Hej! Mycket intressant att privatpersoner blivit kontaktade av Loxysoft direkt, när Loxysoft bara är en programvara som sköter växel-telefoni för företag, order hantering,fakturering ect, alltså ing... Voir plus
Bara så att ni vet är Loxysoft bara ett telefoni växelsystem som företag som Telenor eller Telia använder sig av för att kunna ringa sina kunder
Verkar vara ett oseriöst företag som utger sig för att ha "samarbete" med TRE. Erbjöd ett "seniorabonnemang" under 2 månader med lägre kostnad än TRE. Skickade också ett SMS med klickbar länk som ja... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Loxysoft has created one of the market’s most sought after products in customer service, workforce management, sales, telemarketing and dialer.
Greentree Drive 160, 19904, Dover, Etats-Unis
- loxytel.se
Aucune trace de demande d’avis
Loxysoft!
Mycket intressant att privatpersoner blivit kontaktade av Loxysoft direkt, när Loxysoft bara är en programvara som sköter växel-telefoni för företag, order hantering,fakturering ect, alltså inget som privatpersoner vanligtvis använder sig av. (Jobbade tidigare på Provoice där vi anlitade/beställde Loxysoft tjänster från 2005)
Bara så att ni vet är Loxysoft bara ett…
Lurendrejeri och scam till 100%.
Lurendrejeri och scam till 100%.
När jag tackar nej till avtalet då jag inte vill uppge min pikod får jag till svar att då kan du stanna hos skitföretaget.
Sedan skickar de ca 10 sms för att jag skall signera avtalet.
Blufföretag och scam
Får sms med dokument med abonnemang att signera utan att jag varit kontakt med någon. Lurendrejeri och scam till 100%
VARNING för Loxysoft!
VARNING för Loxysoft!
De ringer och påstår att ditt abonnemang har gått ut och att de kan erbjuda ett väldigt förmånligt avtal för att förnya det hos en annan operatör. Direkt kommer det SMS med väldigt "smidig" länk där du signerar ditt nya avtal hos dem. Det visar sig dock att de ljugit om att end nuvarande abonnemang har gått ut och när man lusläser det nya avtalet så stämmer det inte alls överens med vad de lovade via telefon! Akta er! De försöker luras och sälja på en ett nytt abonnemang som man inte behöver med lång bindningstid.
This company should be banned from…
This company should be banned from having a telephone. If i'm not answering the first f€@**€ng 30 times..maybe i'm not interested??
Oseriöst telekomförsäljningsföretag
Skickade också ett SMS med klickbar länk som jag INTE klickade på, Kollade upp med TRE där jag är kund sedan många år. De hade inget samarbete Loxysoft,
Idag, ett dygn senare, kom det en påminnelse att jag inte hade (klickat på länken) signerat avtalet.
Oseriöst företag som uppger sig vara Telia…
Oseriöst företag som uppger sig vara från Telia och som för att man är över 45 år erbjuds ett lägre pris och mera kapacitet än tidigare. De skickade över ett avtal där adressaten inte var Telia utan Loxysoft, och när jag frågade varför så lade försäljaren helt sonika på luren.
Men i dag har det kommit ett sms från Scrive som påminner om att jag inte har signerat det avtal de skickat över. Sick!!
Oärlig med oartig beteende En kille ringer och säger att det…
En kille ringer och säger att det gäller mitt abonnemang hos Tele2. Ber honom ringa senare för att jag ska ta fram mina dokument. Han fortsätter prata och säger att han har alla uppgifter framme och jag ska lita på honom. Jag upprepar att jag litar på mig själv och aldrig tecknar avtal utan att ha kollat mina bevis/dokument.
sedan ville han att jag ska trycka på hemskärmen och jag läser dokumentet. Jag blir arg och säger att han ska respektera ett nej och att det inte är Tele 2 som han påstår. Att jag inte tecknar något avtal och …han bara lägger på luren.
Vilket beteende!
Loxysoft rinde och ville erbjuda ett…mobilabonnemang
Loxysoft rinde och ville erbjuda ett bättre mobilab. än Telenor, de visste precis vad jag betalade där. Jag var inte intresserad men de sa att jag skulle titta på ett avtal som de skulle skicka, då la jag på luren. tio sekunder senare kommer en länk där jag ska e-signera avtalet. Jag låter sms-et ligga och efter 1 dag får jag påminnelse från Scrive att jag inte signerat dokumentet avtal med mitt personnummer. Hur fräcka får dom vara?
Ljuger och påstår sig ringa fr Telia
Olämpligt bolag❗️
MYCKET aggressiv och stressande försäljare, fick ingen router och nu kan operatör inte leverera! Jag är utan bredband!🤬🤬🤬🤬🤬
Äcklig försäljare som låtsades ringa…
Äcklig försäljare som låtsades ringa från Telenor från 075-1015605, men som i själva verket försökte få mig att teckna ett helt annat avtal. Varför hjälper Loxysoft den typen av bedragare?
Oseriöst företag
Enveten säljare som påstår sig komma från Telia. Vägrar lägga på när jag säger vi ska avsluta samtalet. Efteråt skickar de en sms-länk som ska komma från Telia där de vill jag ska besvara en kundenkät. Bluff och båg. Har ingenting med Telia att göra.
Sk*it!! Loxysoft!!!
Sk*it!!! Har nix men försäljare kan förbigående det med Loxysoft programvara!!! Hur blockar man sig i eran plattform???!!!
Ringer och lägger på..
Telefonförsäljare som inte respekterar NiX.
Telefonförsäljare som även ringer telefonnummer som finns registrerade hos Nix.
Registrerade mitt mobilnummer hos Nix för flera månader sedan.
Bedrägeri!!
Säljare som ringer och tjatar
Ringer och trakasserar från olika…
Ringer och trakasserar från olika nummer. Respekterar inte NIX och ringer under helger - t ex som nu, vid Kristi Himmelsfärd.