Live Winkel Avis 87

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige stukken voor geweldige prijzen. Buiten dat is het team ook ontzettend betrokken bij de familie. Ik heb het half jaar dat ik bij live winkel ben al zo ontzettend veel lieve menseb ontmoet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al een aantal keer gave pakketten mogen ontvangen. Vandaag ook weer en echt deze dames (en heren) zijn zo lief! Echt begaan met hun familie ( ze hebben geen klanten .... hebben klanten) Vandaag wee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke sfeer in de tiktok lives, verslavend en super mooie edelstenen! Eigenaresse en medewerkers die jou een positieve mindset geven, je het gevoel geven dat iedereen er mag zijn! ❤️ Advies: K... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Groot assortiment en Live mooie stenen te claimen. Soms wel lastig dat alles zo snel gaat. Vaak niet eens tijd om het op de website te zetten, waardoor rustig uitzoeken niet altijd kan. Fysiek bezoek... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Super tof!

Super aardig, vriendelijk en om te gieren!
Heel goed geprijsd.

Groetjes, een van de Morero!

18 janvier 2026

Hart van GOUD!!

Emma en haar team zijn mega harde werkers met het hart op de juiste plek! Je besteld een box voor een bepaald bedrag en krijgt het dubbele in waarde.

Mega mooie spullen voor spot prijzen. Scoops voor 25 euro met waarde ver ver ver daar boven!!!
Doen ook mega veel voor het goede doel!!

Stop alsjeblieft nooit!!!

24 décembre 2025

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. Mooie kwaliteit stenen. Met vragen kan je altijd terecht goede prijs kwaliteit verhouding. Super blij mee hun te hebebn gevonden ❤️

24 décembre 2025

Geweldig

Toen ik livewinkel leerde kennen geloofde ik mijn ogen niet.
Zo goedkoop kon niet goed zijn dacht ik, maar niks is minder waar.
Ik ben zo blij bij de familie te horen die livewinkel heeft opgezet.
De livewinkel familie staat voor iedereen klaar!
Chapeau aan het team voor ze goede zorgen en alles wat ze voor ons betekenen.

Mijn huis staat propvol met stenen voor de laagste prijs, wat wil je nog meer?

5 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch winkel en hele lieve mensen!

Wat is dit niet alleen een geweldige winkel, maar ook een lieve groep mensen. De stenen zijn van hele mooie kwaliteit voor een mooie prijs. En de lives wat zijn die gezellig en kan je hard lachen! De mensen van livewinkel zijn super lief en zijn er echt voor je als er iets mis is. Dus ik zeg hop hop bestellen maar!🥳

4 juillet 2025

Livewinkel Toppers

Ik volg livewinkel al een lange tijd. Ben een trouwe kijker die geniet van de gezelligheid in de lives. Je bent hier geen nummer maar een familielid. Ik heb hier al diverse mooie edelstenen gekocht voor een leuke lage prijs. Livewinkel is er voor mensen met een kleine beurs. Emma en haar team zijn echte toppers met een hard van goed

Toppers…

Nou weet niet waar ik moet beginnen iedereen is stuk voor stuk uniek en super lief met alle liefde helpen ze je en niks is te gek en te veel echt super mooi fantastisch team heb geen andere worden dan goude toppers 🩷🩷

Geweldige pareltjes

Producten worden super goed ingepakt en erg vlotte levering vanaf je jezelf op de verzendlijst zet. hele mooie collectie altijd het team luisterd echt naar de wensen van de klant en doen hun inkopen ernaar. Het open box systeem is egt top en voor elk budget kun je wat moois vinden. Jammer dat ze niet vaker live zijn, maar dat is juist weer goed voor de portemonnee. Veel leuke mensen leren kennen egt een hele aangename familie!

THE PLACE TO BE

THE PLACE TO BE! geweldige mensen met nog mooiere producten! Groot vermaak in de TikTok-lives! Recht door zee, no nonsens mentaliteit en denken altijd met je mee! Proud to be a part of the live-winkel family!

prachtige liefdevolle mensen

via tiktok kwam ik jullie tegen vind jullie echt toppers en kijk veel mee in de live blij dat ik een deel uit kan maken van deze familie echt prachtige stukken ontvangen en al wat mooie boeken jullie zijn toppers en stuk voor stuk prachtige mensen

2 juillet 2025

TOPPERS

TOPPERS
Echt veel waarde voor je geld. super leuke live's op tiktok. de scoops zijn heel gaaf heb er al meerdere mogen ontvangen. kijk standaard naar de live is altijd leuk en gezellig. hele eerlijke mensen met een hart van goud.

TOPPERS!❤️

Ik volgde livewinkel al een behoorlijke tijd, maar vond het eng om iets te bestellen. Wist niet waar ik mee moest beginnen en ben vragen gaan stellen in de live. Emma , de eigenaresse van deze zaak heeft mij met zoveel liefde en plezier geholpen met mijn eerste aankoop. Ik kreeg mijn items toegestuurd en alles wat zo netjes en nauwkeurig ingepakt. Inmiddels bestel ik nu steeds vaker geweldige items die bovendien ook nog een mega goed geprijsd zijn, je krijgt hier oprecht meer voor je geld!! Bedankt em, voor alle mooie spullen maar ook voor nog zo veel meer!
Liefs Melanie K

1 juillet 2025

❤️❤️❤️❤️

Jullie zijn mijn vaste waarde iedere dag! Emma is the sparkle i need! Ik had een verzending die verloren was live winkel heeft mij alles terug betaald vond ik echt top! Blijf zo verder doen toppers!!!!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mensen met een hart van goud

Via mijn foryou page kwam ik hun tegen . In eerste instantie dacht zal wel . Maar naar paar keer mee kijken luisteren ben ik verliefd geworden . Onder tussen paar super mooie stukken gekocht. En een 2de familie er bij gekregen . De mensen van live winkel zijn super lief met der hart op de goede plek. En zoals hun het zelf altijd zeggen wij zijn geen nummertje maar familie. Dus ben je opzoek naar mooie edelstenen tegen een super eerlijke prijs check dan live winkel op tik tok

10 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wordt volwassen

Werd uitgescholden door een schreeuwende dame die vervolgens dacht mijn moeder te kunnen beledigen. Erg onprofessioneel.

2 juillet 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus