Powerbanken.dk Avis 1 128

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig personlig respons, og klare retningslinjer for hvordan de håndterer reklamation. Føler mig yderst tryg her og vil specifikt kigge hos dem før jeg køber andesteds.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice. Tak for hjælpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde købt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg så lært RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring på hvordan de forskellige teknologier... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte børne smart watch på Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desværre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de batteries
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Ordinateur et accessoires
  4. Magasin Hi-Fi

À propos de Powerbanken.dk

Informations provenant de diverses sources externes

Vores målsætning er at blive danskernes foretrukne leverandør af powerbanks og opladere og samtidig levere den højeste kvalitet og kundeservice, der er på markedet.

Besøg os på www.powerbanken.dk og få hjælp til det helt rigtige køb via vores livechat.

Genvej til vores produktkategorier:

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Hurtig personlig respons

27 avril 2026

Hej Helene

Mange tak for 5 stjerner.
Jeg er glad for du havde en god oplevelse hos os - trods en reklamation.
Dejligt, at du føler dig tryg her - det betyder meget for os, at vi er til at stole på.

Kontakt mig endelig igen, hvis der skulle være det mindste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kameraet holdt op med at virke

Kameraet holdt op med at virke. De sendte bare et nyt. Suyper service!

6 avril 2026

Hej Nikolaj

Er glad for vi fandt en hurtig og god løsning på det defekte kamera.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.

Tak for hjælpen til Tobias.
Selvom det produkt vi havde købt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hurtig både med at få produktet og senere at kunne aflevere retur.

13 mars 2026

Hej Louise

Jeg er glad for jeg kunne hjælpe, og tusind tak for de 5 stjerner.
Dejligt at vi kunne hjælpe jer videre og være med til at give en god oplevelse trods fortrydelsen.

Ønsker jer en dejlig dag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej,

Hej, jeg havede købt et cover som jeg kunne godt lide, men den var gået i stykker da jeg tog udpakkelsen af. Men så skrev jeg en rapport om de og så efter noget kort tid så fik jeg mine penge retur uden spørgsmål:-D Jeg vil selv sige at powerbanken er ikke en scam og der er god kundeservice.

31 janvier 2026

Hej,

Tak for de 4 stjerner.
Beklager igen, at coveret gik så hurtigt i stykker - det er bestemt ikke meningen.
Vi tjekker løbende vores produkter, hvis vi opdager et mønster eller fejl i produket, så vi kan undgå denne slags.
Håber du har fundet et andet cover til din mobil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse hele vejen igennem.

Super oplevelse hele vejen igennem.

6 janvier 2026

Hej Jeppe

Tusind tak for 5 stjerner - det er bare super dejligt at høre!
Håber vi ser dig en anden gang på shoppen. :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Ved ikke om det er et seriøs firma🤷‍♀️

Har bestilt vare, og pengene er reserveret, men så hørte jeg ikke mere og har ikke fået ordrebekræftelse eller noget🤷‍♀️havde kontaktet dem både på telefon, mail, og messenger...ingen respons🤷‍♀️sidder bare i telefonkø, ind til de bare afbryder opkaldet...
Ved ikke om det er et seriøs firma🤷‍♀️

2 janvier 2026

Hej Julie

Beklager mange gange manglende svar.

Kan se, at du skrev fredag eftermiddag d. 2 januar, og vi har i dag, mandag d. 5 januar, besvaret dine e-mail henvendelse.

Vi har været i flytterod hele sidste uge samt starten af mandag d. 5 januar , men vi er landet godt på vores nye lager og kontor, og besvarer derfor både mail og telefon som normalvis.

Ønsker dig en god dag og håber du bliver glad for dine nye varer, som vi forsøger at leverer hurtigst muligt.
Forventet levering er 1-3 dage.

Gopro mount

Virkelig godt produkt og kvalitet. Jeg har købt et gopro mount. Og det går over alle mine forventninger. Pakken bliv sent hurtigt og uden problemer. Kan anbefale 👍

10 décembre 2025

Hej Jacob

Tusind tak for anmeldelsen!
Dejligt at det hele bare spiller.
Ønsker dig / jer en glædelig december.

Meget overskueligt website

Meget overskueligt website. Hurtig levering. Meget billigt, men flot, billigt og robust læderlignende iPhone XS cover. Ligner Apples eget cover meget, men koster kun 149,-

20 septembre 2025

God vare

God vare, hurtig levering👍

2 juillet 2025

Hej Asger

Tusind tak for 5 stjerner.
Dejligt du havde en god oplevelse hos os.
Ønsker dig en dejlig sommer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt i alt en rigtig god oplevelse

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og et fint produkt. Jeg købte en ledning fri støvsuger til en femtedel af prisen jeg gav for min dyson. Det er absolut en god støvsuger til en god pris.

17 mai 2025

Hej Gitte

Dejligt, at du er glad for støvsugeren.
Det er altid lækkert, når man kan finde alternative produkter, der kan hamle op med de mere kendte produkter.

problemer med opladerkabel

Havde problemer med et opladerkabel. Kontaktede kundeservice, der vil sende et nyt,
Fantastisk service

13 mai 2025

Hej Bettina

Tusind tak for 5 stjerner.
Jeg er glad for at vi fandt en god løsning - lynhurtigt.
Håber det nye kabel holder længe.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ringe "indpakning" af produktet ved forsendelse

Jeg har intet at udsætte på kundeservicen. Da jeg bestilte produktet, var der fejl i lagerbeholdningen og den var alligevel ikke på lager. De skrev hurtigt til mig og spurgte, om jeg kunne vente på ordren. Det kunne jeg. Og allerede ugen efter blev ordren afsendt. Jeg fik ydermere en besked fra dem om, at den var afsendt.

