linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... Voir plus

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lækre vinter hørbukser, købt som julegaver til min søn. Købte både i hv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trøjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tøj er virkelig imponerende, og stoffet er så behageligt at have på. Jeg kan va... Voir plus

L'entreprise a répondu

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... Voir plus

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hørtøj af høj kvalitet. Vi værdsætter godt Dansk Design og lægger stor vægt på at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hørtøj er lavet af blødt og behageligt hørstof, der er designet til at være både stilfulde og behagelige at have på. De er perfekte til både hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer på at levere topkvalitet til vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres køb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi håber, at du vil tjekke vores hørtøj ud og opleve den samme glæde ved at bære dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙️ https://linenclothing.dk/

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

A répondu à 53 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

This website is a scam

---

I’m extremely disappointed with my experience purchasing from Linen Clothy. The clothes I received looked nothing like the pictures online—different material, poor stitching, and overall low quality. On top of that, my order took an entire month to arrive, far beyond the estimated delivery time. To make matters worse, I’ve tried contacting customer service multiple times to arrange a return, but they will not return my emails. This lack of responsiveness is unacceptable. I do not recommend shopping here, and I strongly advise others to be cautious before purchasing.

---

7 avril 2025

Hey Hope

Our company doesn’t ship and we are not selling to other customers than those who live in Denmark at this very moment. Our campany is named “Linenclothing” and not “Linenclothy”. We guide you to remove this review and make a new one for the real company “Linenclothy” that’s been scamming you. You have made a review for the wrong company.

We hope you’ll have a wonderful day!

- Josva, the owner of Linenclothing

Jeg havde bestilt et par hørbukser for…

Jeg havde bestilt et par hørbukser for 2 uger siden og jeg sendte dem tilbage og har stadig ikke fået mine penge tilbage.

15 avril 2025

Hej Aksel
Vores mailsystem har været nede i et godt stykke tid nu, hvilket er derfor vi ikke har svaret på din mail, hvis du har sendt en. Send os en besked på vores sms support: 20459161, så fikser vi dette med det samme.

Undskyld ulejligheden!

Rigtig god sommer ☀️

Mvh Josva

tøjet er rigtig fint men sendte mine…

tøjet er rigtig fint men sendte mine busker tilbage for 3 uger siden da jeg ikke kunne passe dem men har ikke fået mine penge tilbage og har skrevet til 5 gange 3 gang fik jeg svar med om jeg havde et odrenummer til dem så vi kunne klare og så nu har jeg sendt 2 mails til dem igen hvor de har fået ordenummer og stadig intet hørt igen

3 janvier 2025

Hej William,
vores mailsystem har været nede i et stykke tid, send os en besked på vores sms-support: 20459161
Så løser vi dette med det samme!

Undskyld ulejligheden dette måtte have medført.

Rigtig god sommer ☀️

Legende tøjforretning

Tøjet sidder perfekt, på trods af at være en høj fyr. Jeg er bestemt rigtig tilfreds og meget glad både for prisen og leveringstiden.

Kan klart anbefale!

31 janvier 2025

Hej Caspar

Tusind tak for dine fine ord og fordi du gad at bruge din tid på at anmelde os! Det sætter vi stor pris på :-)

God oplevelse

Jeg købte dejlige vinterhørbukser til billigpris, og de fungere stadig super et år efter💫

21 octobre 2024

Hej Marcus

Det varmer os at høre. Tak for dine fine ord 🙏🏼

Rigtig god dag!

Godt

God kvalitet

26 septembre 2024

Hej Mikkel

Tak for den fine anmeldelse 😄

Det var en god kvalitet

25 septembre 2024

Hej Magnus

Vi stræber os efter at levere god kvalitet til vores kunder. Det glæder os at læse!

Rigtig god dag

Hørbukser

Mine bukser kom efter halvanden dag og var pakken var i perfekt tilstand.
Mega dejlige bukser.

13 septembre 2024

Hej Matthew

kvalitetsskjorter og hurtig levering

Bestillingen var afleveret med det samme! Skjorterne passer lige perfekt og ser dejlige ud! Jeg vil helt sikkert anbefale dem til allesammen!

9 septembre 2024

Hej Elias

Fint nok

Fint nok da..

Hey Theis!

Tak, hvis der er det mindste du er utilfreds med kan du altid sende os en mail, eller sende os en besked på vores sms support 20459161 ;)

Rigtig god dag!

Overordnet set rigtigt godt

Super gode produkter i god kvalitet og hurtigt ankomst af varer.

16 août 2024

Hey mester!
Vi er glade for at leveringen var hurtig og kvalitet levede op til forventningerne ;)
- Vi gør vores bedste på levere en god service, så det glæder os at læse.

Mvh Josva

Rigtig fine produkter til prisen

8 août 2024

Hej Phillip!

Vi gør vores bedste på levere en god service, så det glæder os at læse. Dejligt at høre du er tilfredse med vores priser, vi stræber efter at sælge god kvalitet til konkurrence dygtige priser ;)

Mvh Josva / Ejer af Linenclothing

Very Nice products

Very Nice products, as described in specifikation. And Quick delievery.

1 juillet 2024

Hallo Mette :)

Thank you so much for your kind words!
Have a wonderful day ;)

Josva Rosenkilde / CEO

Det var godt

Hurtig fragt puls Mega god kvalitet på det tøj jeg fik kan klart anbefales til andre

4 août 2024

Hej Victor!

Vi gør vores bedste på at levere en god service, så det glæder os at læse.
Vi ser frem til at byde dig velkommen snart igen ;)

Mvh Josva Rosenkilde / Ejer af Linenclothing

Virkeligt flot tøj god kvalitet

Hej Marcus!

Vi gør vores bedste på at levere en god service, så det glæder os at læse. God kvalitet og lækkert design er noget vi vægter højest!

Rigtig god dag ;)

Mvh Josva / Ejer af Linenclothing

God service

Hej Magnus!

Vi gør vores bedste på at levere en god service, så det glæder os at læse.

Rigtig god dag champ!

Mvh. Josva Rosenkilde / Ejer af Linenclothing