Vi har haft en rigtig god oplevelse med Liebhaven. De stod for hele vores haveanlæg i forbindelse med nybyg, hvor de både bidrog med gode idéer og fik stor frihed til at foreslå løsninger. Re... Voir plus

En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Voir plus

Sådan skal det gøres. Alfred og hans team har gennem de sidste to år sørget for vedligehold af min have. Ugentlig klipning af græs, beskæring af buske, ukrudtsbekæmpelse mm. Har fra dag et fået en kom... Voir plus

1. Paysagiste

Écrit par l'entreprise

Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Fuldt tilfredse.

Vi fik fjernet en stub i haven. Hurtigt, professionel kommunikation, kom som aftalt og arbejdet veludført.
Vi bruger dem gerne en anden gang 😊👍

14 octobre 2022

Effektiv og professionel til en god pris

Super hurtig svar på min henvendelse, fleksibel ift. tidspunkt for udførsel af arbejdet, effektiv og dygtig. Har fået et tilbud på endnu en opgave af større karakter, som jeg glæder mig til at få udført. Kan helt klart anbefales.

23 septembre 2022

Bedste gartner - Kæmpe anbefaling

Efter at være flyttet i nyt hus med større have, skulle jeg finde en gartner, som første skulle trimme hele haven og derefter holde den løbende.
Første del med at give tilbud og trimme haven har været helt perfekt.
Liebhaven (Alfred) har blik for, at haven trimmes og ikke klippes FULDSTÆNDIG ned. Så det blev gjort med respekt for den gamle have og med blik for sammenhæng i haven med bed, gamle træer, hækken samt stort vild med vilje bed.

Efterfølgende holder Liebhaven løbende haven samt kommer med bud på nye beplantninger.
(Og hjalp lige med tilbud på en robotplæneklipper)

Jeg er yderst tilfreds med både service, kvalitet og udførelse.

KÆMPE anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 septembre 2022

Stor tilfredshed

Vi reagerede på et Facebook opslag. Næsten omgående reaktion fra Alfred, "jeg kan være der om et kvarter, jeg er i området." Hurtig pris, "skal jeg lave det nu?" Og et par timer efter var alle glade. Vi var i hvert fald som kunde 😊.
Bruno og Birgitte Kjær, Højbjerg

5 août 2022

Hurtig kommunikation ift

Hurtig kommunikation ift. pris på selve opgaven, der allerede blev løst samme dag, som aftalen blev indgået. Ligeledes meget kompetent udførelse og flinke folk.

5 août 2022

Vores bedste anbefalinger

Alfred er en yderst kompetent og dygtig anlægsgartner- og tilmed meget venlig og lydhør.
Vi har fået beskåret buske og træer, så de nu fremstår virkelig flotte.
Arbejdet blev udført til aftalt tid og pris. Vi vil ikke tøve med at benytte Liebhaven igen!

28 juillet 2022

SUPER service

SUPER service. Skrev igår d.14/5 om hvordan kalenderen så ud, for at få fjernet en stor rod. Svar kom straks tilbage, at den kunne fjernes næste dag. Ja og nu har jeg fået fjernet den rod. Kan varmt anbefales, kun ++++ herfra

15 mai 2022

En fantastisk service udover det forventede

Vi fik lagt en plæne med rullegræs og har været så tilfrede med den fremragende service som Alfred og hans kollegaer i den sammenhæng har ydet. Arbejdet blev udført til tiden, tilbud og svar på spørgsmål kom hurtigt. Alfred er en super behagelig og kompetent fyr som gerne hjælper og yder en ekstra god service uduver der forventede., Da plænen var lagt kom han samme dag og satte en plæne-vanner op for os uden at forlange noget for hverken det eller vanneren. De varmeste anbefalinger herfra.

10 mai 2022

Baghave skulle ryddes - ny græsplæne skulle etableres

Vores baghave skulle ryddes, natursten flyttes, havedam opfyldes, nyt jord udlægges mm, og ny græsplæne skulle etableres. Vi valgte Liebhaven, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var under hele processen i løbende dialog med Alfred og Lasse om, hvad der skulle laves. Det er et ungt firma med unge mennesker, der gerne vil gøre deres arbejde så godt som muligt og gerne vil gøre deres kunde tilfreds. Da arbejdet var færdigt, blev der fejet og ryddet op. De bedste anbefalinger herfra

18 avril 2022

De største anbefalinger herfra

Alfred er en meget kompetent og behagelig anlægsgartner, som ikke ville tøve med at benytte os igen ved senere lejlighed. Fra idefase til eksekvering var Alfred yderst professionel, havde gode ideer og vi følte os i særdeles gode hænder.

11 mars 2022