lewaofsweden.com Avis 76

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Ett stort antal prillor var öppna i sömmen i varje dosa jag öppnade, vilket resulterade i att jag var tvungen att kasta ungefär en fjärdedel av alla prillor jag köpte. Bra produkt i övrigt men knapp... Voir plus

För mig blev Lewa ”räddningen”. 2023 var jag alltid trött och led av smärta i munnen pga svår muntorrhet. Efter att ha provat både receptfritt och det tandläkare rekommenderat utan resultat, upptäckte... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté

World's first functional pouches designed to enable anyone, anywhere, anytime.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

76 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Bästa

Bra och goda smaker, billigt och effektiv

27 mars 2026

Hej Eugenia,

Stort stort tack för ditt fina omdöme! Så kul att höra:)

Världens bästa företag

Världens bästa företag. Tänk om alla jobbade som er, nära kunderna på riktigt.

15 mars 2026

Hej Mathias,

Tusen tack för dina fina ord!
Vi uppskattar all din hjälp och feedback gällande produktutveckling och nya släpp oerhört mycket.

Mycket goda smaker!

Mycket goda smaker. Smart med ”starter packet” för att hitta sin favorit. Än sålänge är det spearmint för mig. Dock lämnar prillan ibland tygräster eller dylikt under läppen efter att man tar ut den. Inget jätteproblem för mig men därav gav jag bara nästan fullt betyg.

4 mars 2026

Hej Oskar,

Stort tack för ditt fina omdöme! Så kul att läsa att du gillar spearmint:)
Jag ska ta din feedback vidare till mina kollegor på fabriken direkt.

Önskar dig en fin helg,
Anna

Extremt snabbt leverans. Produkterna i sig har tyvärr en viss bismak.

10 février 2026

Hej Therése,

Tusen tack för ditt fina omdöme, uppskattar att du tar dig tiden att lämna ett!:)

Adam

5 av doserna va alla påsar torra i...

Halva min beställning hade torra påsar...

29 janvier 2026

Hej Hanna!

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
Såhär ska det ju såklart inte gå till. Du får jättegärna maila in till oss på info@lewaofsweden.com så kan vi kika på detta:)

Adam

Nickofritt, suck

Äh, missade att det var nicotinfritt snus, suck

29 janvier 2026

Hej Peter,

Det var ett hårt omdöme kan tyckas:) Om du mailar till oss på info@lewaofsweden.com så kan vi hjälpa dig att returnera produkterna och genomföra en återbetalning.

Riktigt najs!

Snabb leverans, trevlig kundtjänst. Otroligt jäkla god smak på prillorna, smaken upplever jag håller i 2-3 timmar. Perfekt för att dämpa sötsuget när man sitter och kodar, och man slipper dricka en massa koppar kaffe för att få sin koffein-fix. Riktigt najs alltså!

5 février 2026
Avis spontané

Hej Oscar,

Stort tack för ditt otroligt fina omdöme - väldigt kul att läsa att du är så pass nöjd med allt!:)

Isak

Gillar du Jenka-smaken så är Wintermint…

Gillar du Jenka-smaken så är Wintermint ett perfekt val för dig! Och som bonus får du den där lilla extra energin på köpet! Klockrent!

27 janvier 2026

Hej Jack!

Tusen tack för ditt fina omdöme - gör oss så glada att läsa att du är så pass nöjd med vår wintermint❄️🥰

Önskar dig en fin kväll,
Anna

Jag är väldigt besviken på allt…

Jag är väldigt besviken på allt angående min beställning av snus hos er. Har ej fått min beställning som jag gjorde 19/12-25 men jag betalade idag 199kr så jag inte får påminnelse avgift. Så jag tror inte att jag kommer att beställa något mer från er. Med vänlig hälsning, Jonny

18 décembre 2025

Hej Jonny,

Tack för att du gör oss uppmärksamma på detta. Jag hade blivit precis minst lika besviken som dig om jag beställt något och betalat trots att försändelsen inte kommit fram.
Det verkar som att din försändelse har försvunnit någonstans på vägen, vilket jag givetvis ska kolla upp direkt åt dig.
Skulle du kunna maila till mig på info@lewaofsweden.com med ditt ordernummer så kan jag göra en full återbetalning och och se vad som hänt med försändelsen?

Önskar dig en fin helg,

Gillar produkten

Gillar produkten. Lätt att beställa och snabb leverans. Det enda negativa är att jag inte får den i brevlådan utan måste hämta hos ombud. Det hade lätt gått ner i brevlådan…

7 janvier 2026

Hej Emma,

Stort tack för ditt omdöme - kul att du gillar våra produkter!
Vi jobbar på att hitta en lösning för frakt direkt hem till dörren, förhoppningsvis något vi kan erbjuda inom kort:)

Isak

Grymt snabb leverans och bra smak på…

Grymt snabb leverans och bra smak på produkterna.

2 janvier 2026

Réponse de lewaofsweden.com

Stort tack för ditt fina omdöme - detta gav oss en väldigt bra start på helgen:)

Start Kit

Trots lång leveranstid tid så löste supporten problemet. Det blev en snygg avslutning på ärendet.
Mvh
Christer

21 décembre 2025

Hej Christer,

Tack för ditt omdöme - glad att vi kunde lösa problemet på ett smidigt sätt!

Bra ”fusksnus”

Bra ”fusksnus”, snabb leverans.

18 décembre 2025

Hej Linda-Li,

Tusen tack för ditt fina omdöme!:)

God fortsättning!