Snelle levering
Snelle levering, topproducten, leuke acties. Zeer tevreden. Voor 14u besteld en 24u later al in huis!
Slechts de helft van de bestelling ontvangen. 'Klantenservice' telefonisch benaderen niet mogelijk. Alleen via Whatsapp (telefoonnummer van WA geeft voicemail) en contactformulier. Ik wil het snel opgelost hebben maar dat gaat dus niet. Ze geven aan binnen 24 uur (lekker snel... NOT) een reactie. Maar dan is het voor mij te laat. Zo irritant en klantonvriendelijk. Wel geld incasseren maar niet bereikbaar voor foutjes en klachten. Bah!
Ik heb 10 zakken broodmix besteld en nu 2 broden gebakken, beiden niet te eten, net kauwgom. Het brood zakt volledig in als je het uit de oven haalt. Beide keren stipt de aanwijzing m.b.t mixen met water, kneden, laten rijzen in warme ruimte en afbakken gevolgd. Zonde van alle tijd, moeite en geld, ik heb in mijn hele leven nog nooit zulk vies brood geproefd, beide broden weg moeten gooien. Ik wil de 8 ongeopende zakken retour sturen, wat een zeer slechte ervaring, zeker niet aan te raden!
Zeer ontevreden. Paar producten niet ontvangen in mijn pakket. Was nota bene een cadeau voor iemand. Hier meerdere malen berichten over gestuurd. Reactie bleef uit. Geld kwijt.
Ga hier nooit meer bestellen.
Ik had een vervelende bezorgervaring met DHL. Lowcarbcenter heeft het wel zeer netjes weten op te lossen (en gelukkig zijn zij wél betrouwbaar)
Kocht pasta aan die verlaagd in koolhydraten was. Als diabeet type 1 die insuline spuit weet ik maar al te goed aan de waarden of dit klopt. De spaghetti van €8 bevat evenveel koolhydraten als gewone pasta. Bedrog en bijna crimineel.
Retourneren kost €5 en reeds geopende verpakking wordt niet terug betaald. Nogal moeilijk opmaken of de inhoud klopt als je niet eerst de inhoud kan checken.
Since i am doing the ketogenic diet, i bought some products at lowcarbcenter.nl.
- They have affordable products
- quick delivery
- good Variety choices for payment
- product have long experation dates.
i am very happy with them and just placed a second order.