lewaofsweden.com Avis 75

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Mycket goda smaker. Smart med ”starter packet” för att hitta sin favorit. Än sålänge är det spearmint för mig. Dock lämnar prillan ibland tygräster eller dylikt under läppen efter att man tar ut den.... Voir plus

Snabb leverans, trevlig kundtjänst. Otroligt jäkla god smak på prillorna, smaken upplever jag håller i 2-3 timmar. Perfekt för att dämpa sötsuget när man sitter och kodar, och man slipper dricka en ma... Voir plus

Jag har testat Lewa prillor förr. Gillade inte det det var torrt och smaklös. Men nu beställde jag 8 doser Jag måste säga att detta är ett mäster verk. Har slutat snusa med dessa. Supergoda smaker.... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté

World's first functional pouches designed to enable anyone, anywhere, anytime.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

75 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Ja min sambo e mycket nöjd som tycker…

Ja min sambo e mycket nöjd som tycker bra om LEWA

12 décembre 2025

Hej Elise,

Väldigt kul att höra att sambon din är så nöjd!:)

God fortsättning & gott nytt år på er båda!
/Adam

Snabb leverans,
Och bra produkter såklart!😊

15 décembre 2025

Hej Tobbe!

Stort tack för ditt fina omdöme - så roligt att läsa!:)

God jul & gott nytt år!

Snus påsarna går sönder

Snus påsarna går sönder

11 décembre 2025

Hej Haci,

Stort tack för att du tog dig tiden att höra av dig till oss - såhär ska det såklart inte vara.

Du får jättegärna maila ditt ordernummer och bilder på portionerna till oss på info@lewaofsweden.com så kan mina kollegor undersöka saken närmare och hantera ersättning till dig:)

Fantastiskt bra.

Fantastiskt bra.
Köpte en dosa som påsarna var öppna på en sida. Mejlade dom och fick svar snabbt, så en ersättnings dosa är på väg.

20 novembre 2025
Avis spontané

Hej Patrik,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Glad att vi kunde hjälpa dig:)

Må bäst!
/Anna

Leverans fungerade bra men produkten…

Leverans fungerade bra men produkten var inget för mig

2 novembre 2025

Hej Jessica,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme - jag tar din feedback vidare till teamet:)

Adam

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans. Bra smaker var bara jordgubb och vanilj som lämnade lite mer att önska enligt mig.

28 octobre 2025

Hej Filip,

Stort tack för ditt fina omdöme, så kul att höra att du gillar våra smaker!:)

Mycket nöjd

Snabb leverans, många o goda smaker för liten peng

29 octobre 2025

Hej Mia,

Stort tack för din fina recension - kul att du vart så nöjd med både produkter och leverans:)

Anna

Produkterna har en beska som ör…

Produkterna har en beska som ör oangenäm.

30 octobre 2025

Hej Micke,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!
Under september uppdaterade vi samtliga våra recept just för att ta bort beskheten - om du inte hunnit testa våra senaste produkter får du gärna maila in till info@lewaofsweden.com så kan mina kollegor hjälpa dig vidare.
Jag ser till så att detta kommer vidare till vår produktavdelning också:)

Önskar dig en fin helg!

Leveransen var kanon

Leveransen var kanon, inget att klaga på.
Smakerna däremot har blivit alldeles för söta.
Och 100mg har försvunnit helt.
Starkaste är nu 50mg.

30 octobre 2025

Hej Peter,

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension!
Vi tar med oss din feedback vidare till teamet på produktutvecklingen:)

Dålig

Dåligt dåligt dåligt

29 octobre 2025

Hej Ammar,

Detta var ju ingen rolig morgonläsning - du får gärna utveckla vad det var som du upplevde som dåligt, eller maila direkt till oss på info@lewaofsweden.com så är jag säker på att vi kan hjälpa dig med vad det än kan tänkas vara:)

/Isak

Jag har testat Lewa prillor förr

23 octobre 2025
Avis spontané

Hej Memmo!

Detta gjorde oss väldigt glada av att läsa - stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett sådant fint omdöme!

Bästa,

Felleverans

Jag hade beställt två stockar men fick bara två dosor levererade, det räckte med ett Mail så rättades felet till. :)

8 août 2025

Hej Peter,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme - härligt att höra att det gick att lösa vår lilla blunder så snabbt!:)

Öppna prillor, defekta varor

Ett stort antal prillor var öppna i sömmen i varje dosa jag öppnade, vilket resulterade i att jag var tvungen att kasta ungefär en fjärdedel av alla prillor jag köpte. Bra produkt i övrigt men knappast värt att köpa när så stor andel är defekt.

Uppdatering: blev kontaktad av LEWA och fick min order skickad en gång till som kompensation. Mycket trevligt och tillmötesgående bemötande, så har ändrat omdömet till 5/5.

1 juin 2025

Hej Marcus,

Beklagar att detta inträffat - såhär ska det självklart inte gå till.
Maila gärna in till oss på info@lewaofsweden.com så ska vi genast undersöka saken och hitta en bra lösning.

Funkar bra.

9 septembre 2025

Hej Malin,

Stort tack för ditt fina omdöme🤗

Isak

Jag kontaktade er då ni råkade skicka…

Jag kontaktade er då ni råkade skicka fel vara i en beställning som jag gjorde. Jag fick en snabb återkoppling där ni skickade ut varan samt bjöd på några extra. Supertacksam för fin service!

1 mars 2025

Hej Sussi,

Vi är lika tacksamma för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme - härligt att höra att vi lyckades åtgärda felet snabbt!:)

Bra produkter

Produkterna smakar bra och gör det de ska i form av energikick, smidigt om man inte kan/vill dricka kaffe.

4 septembre 2025

Hej Marina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi håller såklart helt med om att produkterna smakar bra och att det är ett perfekt alternativ till kaffet:)

Leva Burn

Har köpt Leva Burn flera gånger och är supernöjd. Snabb och smidig leverans.

2 septembre 2025

Hej Susanne,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att du är så nöjd och att du gillar vår storsäljare Burn🔥

Isak

Älskar produkterna utan nikotin och…

Älskar produkterna utan nikotin och tobak! Smakar gott och ger mig energi. Lätt att navigera på hemsidan och snabb leverans. Toppen!

9 septembre 2025

Hej Linn,

Wow vilket härligt omdöme, stort tack för det!
Vi blir alltid så glada av att läsa recensioner likt dessa:)

Bra alternative till snus

1 septembre 2025

Hej Chrille,

Stort tack för ditt fina omdöme - härligt att höra att din försändelse kom fram snabbt och säkert:)

Isak

En savoir plus sur les différents types d'avis.