Har hjulpet mig meget med at bestå mit kørekort, masser af grin og sjov samt seriøsitet og fokusfunktion
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos limfjordenskøreskole. 😊 Jeg har haft Brian som kørelærer og Betina til teori. De er begge fantastiske til at lære fra sig, og gøre lektionerne overskuelige... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Limfjordens Køreskole Tilbyder kørekort til kategori B - Til førstegangserhverver, generhverver og rutinekørsel - Undersivning og kørsel foregår i og Skive og omegn. Og man er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se hvordan der bliver undervist :-)
Udsigten 19, 7870, Roslev, Danemark
- info@limfjordenskoereskole.dk
- limfjordenskoereskole.dk
Les gens ont aussi consulté
Bestået kørekort
Fantastisk kørelære
Rigtigt god køreskole
Super god oplevelse, søde og rare. Ville varmt anbefale, at få sit kørekort hos dem.
Super god køreskole
Super god køreskole, havde ingen problemer med at bestå begge prøver på grund af undervisningen af Betina. Køreskolen kan godt anbefales.
Kæmpe anbefaling!!
Limfjords køreskole er helt fantastisk! Det er et vildt godt team og de er så søde! Der er plads til alle og enhver og de er vildt gode til at hjælpe en. Det er så hyggeligt både til teori og til køretimerne. Jeg var så heldig at have Betina som kørelærer, og hun gør det bare godt! Kæmpe anbefaling herfra🤩
Skønneste kørelærer
Skønneste kørelærer! Der er hjælp til en hver tid. Vil helt klart anbefalde!
Det er en fantastisk kørerskole
Det er en fantastisk kørerskole! De sætter ens behov først og man føler sig sikker og glad når man er ude at kører
Bedste køreskole
Teori timerne var mere hyggeliger end det jeg havde forventet. Tiden den fløj afsted og man kunne glæde sig til dem. Lærerne er mega søde og hjælper mega godt med det man har det svært med, og når man kørt sammen kunne man nemt snakke med dem om alt muligt.
Mega god køreskole
Jeg havde Betina til teori og til køretimerne vi det har simpelthen været nogen af det mest hyggeligeste turer nogensinde. Og de er mega gode til at fordele deres køretimer i god tid. Men jeg har haft en fantastisk tid hos Limfjordens køreskole.
Mvh Marcus Pedersen
God køreskole
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos limfjordenskøreskole. 😊
Brian er især dygtig til at udvise tålmodighed og forståelse - det er bare en gave når man skal lære at køre bil😅
Alt i alt en god køreskole, kan klart anbefales.
God køreskole
Teorien var I god tid og køretimerne var altid delt godt når man havde skole. Havde Rene som kørelærer og var super hjælpsom og rar.
Fantastisk køreskome
En lækker, skøn køreskole med et fantastisk team af kørelærere. Der er plads til hver enkelt elev, og alle får lov til at blive hørt samt sige deres mening. Jeg havde fornøjelsen af Bettina, som har været trofast hele vejen og haft fuld forståelse for mit arbejde, hvilket har gjort det væsentligt nemmere for mig.
Den bedste køreskole :)
Jeg vil helt klart anbefale Limfjordens køreskole, i sær min kørelærer Rene. Teorien blev gjordt på en god måde, så man også kunne følge med efter en lang skole dag. Kørsel fungerede rigtig godt, hvor man følte sig tryg samtidig med man hurtigt lærte en masse. Altid god energi og godt humør.
Betina er super god til at lære fra sig
Jeg er glad for jeg valgte denne…
Jeg er glad for jeg valgte denne køreskole og havde Betina som hjalp mig hele vejen i gennem forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Limfjordens køreskole🫶🏼
Super fin køreskole alt er dejligt nemt…
Super fin køreskole alt er dejligt nemt vis man lytter med og så de bare gode til deres arbejde
Absolut fedeste køreskole ever
Absolut fedeste køreskole ever. Mega flinke og søde lærere. Næsten umuligt at dumpe hvis i tager kørekort her. 10/10 køreskole
Køreskole for alle der gerne vil få sit længe ventede kørekort
Du skal ikke være i tvivl om at du får styr på det du skal, hvis du vælger den her køreskole. Og at kørelærerne gør et virkelig godt stykke arbejde🫶
Kørelæreren er god til at forklare…
Kørelæreren er god til at forklare Teori og praksis og det giver sammenhæng og inden for en uge prøver du det teori du har haft i praksis de er gode til at give ro under køretimer og man kan altid stille spørgsmål hvis man ikke helt forstår hvad de siger og skal have formuleret det på andre måder
Jeg takker Limfjordens køreskole
Jeg takker Limfjordens køreskole. Med den bedste kørelærer Betina. Uden hende havde jeg ikke bestået det hele i første hug👌🏽🤑😉