikke at skrive en anmeldelse. Men det ændrede den sidste mail jeg fik så.
Bestiller nogle vare d. 24/6. Er 99,9% sikker på, at alle vare står som værende på lager. Ville nemlig gerne have bestilt lidt mere, men det var vare hvor der stod de var på fjernlager.
Har derfor en forventning om, at mine vare kommer i løbet af uge. Den 30/6 har jeg endnu intet hørt, og ringer derfor og spørger til min ordre. Her får jg så beskeden, at en af de bestilte vare er på fjernlager/hos leverandør. Den 1/7 modtager jeg så en autogenereret mail, hvor jeg får samme besked, men hvor de samtidig skriver, at varerne ofte leveres inden for nogle få dage.
Den 4/7 ny mail - stadig ingen vare. D.d. spørger jeg så til mine vare, og får besked om at de ikke har fået oplyst at de er sendt i dag, og hvis ikke de bliver det, bliver varerne forsinket. Men jeg burde have dem i næste uge. Øh... Burde.
Vælger derfor at annullere min ordre, og skriver at jeg ikke kan forstå, at man ikke kan kontakte sin leverandør og få en estimeret leverigsdato.
Og med det svar jeg så fik:
"Hej Jan 🙂 jeg tror lidt du misforstår hvordan det hænger sammen. Ellers er det mig der misforstår hvad du mener. Men det er os lige meget jeg kan ikke se nogen grund til at spilde hverken din eller min tid med at diskuterer."
så kommer den anmeldelse, for jeg er da ked af at høre, at jeg spilder jeres tid for at få en forklaring.

7 juillet 2023

Hej Jan

Jeg er rigtig ked af du har fået det svar, sådan skal det bestemt ikke være.

Du spilder ikke vores tid, vi vil gerne yde en rigtig god kundeservice og alle vores kunder er vigtige.

Jeg tager den med videre så sådan noget ikke sker igen.

Nemt og hurtigt

Det var meget nemt og hurtigt fik det dagen efter jeg havde bestilt,så det vil jeg gøre en anden gang

30 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har nu ventet i tæt på en måned på…

Jeg har nu ventet i tæt på en måned på mine bestilling som stod anført som værende på lager ved bestilling!
Hørte først fra kundeservice da jeg selv henvendte mig vedr. levering. Tilbød mig at annulere ordren men ikke nemt når det er bestilt til et barn der allerede har set varen og afventer denne dagligt. kan ikke anbefale at handle her pga. alt for lang leveringstid og dårlig information omkring det!

29 juin 2023

Hej Majbritt

Jeg er rigtig ked af hvis du har ventet længe.

Vil du ikke sende mig dig ordrenummer på salg@legetoejseksperten.dk
Så vil jeg rigtig gerne tjekke op på din ordre.

Legetøjseksperten

Noté 1 sur 5 étoiles

0 stjerner havde været mere passende!

Bestilte 3 varer (til en gave) som stod til at være på lager, og med få dages levering.
Jeg var ude i god tid da der var 2 uger til fødselsdagen.

Efter min bestilling ændres leveringstiden flere gange på produktet.

Nu, 2,5 uge efter, er mine varer stadig ikke afsendt, så jeg kan bestemt ikke anbefale at handle her.
Og det er bestemt ikke et sted jeg selv handler igen.

9 juin 2023

Hej Helle

Vil du sende os en mail på salg@legetoejseksperten.dk
Så vil jeg rigtig gerne tjekke hvad status på din ordre er.

Noté 1 sur 5 étoiles

Venter stadigvæk på min ordre fra den…

Venter stadigvæk på min ordre fra den 18-4-2023

Har ikke modtaget den endnu selv om der står 2-3 leveringsdage … der er snart ventet Iver 9 uger ????

Hvor er min ordre henne og pakke ??

Kan godt love jer for det er sidste gang jeg handler her

25 juin 2023

Hej Carsten

Jeg er rigtig ked af du ikke har modtaget din ordre endnu, som jeg også har skrevet til dig i dine mails så er det ret svært at få dem hjem i øjeblikket :(

Den sidste mail jeg har sendt til dig med opdatering har du dog ikke besvaret, skal jeg sende den igen ?

Vil du evt. kontakte os på salg@legetoejseksperten.dk ?

Jeg bestilte legetøj på…

Jeg bestilte legetøj på Legetøjseksperten d. 7/5-2023 med en levering på 2-3 dage. Den 30/5-2023 får jeg en mail om, at mine varer er forsinket og om jeg stadig ønsker min ordre - hvilket jeg gør. Kundeservice skriver, at det er på lager ugen efter. Jeg har dog stadig ingenting hørt. Jeg ved ikke hvor Legetøjseksperten har deres fjernlager placeret, men selv om det er på månen burde det være fremme efter 6,5 uges ventetid.

21 juin 2023

Hej Michelle

Jeg er rigtig ked af du ikke har fået din ordre endnu, jeg har undersøgt sagen og kan godt se du har fået lovning på det kom efter en uge.

Det er desværre ikke kommet til os som forventet :( Det skulle du selvfølgelig have haft besked om, det er jeg rigtig ked af du ikke har fået :(

Vil du ikke kontakte os på salg@legetoejseksperten.dk eller tlf. 42309100
Så vil vi rigtig gerne tjekke op på din ordre.

Udsolgt seng.

Jeg købt en seng som stod til at være på lager og levering 4-7 dage.

10 dage efter siger de at den er udsolgt og at jeg kan få den i en anden farve. Efter at have takket ja til det får jeg så at vide 5 dage efter at den heller ikke er på lager.

Så nu efter ca 2 uger har jeg givet op. Og køber aldrig fra den side igen

20 juin 2023

Hej Majid

Jeg har tjekket forløbet med din ordre og kan godt se det er gået helt galt :(

Jeg er rigtig ked af først den ene og derefter den anden er blevet udsolgt :(

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefale at handle på denne…

Kan ikke anbefale at handle på denne side. Købte en tavle + kridt på deres side d. 3. Juni, da den skulle bruges som gave d. 22. Juni. På siden stod der 2-4 dages levering. Eneste jeg indtil videre har fået er mails hvor de skriver at de stadig ikke har modtaget min vare fra deres fjernlager og at de ikke ved hvornår min vare bliver sendt. Så er sidste gang jeg handler der og håber da jeg modtager min vare før eller siden.

18 juin 2023

Hej Carina

Jeg kan godt se din ordre er forsinket, de bestilte vare har haft en forventet leveringstid på ca. 3-5 hverdage., som også er overskredet, derfor har vi sendt dig to mails vedr. forsinkelser.

Jeg har tjekket din ordre og kan se du har bedt kundeservice på mail om at annullerer den - hvis det ikke er korrekt vil du så ikke kontakte os på mail salg@legetoejseksperten.dk
Så skal vi have tjekket op på hvad der er gået galt.

Mira / Legetøjseksperten

Noté 1 sur 5 étoiles

Penge trukket, varer ikke afsendt

Jeg ville ønske at jeg havde læst her på trustpilot inden jeg bestilte varer på legetøjseksperten…. Jeg er som så mange andre stødt ind i deres “fjernlager” og jeg kan se at de har trukket pengene fra min konto, selvom varerne ikke er afsendt endnu… Der stod 2-4 hverdage i leveringstid og nu er der gået 5 og de er ikke afsendt endnu. Jeg fraråder kraftigt andre at handle der!

17 juin 2023

Hej Ida

Jeg har tjekket status på din ordre.

Jeg kan se de bestilte vare har haft en forventet leveringstid på ca. 3-5 hverdage fra bestilling, jeg kan se du her til morgen har fået en mail vedr. forsinkelser.

Pengene er ikke hævet - det gør vi først når vi afsender ordren. De kan dog stå reserveret alt efter korttype.

Kontakt os gerne på salg@legetoejseksperten.dk så vil kundeservice rigtig gerne hjælpe med en konkret status på din ordre.

Virkelig lang leveringstid

Opdatering i dag mandag den 19. juni: Ordre annulleret pga. yderligere forsinkelse!

Virkelig lang leveringstid!
Bestilte to ting den 3. juni og får mails om, at de snart er på vej.

Skal bruge tingene til min datters fødselsdag den 27. juni og håber at de når frem.

😞

14 juin 2023

Hej Jessie

Jeg kan se de bestilte ting har været fra fjernlageret med lidt leveringstid, derfor er din ordre endnu ikke afsendt.

Jeg kan se du har skrevet en mail til os i aftes, så jeg får lige min kollega til at undersøge hvor langt din ordre er og give dig en status.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har ikke de varer de reklamerer med

Varer er ikke på lager. Har nu ventet hhv 1 og 2 måneder på varer. De er nu annulleret. Men den ene vare kan stadig bestilles på deres webshop.
Lad være at handle her.

