Lippa Avis 75

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores digitale fotoramme, som vi havde fået som gave, fungerede pludselig ikke - vi spurgte om det kunne være strømforsyningen og om vi kunne få sendt en anden. Svaret kom prompte - de sendte en ny... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg bestilte to applewatch remmer, én i nylon med velcro (79,-) og én nylon med magnetisk lås (99,-). 5 stjerner for en hurtig kunderespons og en fantastisk produkt med magnetisk lås, jeg er m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny po... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt og god kundeservice. Jeg købte en wifi-ramme til min mor. Da jeg ikke fik nogle opdateringer omkring min levering efter nogle, kontaktede jeg kundeservice. De forklarede, at pakken var bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser. Hos os finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

hurtig levering

24 janvier 2024

Hej Christian

Mange tak for de 5 stjerner - er glad for vi kunne levere hurtigt og problemfrit.
Ønsker dig en god weekend.

Super god service hos Lippa.dk

Super god service hos Lippa.dk - kan klart anbefales.

14 décembre 2023

Hej Anders

Mange tak for de 5 stjerner.
Det er godt at høre du har haft en god oplevelse hos os. Håber vi ses igen på shoppen.

Virkelig gode mikrofoner.

Har købt Lippas ”2-pak Pro Trådløs Støjreducerende Mikrofoner” til iPhone for at undgå vindstøj ved video optagelse. Troede de optog i stereo, da der var to mikrofoner, men det gjorde de desværre ikke, men det til trods er lyden helt perfekt og den vind/støjdæmpende funktion meget effektiv.

Da der var en fejl i den medfølgende – desværre kun en engelsk sproget vejledning, kontaktede jeg Lippas kunde center, hvor alle mine spørgsmål blev besvaret på en venlig og uddybende måde.

30 octobre 2023
Avis spontané

Hej Claus

Tak for de 5 stjerner!
Er glad for jeg fik besvaret dine spørgsmål tilfredsstilende - jeg blev bestemt klogere. Dejligt, at mikrofonerne kan bruges til formålet.

30 août 2023

Hej Jan

Mange tak for de 5 stjerner - vi stræber os meget efter hurtigst mulig levering, og er glade for vi lever op til det.
Ønsker dig en rigtig god weekend.

God og effektiv service - Produkt i top 👍🏻

God og effektiv service. Produktet lever fuldstændigt op til mine forventninger.

Varmeste anbefaling herfra.

10 août 2023

Hej Christoffer

Tak for den fine anmeldelse - vi er glade for det hele levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig betjening og god support

Hurtig betjening er fint, og de er gode til at følge op i Supporten. :-).
Løste måske ikke helt min udfordring, men god service alligevel. :-)

18 juillet 2023

Hej Finn

Tak for anmeldelsen.
Beklager hvis jeg har misforstået din henvendelse til vores supportlinje.
Sådan som jeg har forstået det, så spørger du om vi har et specifikt kabel, hvilket vi desværre ikke har. Jeg foreslår derfor at du kan foretage en søgning på nettet efter en adapter eller lignende, da det umiddelbart vil være den bedste løsning. Bemærk at du spørger omkring solcellepanelerne, hvor kablet der sidder i solcellepanelet er præinstalleret og ikke kan tages ud / ind. Derfor vil en adapter umiddelbart være den bedste løsning til dit behov, da du i sagens natur ikke kan udskifte hele kablet.

Vi har ikke fået svar på vores seneste mail, men du skal være velkommen til at stille ydereligere spørgsmål i mailen, hvis der mangler detaljer eller svar.

Opdatering:
Tusind tak for de 5 stjerner efter vores dialog, Finn.
Jeg er glad for at du havde en god oplevelse, trods vi ikke kunne hjælpe dig helt i mål denne gang.
Ønsker dig en rigtig god sommer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hej Susanne

Øv - beklager, at vi ikke er vendt retur på dine mails.
Det ligner desværre at vi ikke har modtaget nogen mail fra dig - ellers ville vi have besvaret dem.
Jeg har skrevet til dig - tjek eventuelt spam / uønsket folder.
Vi finder en løsning.

Hej Benjamin

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og håber at vi ser dig på shoppen en anden gang.
Ønsker dig en god sommer.

Dejlig lampe

Dejlig lampe, meget bedre end de dyrere alternativer!

25 mai 2023

Hejsa

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for du synes godt om vores lamper - både i kvalitet og pris! :-)

Noté 3 sur 5 étoiles

Okay

Jeg købte et dobbelt sæt mikrofon det var pengene værd, men så vil jeg heller betale en plovmand mere end de 3 hunde og få bedre lyd.

14 mai 2023

Hejsa

Tak for anmeldelsen.
Det er en ærlig snak - vi værdsætter ærlighed og gennemsigtighed. Heldigvis indfrier vores mikrofoner langt de flestes behov og forventninger.
Kontakt os gerne direkte, hvis der skulle være problemer eller udfordringer med produktet.
Vi tilbyder 14 dages returret - endda også selvom emballagen er brudt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus