I have them now for some months. They do work but al though I always rinse them before washing, they do bleach a bit due to the blood and I feel they become faster smelly, I mainly have issues with th... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het menstruatieondergoed van Lotties is erg goed! Er is genoeg keuze in modellen en verschillende absorptie niveaus. Door het keurig opvolgen van de wasinstructie blijft het ondergoed lang mooi. Doorl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn dochter heeft last van best veel bloedverlies en heeft bij allerlei menstruatieondergoed van andere merken gehad dat ze doorlekte en als dat op school gebeurt is dat voor een 14-jarige een kl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Duurzaam Nederlands merk menstruatie ondergoed zonder pfas en andere schadelijke stoffen, wel zo prettig zo dicht op je huid. Nog niet kunnen testen wat betreft hoeveel er opgevangen wordt, want mn... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Singel 54, 1015AB, Amsterdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ik zweer tijdens mijn menstruatie bij het ondergoed van Lotties, ze geven je een comfortabel gevoel, ze zijn betrouwbaar en niet te vergeten ze zijn duurzaam voor het milieu.
Je wast het ondergoed makkelijk uit en ze zitten echt fijn. Ik gebruik niks anders meer, gemak tijdens deze dagen is meer dan welkom dankzij lotties!

Réponse de Lotties Period
Erg fijne slipjes! Aanrader als je dit nog niet hebt geprobeerd 👌🏻
Vooral het ultra thin ondergoed is erg fijn.

Réponse de Lotties Period
4 onderbroeken gekocht om eens uit te proberen ivm afscheiding. Ik voel mij heel erg comfortabel tijdens het dragen en ben niet bang voor doorlekken of nare geurtjes. Ik ben zeker van plan om er meer aan te schaffen!

Réponse de Lotties Period
Heel vlotte bestelling en verzending.
Product nog niet kunnen testen maar zit volgens de aangegeven maat en voelt echt heerlijk zacht aan.

Réponse de Lotties Period
Heel erg tevreden over Lotties. De producten zijn precies zoals beschreven en mooi van kwaliteit. Ze verzenden snel (ik had mijn pakketje al na een dag) en verpakken zorgvuldig en duurzaam. Ik raad Lotties aan.

Réponse de Lotties Period
I've ordered at Lotties twice now. They are extremely durable and effective, and I love not having to worry about whether I still have pads or tampons lying around. They're also super comfy to sleep in. Would highly recommend them!

2-1-2025:
Ondergoed getest. Bevalt heel goed. Geeft vertrouwen.
20-12-2024: hoera vandaag eindelijk mij Lotties in de brievenbus. Ik ga hem testen en vul later mijn bevindingen aan.
Er wordt gevraagd een review te schrijven over het product dat ik ontvangen heb. Dit kan ik helaas niet doen, omdat ik het product niet ontvangen heb. Als ik bij de track en trace kijk is het nog steeds niet verzonden.

Réponse de Lotties Period
Pakket was snel afgeleverd. Alles was netjes ingepakt (alleen de doos is een beetje te groot). Product voldoet naar wensen.

Réponse de Lotties Period
Mooie onderbroeken, vallen wel een beetje groot. Zeker de serie van Lenette. Ik heb maat M gekocht maar had liever maat S gehad.

Réponse de Lotties Period
‘s middags bestelling geplaatst en de dag daarna in huis. Broekje beviel heel goed, na 4 uur zwemmen geen probleem bij lichte menstruatie

Réponse de Lotties Period
Niet blij, er stond vandaag besteld, morgen in huis. Dit klopt helemaal niet. Eergisteren al besteld en geen melding gehad dat het later zou zijn. Op dit moment zou ik al onderweg zijn naar mijn vakantieadres moeten zijn maar ben ik nig steeds aan het wachten op het pakket.

Réponse de Lotties Period
De menstruatie onderbroeken zitten heerlijk, lekken niet en zijn goed voor de planeet. Ik ben heel blij ermee!

Réponse de Lotties Period
Super tevreden over Lotties! Mijn dochter zou niet zonder de menstruatie onderbroeken kunnen, het maakt de ongesteldheid een stuk draaglijker. Ook altijd snelle service en netjes bezorgd. Ik zou het iedereen aanraden!

Réponse de Lotties Period
Zitten heerlijk, lek niet door en pakketje was er volgende dag!

Réponse de Lotties Period
Heel goed menstruatie ondergoed, heb verschillende merken die overdag ook wel ok zijn maar Lotties period is de enige waar ik nog niet mee ben doorgelekt. Ook hele goede klantenservice die meedenken.

Réponse de Lotties Period
100% het beste menstruatie ondergoed. Ik vind het eigenlijk altijd onbetrouwbaar overkomen als iemand dat zegt maar het is zooo waar. Heb meerdere merken uitgetest (last van hevige menstruaties). Alleen bij de Comfy super high-wist van Lotties period lek ik niet door. Ik wacht nog even op een korting en dan ga ik snel nieuwe halen!!!

Réponse de Lotties Period
Great company, the product is of a very high quality and feels most comfortable compared to other brands - and I have tried many! Customer service is also very good, when the package got lost they sent another one.

Réponse de Lotties Period
Beste menstruatieondergoed! Nadat ik eerst wasbaar maandverband droeg ben ik nu overgegaan op het ondergoed. Inmiddels heb ik veel verschillende merken gekocht en is voor mij Lotties Period het beste! Ik heb best een hevige menstruatie, maar met Lotties lek ik als enige nooit door! Dikke aanrader dus!!

Réponse de Lotties Period
Ik moet een beetje wennen aan het ondergoed, maar het lekt echt niet door en zit fijn. Binnenkort meer bij bestellen zodat ik het mijn hele periode red.