Répond généralement dans un délai de 24 heures
Perfekt til både hverdag og fest
Jeg er simpelthen vild med denne parfume! Frisk citrus og solbær blandet med aromatiske urter. Den har en sofistikeret duft, der holder hele dagen. Perfekt til både hverdag og fest. Høj kvalitet og luksuriøs følelse.
Syntes ikke den dufter særlig godt
Syntes ikke den dufter særlig godt, noget sprittet

Réponse : Luksusparfumer
Næsten som den originale duft og ikke…
Næsten som den originale duft og ikke nok med det kom der en lille prøve med til konen og ikke mindst hurtig levering og service tak for et godt køb
Dennis
Virkelig positivt overrasket
Jeg købte Imagination, og jeg må ærligt sige, at duften er 1:1. Hvis man kender originalen, kan man tydeligt genkende den med det samme. Den dufter super rent, frisk og eksklusivt, og holder overraskende godt i løbet af dagen.
Jeg havde ikke forventet så høj kvalitet til prisen, men den overgik mine forventninger. Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og hele oplevelsen føltes tryg og professionel. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her.
Jeg har købt 3 parfumer fra jer
Jeg har købt 3 parfumer fra jer, og jeg er virkelig imponeret! De dufter helt fantastisk og holder længe på huden. Leveringen var hurtig, og produkterne levede fuldt ud op til mine forventninger. Kan varmt anbefales!"