Er was wat vertraging in levering maar dat hebben ze keurig opgelost. Helaas hebben ze een fohnborstel opgestuurd ipv de krultang. Dit heb ik ze gemaild maar nog geen antwoord gestuurd. Vervolg z... Voir plus

Ik heb een stijlborstel gekocht via Bol, waarvan na enkele keren gebruik er 2 tandjes van de borstel afbraken. Zeer teleurgesteld heb ik contact gezocht met de klantenservice van Loreaux zelf. Het... Voir plus

Dit bedrijf heeft mij laten verbazen! Na tig dure stijl en Krul tangen te hebben aangeschaft is dit een betaalbare en geweldige combi! Mijn haar is extreem dik en blijft nooit zitten maar dit keer wel... Voir plus

Super snelle levering, de föhnborstel heel makkelijk in gebruik en super goed resultaat. Heb hem ook al voor een vriendin besteld die het resultaat ook geweldig vond 🥰 en het kaartje erbij maakt het... Voir plus

1. Magasin de matériel électrique

Bij Loreaux geloven we dat het haar niet alleen een weerspiegeling is van je persoonlijkheid, maar ook een manier om je zelfvertrouwen te vergroten en je schoonheid te benadrukken. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om innovatieve haarstylingsproducten van de hoogste kwaliteit te leveren.

4,6

Demande des avis aux clients

4,6

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ik heb de automatische krultang besteld…

Ik heb de automatische krultang besteld bij Loreaux. Snelle verzending en goed verpakt, ook zit er een geschreven kaartje bij. Nu de krultang een aantal keer gebruikt en het werkt heel makkelijk. Zeker een aanrader om bij dit bedrijf te bestellen :)

28 octobre 2023

Het was ten eerste snel geleverd en ook…

Het was ten eerste snel geleverd en ook erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit! Ik heb de föhnborstel en hij is super fijn. Krijg mijn haar mooi in model na het wassen en dat is echt top. Ook fijn dat je het in verschillende standen kan zetten.

27 octobre 2023

Super blij mee! Werkt heel gemakkelijk en fijn

De krultang is super fijn en het werkt super makelijk!! Normaal blijven krullen niet heel goed zitten, maar deze blijft de hele dag goed zitten. Super blij mee! Ik zou de Krultang iedereen aanraden. Ik heb echt in 5 minuten mijn haar gekruld!!

21 octobre 2023

Goede ervaring overal

Goede klantenservice, producten zijn goed van kwaliteit! Updates vanuit loreaux over mijn bestelling waren allemaal netjes doorgegeven.

20 octobre 2023

Top dingetjeee

Super snel verzonden! Heel fijn apparaat. Van 1,5 uur bezig met krullen naar 20 minuutjes. Helaas blijft de krul niet goed in mijn haar zitten

2 octobre 2023

Perfecte hairstylers

Fijne automatische krultang en 2 in 1 styler. Werken perfect en zien er trendy uit. Lang snoer. Snelle levering en zit verpakt in mooie opbergdozen. Aanrader om hier te kopen!

28 septembre 2023

Professioneel bedrijf

Professioneel verpakt, een lief briefje bij gedaan en een snelle bezorging.

Ik heb zelf automatisch roterende kruktang gekocht. Echt goede kwaliteit en alles is fijn aangegeven op de tang!!

10 octobre 2023

Stijltang

Hi, ik heb de stijltang vandaag binnen.
En ik vind heel leuk qua uiterlijk en hoe het werkt het is een hele goede stijltang.het werkt heel goed.
İk ben heel tevreden .
Dankjewel💋

5 octobre 2023

Wauw,

Wauw,, net de duostyler binnen gekregen en dacht gelijk proberen! Wat een geweldig ding! Heel makkelijk in gebruik en maakt snel mooie krullen😍 zeker een aanrader!!

5 octobre 2023

Super product

Het wafelijzer werkt heel fijn. Het warmt snel op. De krullen houden lang en er is geen beschadiging aan de haren, het doet wat het moet doen. Heel blij met het product :)))
PS: was heel blij met het gepersonaliseerd kaartje!!!

27 septembre 2023