Er was wat vertraging in levering maar dat hebben ze keurig opgelost. Helaas hebben ze een fohnborstel opgestuurd ipv de krultang. Dit heb ik ze gemaild maar nog geen antwoord gestuurd. Vervolg z... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb een stijlborstel gekocht via Bol, waarvan na enkele keren gebruik er 2 tandjes van de borstel afbraken. Zeer teleurgesteld heb ik contact gezocht met de klantenservice van Loreaux zelf. Het... Voir plus
Dit bedrijf heeft mij laten verbazen! Na tig dure stijl en Krul tangen te hebben aangeschaft is dit een betaalbare en geweldige combi! Mijn haar is extreem dik en blijft nooit zitten maar dit keer wel... Voir plus
Super snelle levering, de föhnborstel heel makkelijk in gebruik en super goed resultaat. Heb hem ook al voor een vriendin besteld die het resultaat ook geweldig vond 🥰 en het kaartje erbij maakt het... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Loreaux geloven we dat het haar niet alleen een weerspiegeling is van je persoonlijkheid, maar ook een manier om je zelfvertrouwen te vergroten en je schoonheid te benadrukken. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om innovatieve haarstylingsproducten van de hoogste kwaliteit te leveren.
Coordonnées de contact
Zinkstraat 24 - D7115, 4823AD, Breda, Pays-Bas
- +31635634314
- info@loreauxhair.com
- loreauxhair.com
Demande des avis aux clients
Snel geleverd en product ziet er super…
Snel geleverd en product ziet er super goed uit
De 32 mm krultang werkt echt perfect
De 32 mm krultang werkt echt perfect, alleen het enige nadeel en ook een vervelend nadeel.. het eindstuk van plastic word gloeiend heet waardoor ik de krultang niet vast kan pakken…
Super apparaat
Snelle bezorging! ik heb de twistwaver besteld en meteen uitgeprobeerd. Hij werkt super! Kan met een normale krultang niet overweg maar met deze wel omdat hij zelf draait. Super makkelijk!
Perfect!👌🏼🤩
Mega snelle levering! De krultang is echt een pareltje om uit te pakken 🤩 Met mijn dik en lang haar zocht ik al lang naar een krultang die gemakkelijk en snel mijn haar zou krullen. De krullen blijven heel de dag goed zitten! Zeer blij mee! 🤍🙌🏼
Snell bezorgd en een persoonlijke kaart…
Snell bezorgd en een persoonlijke kaart ontvangen.
Duo styler werkt geweldig
Snelle service goede uitleg product
duo Styler
Heb de duo Styler besteld en ben super blij mee! Hij werkt mega fijn!
Super tevreden
Super tevreden! Met zowel de levering als de föhnborstel. Zeker aan te raden.
wauw
wauw! Nu in de sale toch besloten te bestellen, de duo styler is echt top! En wat een lief kaartje erbij! Dat maakt het zo persoonlijk❤️ heel erg bedankt voor deze fijne ervaring
Helemaal verliefd op de wafeltang
Helemaal verliefd op de wafeltang! Werkt snel en makkelijk. En kreeg m ook nog eens de volgende dag binnen!
Super snel geleverd
Super snel geleverd! Absoluut niet verwacht! En werkt perfect! Gemakkelijk in gebruik!
Helemaal tevreden!
Ik heb van mij zelf erg lang haar
Ik heb van mij zelf erg lang haar!
Vaak is het lastig om daarvoor een goede krultang te vinden waarvan ik de krullen perfect vind. Het lijkt het erop dat ik hem heb gevonden, erg blij mee!
Snelle service en top producten
Snelle service en top producten! Hele lieve meid ook.
Geweldig product
2 producten in de sale gekocht, super snelle levering en een lief persoonlijk geschreven kaartje erbij 🥰 de föhnborstel is ideaal ik moet de stijltang nog testen maar denk dat deze ook wel aan mijn verwachtingen voldoet.
Zojuist de stijlborstel gebruik en…
Zojuist de stijlborstel gebruik en gewoon weg top gedaan met een stijltang sukkelen ik ben fan ervan 😊
Precies zoals wordt gezegt:)
Precies zoals wordt gezegt:). Ik heb altijd problemen gehad om mijn haren te krullen maar met deze krultang gaat het vanzelf:)
voor dik haar is het niet handig maar men zus is er blij mee
voor dik haar is het niet handig maar dun wel
Het is erg fijn werken en werkt goed…
Het is erg fijn werken en werkt goed voor mij. Alleen ze zakken bij mij snel uit waardoor het meer beachy waves worden
Ervaring
Ik heb een super goede ervaring met het bedrijf. Super vriendelijk en helpen je aan je wensen te voldoen. Zodra er iets mis is helpen ze je graag en zoeken een oplossing. Dat laat je als klant gehoord voelen. Het handgeschreven kaartje wat er bij komt is ook super leuk !!!
Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling 🤩
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.