Inga komplikationer efter operationen. Vid återbesöket hade jag 1.4 i syn vilket var super syn enligt optikern. 1.0 är normal syn. Till er som går i dessa tankar boka tid och påbörja resan mot en va... Voir plus
Jag kan verkligen varmt rekommendera Lirema! Från första kontakt till efterkontroller har hela upplevelsen varit över förväntan. Personalen är otroligt professionell, trevlig och framför allt väldigt... Voir plus
Dem var jätte vänliga mot mig och jätte professionell och hjälpsam… Jag kunnat förstå allt som giller om mig , mina ögon hälsa, min operation och vilken teknologi passar mig bäst och varför är det... Voir plus
Minimalt med väntetid för att boka linsbyte. Bra och omhändertagande personal. Resultat blev bra och som väntat. Lite förändring i färgseendet men det kan jag leva med. Efter 3 veckor upplever ja... Voir plus
- Centre d'ophtalmologie
- Médecin
- Chirurgien utilisant la technique du Lasik
- Opticien
- Chirurgien
- Clinique chirurgicale
À propos de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.
Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.
Nordenskiöldsgatan 18, 211 19, Malmö, Suède
- +46108887178
Demande des avis aux clients
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
FS-LASIK-operation
Jag gjorde en FS-LASIK-operation på kliniken i Malmö och är mycket nöjd med hela upplevelsen. Personalen i receptionen var trevlig och professionell, och läkaren gav ett stort förtroende genom hela processen.
Innan operationen gjordes en noggrann undersökning och även uppföljningar efteråt. Själva operationen tog bara cirka 5–10 minuter och utfördes med lokalbedövande ögondroppar. Kliniken använder modern teknik och behandlingen kändes trygg från början till slut.
Dagen efter operationen ringde läkaren och följde upp hur jag mådde, vilket jag uppskattade mycket. Jag fick även tydliga instruktioner om ögondroppar, att undvika att gnugga ögonen och att skydda dem under läkningsperioden.
Det enda lilla förbättringsförslaget är att solglasögon kunde ingå utan extra kostnad, eftersom ögonen blir mycket ljuskänsliga direkt efter operationen och behandlingen kostar cirka 26 000 kr.
Idag ser jag mycket bra utan glasögon eller linser. Jag kan varmt rekommendera kliniken till andra som funderar på synkorrigering.
Trevlig och kunnig personal som…
Trevlig och kunnig personal som verkligen tar hand om en. Jättenöjd!
Inga komplikationer efter operationen.
Inga komplikationer efter operationen.
Vid återbesöket hade jag 1.4 i syn vilket var super syn enligt optikern. 1.0 är normal syn. Till er som går i dessa tankar boka tid och påbörja resan mot en vardag och frihet utan glasögon.
Det är värt varenda krona.
Bra personal och ett toppen bemötande

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Väl omhändertagande från början till…
Väl omhändertagande från början till slut, professionellt och oerhört empatiska och inkännande.

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Nog det bästa valet jag gjort

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Bra bemötande ända tills det blev fråga…
Bra bemötande ända tills det blev fråga om kompensation för att deras maskin hängt sig och blev tvungen att boka en operationsdag till.
Superbra o proffsiga gjort linsbyte och…
Superbra o proffsiga gjort linsbyte och är väldigt nöjd

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Förtroendeingivande och väl utförd operation
Det går snabbt att få tid, utförlig information, vänliga och hjälpsamma medarbetare, fantastiskt läkare som utförde operationen.

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Väldigt professionella och bra…
Väldigt professionella och bra bemötande. Lätta att komma i kontakt med under resans gång. Rekommenderas

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Fantastiskt bemötande och otroligt…
Fantastiskt bemötande och otroligt proffsiga medarbetare.
Så nöjd med resultatet av linsbyte. Borde gjort det tidigare.

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Så fort så möjligt svarar på alla…
Så fort så möjligt svarar på alla frågorna. Bemötande och trevliga personalen. De följer hela situationen efter operationen. De rekommenderar vilken metod passar till varje person.

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Minimalt med väntetid för att boka…
Minimalt med väntetid för att boka linsbyte. Bra och omhändertagande personal.
Resultat blev bra och som väntat.
Lite förändring i färgseendet men det kan jag leva med.
Efter 3 veckor upplever jag att synfältet i närheten är något suddigt men upplever att det blir bättre och bättre.

Réponse de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Lirema i Malmö är den bästa ögonkliniken
Tack så mycket för Lirema Malmö vänliga service och för att ni gjorde min vision lika bra som den var när jag var barn. Personalen är riktiga proffs! Ett särskilt tack till Parisa 💜
Rekommenderas till alla.
Alicia