Lisez les avis des autres
Zeer snel geholpen en bij vragen aan de telefoon erg vriendelijke mensen die je helpen met invullen. Ben zeer tevreden.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Lender & Spender is een innovatieve aanbieder van consumentenleningen die rechtstreeks gefinancierd worden door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank of andere financiële instelling. De kosten die hiermee worden bespaard zien onze geldnemers terug in de scherpe rente en onze investeerders terug in een aantrekkelijk rendement.
Coordonnées de contact
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Snel en vriendelijk
Ben zeer tevreden.
Snelle afhandeling.
Snelle afhandeling.. alles was in 1 dag geregeld. Fijn dat je online alles kunt regelen en het dashboard geeft je de meest recente stand van zaken..
Excellent service
Excellent service. It was very fast and you have the feeling that you're dealing with humans rather than computer algorithms.
Zeer goede service
Ik heb nog nooit zo snel een lening kunnen afsluiten, ik vond het juist een goede communicatie en met heel veel tevredenheid zal ik op mijn nieuwe scooter rijden en met heel veel veilige ritten voor de boeg. Bedankt allemaal.
Duidelijk en snelle afhandeling
Ik heb nog nooit zo snel een lening kunnen afsluiten. Zeer snelle uitbetaling. De communicatie is ook erg goed en prettig. Alles is heel duidelijk zonder vervelende kleine lettertjes of clausules. Zeer aan te raden.
Goede ervaring, dus aanrader
Prima ervaring gehad met dit bedrijf. Offerte kreeg ik snel en na aanleveren van de gevraagde stukken werd mijn aanvraag vlot beoordeeld. Ging allemaal erg gladjes.
Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie. Ook de online omgeving werkt daar aan mee.
Enthousiaste medewerkers!
We hadden een fijn gesprek waarin al onze vragen duidelijke werden uitgelegd. Via de mail werd verder alles netjes geregeld. Enthousiaste medewerkers die tijd voor je nemen!
Wel snel , en een echte aanrader.!
Wel snel , natuurlijk willen ze alles weten, ervaring was zeer positief.
Een zeer positieve ervaring
Een zeer positieve ervaring met deze dienstverlener. De communicatie (per email en website) is snel en zeer duidelijk. Geen gedoe met te ondertekenen formulieren die je vervolgens weer moet scannen, maar het gehele proces (beveiligde) online kunnen afronden. Vanaf het eerste contact binnen 24 uur het geld op de rekening. Chapeau, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Snel en soepel digitaal geregeld
Ik heb een lening aangevraagd voor de aanschaf van een nieuwe motor en dat verliep verrassend soepel. Alles ging digitaal, de aanvraag was snel rond en de online stappen waren eenvoudig. Ook de uitbetaling volgde heel snel. Fijn ook dat ik nog even kort werd gebeld met aanvullende uitleg. Goede service!
Super snel geregeld en zeer goed…
Super snel geregeld en zeer goed geholpen!
Persoonlijke lening aan gepensioneerden
Eén van de weinige partijen bereid is die 60+érs een persoonlijke lening te vertrekken. Snel en duidelijk geregeld.
Ik heb mijn lening vrij snel gekregen
Ik heb mijn lening vrij snel gekregen. Door een aantal factoren duurde het wat langer dan verwacht. Dat lag niet aan het bedrijf maar aan mij. Ik vond de behulpzaamheid echt goed. Meedenken, oplossingen zoeken en meehelpen. Telefonisch contact ging zeer snel. Nadat alle documenten ge-upload en goedgekeurd waren kreeg ik mijn geld dezelfde dag nog! Alle lof voor dit bedrijf!
Vlug en snel geregeld
Geen lening kunnen verstrekken door…
Geen lening kunnen verstrekken door kleine bet365.nl bedragen.

Réponse : Lender & Spender
Gemak en snelheid dienen de mens!
In 1 woord; geweldig!
Supersnel online geregeld.
Binnen 2 dagen was alles rond.
Via bijbehorende app de benodigde documenten doorzetten ging zeer makkelijk en snel.
Eigenlijk kan het niet makkelijker, sneller en beter.
Daarom dik verdiend 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Goed en eerlijk geinformeerd en een…
Goed en eerlijk geinformeerd en een prima snelle afhandeling. Ben er heel blij mee
Duidelijke dite en benaderbaar voor…
Duidelijke site en benaderbaar voor vragen, uploaden documenten is easy. Michiel helpt je uitstekend! Daarna goed contact over het vervolg. Top!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.