Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snel geholpen en bij vragen aan de telefoon erg vriendelijke mensen die je helpen met invullen. Ben zeer tevreden.

À propos de l'entreprise

1. Société financière non banquière

Écrit par l'entreprise

Lender & Spender is een innovatieve aanbieder van consumentenleningen die rechtstreeks gefinancierd worden door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank of andere financiële instelling. De kosten die hiermee worden bespaard zien onze geldnemers terug in de scherpe rente en onze investeerders terug in een aantrekkelijk rendement.

Coordonnées de contact

Snel en vriendelijk

Ben zeer tevreden.

24 mars 2026

Snelle afhandeling.

Snelle afhandeling.. alles was in 1 dag geregeld. Fijn dat je online alles kunt regelen en het dashboard geeft je de meest recente stand van zaken..

20 mars 2026

Excellent service

Excellent service. It was very fast and you have the feeling that you're dealing with humans rather than computer algorithms.

20 mars 2026

Zeer goede service

Ik heb nog nooit zo snel een lening kunnen afsluiten, ik vond het juist een goede communicatie en met heel veel tevredenheid zal ik op mijn nieuwe scooter rijden en met heel veel veilige ritten voor de boeg. Bedankt allemaal.

16 mars 2026

Duidelijk en snelle afhandeling

Ik heb nog nooit zo snel een lening kunnen afsluiten. Zeer snelle uitbetaling. De communicatie is ook erg goed en prettig. Alles is heel duidelijk zonder vervelende kleine lettertjes of clausules. Zeer aan te raden.

9 mars 2026

Goede ervaring, dus aanrader

Prima ervaring gehad met dit bedrijf. Offerte kreeg ik snel en na aanleveren van de gevraagde stukken werd mijn aanvraag vlot beoordeeld. Ging allemaal erg gladjes.

5 mars 2026

Enthousiaste medewerkers!

We hadden een fijn gesprek waarin al onze vragen duidelijke werden uitgelegd. Via de mail werd verder alles netjes geregeld. Enthousiaste medewerkers die tijd voor je nemen!

6 mars 2026

Een zeer positieve ervaring

Een zeer positieve ervaring met deze dienstverlener. De communicatie (per email en website) is snel en zeer duidelijk. Geen gedoe met te ondertekenen formulieren die je vervolgens weer moet scannen, maar het gehele proces (beveiligde) online kunnen afronden. Vanaf het eerste contact binnen 24 uur het geld op de rekening. Chapeau, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

21 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en soepel digitaal geregeld

Ik heb een lening aangevraagd voor de aanschaf van een nieuwe motor en dat verliep verrassend soepel. Alles ging digitaal, de aanvraag was snel rond en de online stappen waren eenvoudig. Ook de uitbetaling volgde heel snel. Fijn ook dat ik nog even kort werd gebeld met aanvullende uitleg. Goede service!

28 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mijn lening vrij snel gekregen

Ik heb mijn lening vrij snel gekregen. Door een aantal factoren duurde het wat langer dan verwacht. Dat lag niet aan het bedrijf maar aan mij. Ik vond de behulpzaamheid echt goed. Meedenken, oplossingen zoeken en meehelpen. Telefonisch contact ging zeer snel. Nadat alle documenten ge-upload en goedgekeurd waren kreeg ik mijn geld dezelfde dag nog! Alle lof voor dit bedrijf!

24 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen lening kunnen verstrekken door…

Geen lening kunnen verstrekken door kleine bet365.nl bedragen.

23 février 2026
Logo de Lender & Spender

Réponse : Lender & Spender

Beste Tim,

We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer je leningaanvraag wordt afgewezen.

Wanneer wij frequente transacties zien met websites die kansspelen aanbieden, leidt dit tot een hoger risico. Daarom maken wij een extra zorgvuldige risicoafweging tijdens het beoordelingsproces. Indien het risico te hoog wordt ingeschat, kunnen wij op voorhand besluiten om geen lening te verstrekken.

Hanin
Lender& Spender

Noté 5 sur 5 étoiles

Gemak en snelheid dienen de mens!

In 1 woord; geweldig!
Supersnel online geregeld.
Binnen 2 dagen was alles rond.
Via bijbehorende app de benodigde documenten doorzetten ging zeer makkelijk en snel.
Eigenlijk kan het niet makkelijker, sneller en beter.
Daarom dik verdiend 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 février 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus