Hej! Mycket intressant att privatpersoner blivit kontaktade av Loxysoft direkt, när Loxysoft bara är en programvara som sköter växel-telefoni för företag, order hantering,fakturering ect, alltså ing... Voir plus
Bara så att ni vet är Loxysoft bara ett telefoni växelsystem som företag som Telenor eller Telia använder sig av för att kunna ringa sina kunder
Oseriöst företag som uppger sig vara från Telia och som för att man är över 45 år erbjuds ett lägre pris och mera kapacitet än tidigare. De skickade över ett avtal där adressaten inte var Telia utan... Voir plus
Verkar vara ett oseriöst företag som utger sig för att ha "samarbete" med TRE. Erbjöd ett "seniorabonnemang" under 2 månader med lägre kostnad än TRE. Skickade också ett SMS med klickbar länk som ja... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Loxysoft has created one of the market’s most sought after products in customer service, workforce management, sales, telemarketing and dialer.
Greentree Drive 160, 19904, Dover, Etats-Unis
- loxytel.se
Aucune trace de demande d’avis
Blufföretag. Ljuger och bedrar.
Påstår sig ringa från Telenor. Skickar även mail med Telenor som avsändare, men tittar man på domänen så skickas mailet från avtal.at. En ytterst oseriös sida.
Ljuger om erbjudanden om 249kr/mån som ska innehålla ViaPlay, HBO Nordic, C-More samt Spotify.
Telenor har själva i efterhand verifierat att de inte har något dylikt erbjudande, att det erbjudande de själva har ute kostar mer och innehåller en bråkdel av vad som utlovats av Loxysoft.
Med andra ord är detta ett rent blufföretag som arbetar med djup ohederliga metoder för att lura folk.
Otydlig
Talar otydligt. Pratar fort. Svårt att höra vad han säger. Lät inte professionellt. Fick flera gånger fråga vad han ringde ifrån. Tyckte han sa TV4 men är osäker.
Ringer hela tiden från olika nummer
Ringer hela tiden från olika nummer. Något irriterande! Ringer under arbetstid och stör. Kan ringa flera gånger per dag!
Ringer från olika nummer hela tiden
Ringer från olika nummer hela tiden, blockerar allihop men dom tar aldrig slut
Sluta ringa mig hela tiden
Du blir lurad
Du blir lurad. De säger sig agera för andra företag (i mitt fall hävdade de att de ringer från Fortum). Jag sade att jag inte hade tid och lade på. Jag är med i NIX vilket de inte heller respekterar. Uruselt företag som du skall undvika om du inte vill bli lurad. Läste andra recensioner och de ger tydligen erbjudanden från andra företag som de tar mer betalt för än företagen själva.
Respekterar inte NIX.
Ringer 5 gånger om dagen från olika…
Ringer 5 gånger om dagen från olika nummer. När jag blockar ett nummer fortsätter de bara att ringa från andra. Hittils har de ringt från 8 olika nummer. Skam företag.
Service that fuels spam telemarketing
Service that fuels spam telemarketing. From one telemarketer, I got called once, then twice, then for the tenth time in one day, every time from a different number that belongs to Loxysoft. Simple "no" was not something telemarketer wanted to accept.
I understand your business provides service for telemarketing, and that's fine, but don't provide ways for them to abuse it.
An example of online harassment
I don't have enough words to express my disgust and nausea with this company, ever since I settled in Sweden and registered a mobile number. They call you to the extent of harassment ! Phone and cable TV companies absolutely LOVE companies like Loxysoft, they make their lives so much easier - and cheaper.
Ettrig försäljare som ljuger om var han ringer ifrån
Det ringer försäljare från telnr 075-179 06 86 och säger sig vara från Telia. De erbjuder lägra priser om man binder i två år. När jag ifrågasatte detta, säger de att de ringer från tre, och ger ett bättre pris än telia har. Men de ringer egentligen från ett företag Loxysoft AB, och han som ringde var en ettrigt envis och ljugande man.
Kan vara bra för er att veta.
Synd att det inte går att ge noll i…
Synd att det inte går att ge noll i betyg. Telefonförsäljare skall inte kunna ringa till mig då jag är med i NIX. Högst oseriöst- dessutom ljuger de om vilket pris man har i dagsläget för att kunna lura på folk ett nytt, sämre och dyrare abbonemang. 0 av 5.
Loxysoft telefonsäljare
En trevlig säljare ringde från tele 2 ( trodde jag ) och sa att jag betalade 250:-i månadskostnad. Han skulle sänka det till 150:- Jag avbröt när det stod Loxysoft på länken , inte tele 2. Ringde tele två för att varna dom och fick veta att jag betalar 99:-
Ringer hela tiden med olika nummer
Ringer hela tiden med olika nummer. Är inte på något sätt involverad men får ändå 1-3 samtal om dagen
Jobbig telefonförsäljare
Ringer hela tiden från olika nummer trots att jag är med i Nix.
Bedrägeri företag
Konstigt att telefonförsäljarna på…
Konstigt att telefonförsäljarna på Loxytel inte följer NIX registret och ändå ringer konsumenter. Man tycker att seriösa företag och försäljare borde respektera att konsumenter som är med i NIX registret inte vill bli uppringda av diverse försäljare.