Lene Okholm Aps Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lene rådgav mig et par måneder før min pensionsalder, hvor der skal søges om folkepension, og man skal overveje startdato for ratepension og andet. Pensionskasserne skriver i et væk om dit og dat. L... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dårlig kommunikation! Blev meget skuffet over manglende tilbagemeldinger og forgæves forsøg på møder. Der blev ikke taget aktion på noget.

Fra start til slut var kontakten med Lene behagelig og troværdig. Vi ville gerne have et samlet overblik over hvordan det hele ville se ud, når vi valgte at gå på pension. Vi afholdt et online møde,... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Professeur particulier
  2. Cours

Écrit par l'entreprise

Jeg er din økonomiske sparringspartner og underviser. Jeg sætter en ære I at hjælpe dig med viden og redskaber, der gør dig i stand til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger. Derudover laver jeg kurser i privatøkonomien samt til soloselvstændige. Mine faglige kompetencer: Jeg er uddannet finansøkonom med speciale indenfor privatøkonomi og efterfølgende bank og ejendomsmægleruddannet Jeg har arbejdet i en af landets største pengeinstitutkoncerner, henholdsvis som Privatrådgiver og boligspecialist. Igennem min akademieuddannelse har jeg læst jura, hvilket giver mig kendskab til de juridiske regler for rådgivning om økonomi. Derudover har jeg en lang række kurser indenfor rådgivning, ledelse samt kommunikation. Efter mine uddannelser og kurser indenfor økonomi har jeg taget en Coach uddannelse, hvilket har styrket mig i at hjælpe kunderne frem til de mål de ønsker. Du kan læse meget mere på min hjemmeside www.leneokholm.dk

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

44 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Enkel og forståelig 👌

Lene er god til at forklare på en enkel måde så man forstår det hele 😉

29 mai 2026

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de pæne ord:-)

Super rådgivning op til pensionen

Lene gav mig overblik over min økonomi og skitserede mine muligheder, så det var let at træffe beslutninger bagefter. Uafhængigheden giver tryghed, fx vil pensionskasser gerne have kunder til at konvertere til en bestemt type opsparing, og argumenterer overbevisende for det. Det skal man dog ikke falde for, fandt jeg ud af. Men Lenes hjælp. Oplevelsen er, at honoraret er givet rigtig godt ud.

13 mai 2026

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de søde ord!

Jeg har brugt Lene som min økonomiske…

Jeg har brugt Lene som min økonomiske samarbejdspartner over det sidste år, og har derigennem opnået en hel masse forbedringer herunder besparelser på noget og øget udbytte på andet. Hvilket har hjulpet mig til en langt bedre økonomi end jeg havde turde håbet på.
Lene har sat sig ind i min sag, og arbejdet ud fra mit perspektiv i samarbejdet, hvilket har været en kæmpe game gamechanger for mig, i forhold til ansatte bankrådgivere.
Der har været løbende kommunikation og tilbagemeldinger, samtidig med at Lene arbejder proaktivt og professionelt.

15 avril 2026

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning. Kan varmt anbelfale Lenes kursus ØKONOMISK OVERSKUD. Det er nemt at følge fordi du kan tage det i dit eget tempo, meget overskueligt og super gode værktøjer. Lene er virkelig dygtig og så har hun en helt fantastisk personlighed.

14 avril 2026

Dårlig kommunikation

20 mars 2026

Godt overblik og forklaringer, der var til at forstå.

Lene kom hjem til os og gav os en god og forståelig forklaring på alle vores mange økonomiske spørgsmål. Med hendes rådgivning har vi fået et rigtig godt overblik, som giver os tryghed og ro i maven.

6 avril 2026

Réponse de Lene Okholm Aps

Tak for de fine ord og dejligt, I fik det ønskede overblik.

God og givende møde

Super god til at give overblik over de forskellige aspekter, når man vil investere, forslag til hvad bør overvejes og ses nærmere på OG give en mod på at gå i gang med at få investeret.

11 décembre 2025

Pensionsoverblik på en forståelig måde

Vi afholdt et online møde, hvor hun forelagde sine beregninger og fortalte i et forståeligt og ukompliceret sprog, hvordan tingene hænger sammen.
En super god oplevelse, som vi helt sikkert på det varmeste kan anbefale og helt sikkert selv vil gøre brug af igen.

17 septembre 2025

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de fine ord.!

Stor tilfredshed.

Jeg har brugt Lene til økonomisk overblik, og rådgivning om pension og investering, og jeg er SÅ glad for, at jeg gjorde det!
Lene tog udgangspunkt i mig og min situation, og jeg oplevede at hun virkelig hørte mind behov og ønsker, og forholdt sig til dem.
Hun gjorde tingene meget overskuelige og gennemskuelige, og jeg følte mig rigtig tryg i det. Det hele var helt nede på jorden, og det var lige det, jeg havde brug for.
Skulle jeg igen få behov for råd eller sparring om min økonomi, ville jeg ikke tøve med at opsøge Lene igen.

25 juillet 2025

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de fine ord!

Professionel og tryg rådgivning

Jeg har brugt Lene tre gange og senest efter ændret boligsituation og på vej ud af arbejdsmarkedet.
Lene er super professionel og tryg at være i dialog med :) så jeg ser trygt på fremtiden… Tak Lene

12 août 2025

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de fine ord! Jeg er glad for at jeg har kunnet hjælpe

Kompetent rådgivning.

Min mand og jeg havde brug for at få gennemgået vores økonomi og pension, da vi havde brug for nogle uvildige øjne. Lene gjorde det hele em forståeligt med hendes rolige gennemgang. Hun kom også med nogle råd omkring testamente og boliglån. Når der skal ses på boliglån om 1 år er det bestemt noget der skal med i vores overvejelser.

12 février 2025

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind TAK for de pæne ord.!

Klar tale

Alle burde smutte forbi Lene og få en gennemgang af deres pension, efterløn, lån og økonomi.
Det gjorde jeg. Nu har jeg endnu bedre styr det hele.
Og det bedste er, at Lene forklarer det, så det bliver enkelt og let forståeligt.

15 novembre 2024

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de fine ord.!

Økonomisk overblik giver vildt meget overskud

Lene hjalp mig med at få økonomisk overblik - og ikke mindst lod mig se, at jeg har ret godt styr på det - så jeg kan fortsætte med at have en stabil økonomi, det giver en helt utrolig ro og et overskud af energi, at have det overblik selv, 1000 tak for hjælpen.

21 octobre 2024

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de fine ord, er så glad for at det gav dig ro og overskud:-)

Fremragende og kompetent rådgivning

Som 65 1/2 årig, der havde tænkt sig at arbejde til folkepensionen, men bliver fyret p. gr. a. katastrofal ordrenedgang, var seniorlivet pludselig usikkert.
Hustruen og jeg har hus, to biler, campingvogn, motorcykler. Kommunen laver kloakseparering og vi overvejer en seniorbolig.
Det er mange bolde i luften og vi kunne ikke overskue det.
Det kan Lene Okholm! OG fortælle os, hvilke muligheder vi har samt råde os.
Superskøn og vidende kvinde, vi turde lægge de næste mange år i hænderne på!

23 octobre 2024

Réponse de Lene Okholm Aps

Tak for de fine ord, dem er jeg glad for! Og dejligt jeg kunne hjælpe jer med et overblik over mulighederne:-)

Jeg fik vejledning ang min fremtidige…

Jeg fik vejledning ang min fremtidige pension og de muligheder jeg har.
Jeg har haft svært ved at få et samlet overblik, over de muligheder jeg har. Så jeg får mest muligt ud af min pensions opsparing.
Lene Okholm var godt forberedt.
Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og en god vejledning ang mine muligheder.
Så nu har jeg fået overblik over de
valgmuligheder jeg har.
Det er en lettelse.
Mødet forgik i en god og hyggelig atmosfære.
Jeg kan varmt anbefale Lene Okholm

21 mai 2024

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak! Jeg er glad for at det gav dig overblik!

Hmmmmm.....

Ja hvad skal jeg skrive.
Lene er super sød og behagelig at holde møde med.
Jeg fik nogle råd med på vejen, og ville efterfølgende få et referat af mødet.
Dette møde var vedr pension.

Det referat var virkelig udformet overskueligt og detaljeret så selv jeg kunne forstå det. 😁

Utroligt godt udført Lene.
Det var lige det jeg manglede, et overblik.

Kan helt sikkert anbefale Lene som rådgiver, og ikke sidste gang jeg anvender hende.

22 mars 2024

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for de fine ord.

Meget fin rådgivning

En meget fin oplevelse. Rådgivning om efterløn og pensioner. Et par meget brugbare råd der kommer til at give store besparelser på sigt. Efter personligt møde og opfølgende spørgsmål, fik jeg et detaljeret referat til senere brug.
Kan varmt anbefales.

6 mars 2024

Réponse de Lene Okholm Aps

Tusind tak for den anmeldelse, den er jeg glad for:-)

Førsteklasses vejledning og sparring

Jeg havde en del forskellige spørgsmål omkring min økonomi og specielt om forberedelse til min pensionering og i relation til min virksomhed.

Selv om jeg har overblik over mine ”pengesager” er der alligevel detaljer, som jeg ikke kender så meget til, så jeg havde nogle løse ender, der skulle bindes sammen.

Kom derfor i kontakt med Lene gennem facebook-gruppen "Moneypenny – Kvinder som investerer", og har kun godt at sige om hende og den kvalificerede vejledning og sparring, jeg modtog.

Vi fik drøftet hele situationen, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Det gav mig afklaring og overblik, og jeg er nu helt klar til at gå det nye år i møde rent økonomisk 😊

Tusind tak til Lene, der svarede på mine spørgsmål ét for ét med tålmodighed og overblik. Udover det rent faglige er Lene et meget positivt og imødekommende menneske, som jeg med glæde giver 5 stjerner.

5 janvier 2024

Mødet med Lene Okholm gav os “ro i maven”

Vi havde et behageligt møde med Lene Okholm, som var velforberedt. Vi fik et rigtig godt overblik over den økonomi, vi kan forvente, når vi går på pension og masser af råd og vejledning til hvordan, vi optimerer indtil da. Mødet gav “ro i maven”, og vi vil til enhver tid vende tilbage ved behov for økonomisk rådgivning og anbefaler gerne andre at søge rådgivning hos Lene.

6 décembre 2023