Ben, super les. Duidelijke uitleg, ook wanneer je een paar keer hetzelfde moet uitleggen. Zelfs een extra les is geen probleem. Absoluut een aanrader!

Duidelijke instructeur die vragen meteen beantwoord. Les opbouw kwam af ent toe wat rommelig over de presentatie was erg duidelijk de houdvast van de instructeur. Verder miste 1 of 2 onderwerpen in... Voir plus

Een goede ervaring met die bedrijf voor mijn certificaat marifonie. Van te voren een duidelijke mail gehad met instructies. Begin van de les duidelijk gemaakt wat de dag zou brengen en hoe het examens... Voir plus

1. Moniteur de bateau-école
  2. Lycée professionnel niveau 1

Instructie verzorgen van Klein vaarbewijs en plezier groot vaarbewijs. Verzorgen van Marifoon en Marcom B lessen inclusief praktijk training en examen. Lezingen en workshops onderkoeling, verdrinking en veiligheid op het water.

4,6

Goede en informatieve les gehad

Goede en informatieve les gehad
Mooie bood en leuke instructeur met ruime ervaring , weet waarover hij het heeft
In 1 middag veel geleerd en praktijk op kunnen doen . Wel een stuk wat je mist bij het CBR
Ik kon alles aan hem vragen en weet praktisch alles dus zeker een aanrader vooral als je nog een leek bent op het water

7 septembre 2025

Top!

Met deze cursus en 1 keer het boekje doorlezen in 1 keer geslaagd. Top cursus met top instructeur

26 octobre 2024

Goede rustige uitleg

Goede rustige uitleg, mooi geformuleerde antwoorden. Heeft heel veel kennis en ervaring. Weet ook veel over hoe de examens zijn en hoe je het makkelijkst kan slagen.

26 octobre 2024

Fijne ervaring

Zeer vrolijke en enthousiaste instructeur met veel mooie en duidelijke voorbeelden. Schroomt niet om het opnieuw uit te leggen wanneer je het niet begrijpt!

20 avril 2024

Goede lessen

Enthousiaste man die duidelijk de lessen geeft en altijd open staat om het nog een keer uit te leggen. Zou het iedereen aanraden.

4 février 2024

Fijn oefenstof en examen op 1 dag

Fijn oefenstof en examen op 1 dag. Heldere uitleg, audiofragment KWC leerzaam. Zou van mij meer in de presentatie kunnen. Bij sommige examenvragen zou vraagstelling m.b.t. locatie helderder geformuleerd worden. Instructeur plezierig, prima locatie en organisatie.

25 juin 2023

Prima les op een paar dingetjes na

Verder miste 1 of 2 onderwerpen in de marifonie cursus die wel op de toets terug kwamen. Wel fijn dat cursus en examen op 1 dag kon en uitslag ook dezelfde dag bekend word gemaakt.

25 juin 2023

De perfecte start voor veilig varen

De wijze van lesgeven is plezier en manier om de soms erg droge stof van vaarbewijs 1 & 2, daarnaast is de kennis van de instructeur(en geduld) dusdanig hoog dat de meeste kandidaten zeer goed begeleid worden naar het examen

Het is een ieder aan te raden om deze opleiding instituut te gebruiken om vaar opleiding te volgen

26 avril 2023