13 juin 2023

Hej Maja

Øv - det er jeg rigtig ked af, sådan skal det bestemt ikke være :(

Vil du ikke sende mig en mail på salg@legetoejseksperten.dk
Så vil jeg rigtig gerne tjekke op på hvad der er sket med dine ordre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Venter stadig på min vare,bestilte…

Venter stadig på min vare,bestilte d14/5-23 de bliver ved med at sige den kommer næste uge. Snakkede med dem igen igen igår hvor de siger jeg skal vente yderligere 3 uger. Kommer aldrig til at købe noget hos dem igen. Håber bare min vare kommer. Da det er en gave til vores søn og han glæder sig så meget så vi vil ikke afmelde den, da de er de eneste der sælger den. ( og vores søn er autist så han vil bare blive så ulykkelig hvis den ikke kommer. Kan ikke forstå man kan føre en forretning på den møde.

15 mai 2023

Hej Sandra

Jeg er ked af der er store forsinkelser på din ordre :( og der har været misforståelser omkring hvornår den kom til vores lager.

Jeg kender selv til det at have et barn med autisme så ved hvilke udfordringer det kan give. Som jeg sagde til dig i telefonen, så holder jeg øje med din ordre og får den pakket og afsendt så snart den ankommer til os.

Bestilte varer den 11/5

Bestilte varer den 11/5, de ville blive leveret efter 3-5 hverdage, fik mail fra dem 18/5 at der ville gå ydeligere 2-3 uger, skrev jeg skulle brug dem senest 6/6, om de kunne garantere jeg ville have dem inde da?
Fik svar jeg ville få dem slut uge 21 senest start uge 22, torsdag den 31/5 skrev jeg jeg endnu ingen varer havde fået og fik oplyst den ville komme fredag den 2/6, sent om aften den 1/6 fik jeg mail at den ville være yderligere 2-3 uger forsinket om jeg fortsat ønskede den??
Dette gjorde jeg ikke da jeg skulle bruge den inden og skrev jeg syntes de havde noget forvirring omkring deres levering, fik et beskidt svar om at det var en automatik jeg havde fået og kunne ikke annullere ordren da den var på vej…..
Vil ALDRIG bestille herfra fremover

11 mai 2023

Hej Jytte

Jeg er ked af din bestilling og en automail har krydset hinanden.

Jeg kan se min kollega har skrevet til dig at den var afsendt også får du automailen efter - det er rigtig beklageligt.

Jeg har tjekket de mails der har været og kan ikke lige se hvor du mener du har fået et beskidt svar - vil du sende mig en mail hvor du uddyber det så det er noget vi kan ændre på.

Håbløs webshop

Jeg bestilt 27. april og venter 30. maj stadig på den sidste af de drikkedunke, jeg bestilt. Pengene er trukket!
Har bestilt drikkedunke af to omgange, og begge gange har der været helt uduelig service. Begge gange bestilte jeg varer, som var på lager. Men der kom bare intet. Rykkede dem på mail og fik at vide, at de ikke var på lager men ved at blive bestilt hjem. Da de så endelig sender dem, mangler der en drikkedunk. Pengene er trukket. Det skete ved begge ordrer. Jeg skriver til dem, og forklaringen er nu, at denne ene drikkedunk manglede på lager. Men hvorfor giver de ikke besked om dette? Og hvorfor trækker de bare pengene alligevel. Der handler jeg ikke igen.

24 avril 2023

Hej Michelle

Jeg er rigtig ked af den lange leveringstid.

Jeg kan se den første ordre som du henviser til, der har vi valgt at delleverer din ordre, hvor vi kun hævede for det afsendte, den sidste drikkedunk er afsendt et par dage efter hvor vi har hævet resten. Jeg kan se den står som afhentet i pakkeshop, men det er måske ikke dig der har afhentet den d. 25/5 ?

Jeg kan se der har været en pakkefejl med din første ordre, men som min kollega har taget hånd om med det samme, og tilbageført beløbet, samt givet dig frifragt på en ny ordre.

Hvis du ikke har hentet den sidste drikkedunk på ordre 164781 som der står på tracking, vil du så ikke skrive til os på salg@legetoejseksperten.dk ?
Så skal vi nemlig have efterlyst pakken.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus