Slechte matcha onaardig personeel we kregen geen geld terug en konden een ander drankje krijgen voor een “goedkopere prijs” 6,10 verspild voor een nieuw drankje van 4,50 echt zonde!
Lisez les avis des autres
Inmiddels al drie keer verse koffiebonen bij Localskoffie besteld. Met name de Bombé Village (lichtgebrand) vind ik heerlijk om met de Chemex maar ook Aeropress te zetten. De andere koffie's stellen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Locals is een branderij waar gewerkt wordt met passie. Dat merk je, vriendelijk personeel in de zaak en goed te bereiken via andere kanalen. Nu de stap is gezet richting het aanbieden van light... Voir plus
L'entreprise a répondu
De koffie is echt super! Ik zou hersluitbare zakken alleen wel heel erg waarderen, dat maakt het bewaren iets makkelijker. Aanpassing: Na te horen dat ze de zakken hersluitbaar gaan maken kan ik niet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ontdek onze ambachtelijke vers gebrande koffiebonen, speciaal uitgezocht uit de allerbeste koffie-hotspots over de hele wereld. We hebben contact met lokale koffieboeren om topkwaliteit te garanderen. Daarna krijgen onze bonen een ambachtelijke roast om die unieke smaken en aroma's te behouden. Of je nu een fan bent van een krachtige espresso, een fluweelzachte cappuccino of een verrukkelijke filterkoffie, onze verse bonen gaan je sowieso verrassen. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een selectie kwalitatieve espressomachines. Dus of je nu een groentje bent in de thuisbarista-wereld of een doorgewinterde koffiefanaat, onze machines geven je consistent geweldige resultaten. Check ons assortiment en laat je betoveren door de magische wereld van specialty coffee!
Coordonnées de contact
Dr. Hub van Doorneweg 195, 5026 RE, Tilburg, Pays-Bas
- 06-87559988
- coffee@locals-coffee.com
- localskoffie.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Gore matcha tent
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heldere website. Groene bezorgoptie (nog niet gebruikt) is een plus. Ophalen bij The Rise ook. Lekker flexibel, geen onnodige verpakking.
Verbeterpunten:
* 2 van mijn favorieten zijn niet meer beschikbaar. Jammer
* Herbruikbare verpakkingen, zeker voor bonen. Of eigen containers (tupperware) toestaan

1 kg coffee not packed air tight
An update: i received new pack of beans which tasted better and i am very happy with how they resolved my complain.
————————————————————
I ordered a trial pack and 1 kg pack. I was surprised to see that 1 kg pack was packed in paper bag which is just taped partially at the top. I always thought exposure to air is bad for the coffee. The coffee tastes weird as i had previously tasted the same coffee through trial pack and it tasted much better. I dont know what went wrong either in roasting as was it too long exposed to air.

Heerlijke koffie, vers gebrand
Heerlijke koffie, vers gebrand. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Réponse : Localskoffie
Snelle service en heerlijke koffie
Wij bestelden koffie in de webshop. Snelle service en het belangrijkste: heerlijke koffie!

Réponse : Localskoffie
Ik zal altijd 5 sterren geven aan…
Ik zal altijd 5 sterren geven aan locals, de koffie is erg lekker en er is genoeg keuze!

Ga zo door
Makkelijk besteld en snel in huis. Ik kom weer terug mocht ik iets nodig hebben.

Heerlijke koffie gebrand
Heerlijke koffie gebrand, en ik kon het na het werk afhalen. Zal niet de laatste x zijn. Top

Réponse : Localskoffie
Goede koffie voor een eerlijke prijs
Goede koffie voor een eerlijke prijs. Ik heb graag koffie zonder veel tussenhandelaars.

Prima
Vriendelijk en makkelijke bestel- en ophaalervaring. Hoogstens zouden de verpakkingen van papier gemaakt kunnen worden (of als optie).

Goed en lekker
Heerlijke geur in de shop van de brander, de koffie smaakte ook heerlijk.

Réponse : Localskoffie
Nette service, gratis ingepakt, gratis verzonden
Nette service, gratis ingepakt, gratis verzonden. Top!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.