Men jeg er ret utilfreds med måden den er sendt på. Den er jo bare sendt af sted som den er (som hvis jeg havde været ude i en forretning og taget den ned af hylden). Ingen yderligere indpakning/kasse, sikring mod stød, ikke engang en plombering/tape om kassen. Den kunne være gået op under leveringen.
Det er et produkt til 1000 kr.!!!

Det skal I gøre bedre.

13 mars 2025

Hej Bettina

Mange tak for feedback.
Det er noteret og har taget det med videre.

Kan dog sige, at vi sender støvsugere og andre produkter i original kasse, og har sendt hundredevis uden at der har været problemer. Hvis der skulle være sket noget med kassen, så ville jeg oprette en sag og få løst sagen hurtigt og smertefrit.

En ekstra kasse rundt om vil ikke gøre den store forskel i forhold beskyttelse af selve produktet, da produktet i forvejen ligger solidt beskyttet.

Så skulle man lægge det i blød materiale, så hele kassen ligger helt blødt, og det er langt fra standard procedure.

Som jeg skrev i min besvarelse på din henvendelse tidligere;
Hvis der er noget galt med produktet, så kontakt os. Så finder vi naturligvis en løsning.
Fødselaren kan også kontakte os direkte, så løser vi det hurtigt med vedkommende.

Der er 2 års reklamationsret uanset og 14 dages fortrydelsesret fra den dag den bliver givet som gave.

Håber vedkommende bliver glad for gaven.
Ønsker dig / jer en dejlig weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt svar og god service

Modtog et mobilcover som desværre revnede efter få dages brug. Oprettede reklamation og fik svar dagen efter af Tobias som straks sendte et nyt afsted uden jeg skulle sende det gamle retur. Varm anbefaling.

20 janvier 2025

Hej Rasmus

Er glad for vi fandt en hurtig og god løsning. Tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Defekt powerbank blev erstattet uden besvær og lyn-hurtigt. Er vild med den form for kundeservice.

19 décembre 2024

Hej Maj

Tak for de 5 stjerner.
Er glad for vi hurtigt fandt en god løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god kundeservice ...

God kommunikation! Fik desværre brug for en garanti reparation, og fik god service i forbindelse dermed. Meget anbefalelsesværdig!

28 octobre 2024

Hej Søren

Tak for de 5 stjerner.
Det var super vi fandt en god løsning, så din enhed igen virker.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Super god rådgivning

Jeg kontaktede powerbanken.dk da jeg havde brug for hjælp til købe en kraftig power station. Kundeservice tog sig tid til at undersøge og udregne hvor meget watt jeg havde brug for til eksempelvis en varmeblæser. Det er super god service og stort tak herfra

4 septembre 2024

Hej Michael

Mange tak for de 5 stjerner. Er glad for jeg kunne hjælpe dig lidt på vej - skriv eller ring, hvis der skulle opstå andet. Ønsker dig en god dag.

God kundeservice

Jeg havde lavet en fejl i min bestilling fordi jeg havde set på nogen forskellige muligheder. Jeg fik ret hurtigt fat i kundeservice og fik hjælp til at ændre det så jeg kunne bestille det rigtige. Da delene var på lager kom det frem næste dag - så meget hurtig levering. Første gang jeg handler med powerbank.dk men ikke sidste.

24 juin 2024

Superb kundeservice

Professionel og hurtig kundeservice ved defekt produkt. Alt-i-alt en rigtig god oplevelse. Her kommer jeg til at handle igen.

22 avril 2024

Hej Søren

Mange tak for de 5 stjerner - det varmer. Vi lægger stor vægt på, at give en god oplevelse - og det er dejligt det lykkes!
Vi glæder os til at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser og hurtig levering - OG ansvarlig kundeservice!

Købte en Bluetti EB55 på tilbud. Den blev leveret dagen efter, om formiddagen, til døren. God pris og hurtig levering! Her handler jeg gerne igen.
---
Kort opdatering 22.oktober 2024:
Min Bluetti lavede en kortslutning og 220v-delen holdt op med at virke og jeg skrev derfor til kundeservice (og det er jo her den virkelige kundeoplevelse skal stå sin prøve).
Tobias ordnede det hele professionelt. Han sendte mig returlabel og holdt mig løbende orienteret. Det tog dog noget tid da den skulle til Tyskland, men ikke desto mindre var der aldrig skyggen af forsøg på at sylte min sag eller fraskrive sig ansvaret.
Jeg fik en ny Bluetti og en oplevelse af god kundeservice! Så her kan du trygt handle - også hvis noget går galt.

3 avril 2024

Hej Anders

Dejligt du har haft en god oplevelse hos os - vi glæder os til at se dig igen, og rigtig god fornøjelse med din nye power station.

Opdatering 23. oktober, 2024:
Er glad for vores korrespondance var uden problemer trods den defekte enhed.
Tak for din tålmodighed og forståelse for processen, der varede noget længere end normalt grundet manglende materiale på værkstedet.
Håber den nye Bluetti holder i mange år frem - præcis som den burde.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus