Jeg fik slebet og poleret ridser på motorhjelmen. Både rådgivning inden og resultatet var rigtig godt! Både Lu og Thomas var meget imødekommende. Lulous kan varmt anbefales.

Jeg afhentet en firmabil hvor en af vores medarbejder havde STOR røget i bilen. Den var merer end U lækker. Men den klared Lulou også. Et fantastisk stykke arbejde som er omhyggeligt udført over... Voir plus

Super god service. Rart personale og fair pris. Jeg blev ærlig talt imponeret over resultatet da der ikke er berøring af bilen. Vasker normalt selv med Højtryksrenser og to spands system det dog... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de produits promotionnels
  4. Graphiste
  5. Magasin d'enseignes
  6. Magasin de produits chimiques automobile
  7. Service de réparation de bateaux

Écrit par l'entreprise

Velkommen til LuLou´s Autopleje ApS, der startede tilbage i 2017 med fokus på professionel bilpleje i Kastrup. Vores engagement i at levere professionelle løsninger har ført til en konstant udvikling og diversificering af vores tjenester. Vi er stolte af at være pionerer inden for børstefri bilvask i Danmark og desuden certificerede KRYTEX-partnere. Vores ekspertise omfatter også keramisk coating, folieindpakning hvilket yderligere styrker vores evne til at beskytte og forbedre dine køretøjer. Udover vores bilplejetjenester er vi specialister i vinduedekoration med folie, herunder dekoration af firmabiler med logo og kontaktoplysninger for øget synlighed. Vi tilbyder også folieskift til dem, der ønsker at ændre deres bils farve. Vores passion for perfektion afspejler sig i hvor kvalitet altid er i fokus. Vi er kendt for vores grundighed og tager os af selv de mest ekstremt snavsede biler med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Den samme passion for perfektion præger alle vores opgaver, hvor vi stræber efter at levere løsninger med omhu og opmærksomhed på detaljerne, uanset opgavens art.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Coating af ny bil

Fik i sommer coatet vores spritnye BMW inkl ruderne og den står knivskarpt - klar til vejene med lakken ekstra beskyttet. Flot arbejde og alle aftaler overholdt. Kan klart anbefales. Bruger også hans børstefri bilvask.

30 juin 2024

Jeg kan varmt anbefale LoLou

Jeg kan varmt anbefale LoLou, hvis du leder efter et sted til at få coatet din bil. Resultatet er simpelthen imponerende – min bil ser ud som om den er blevet fornyet! Den dybde og glans, som coatingen har tilføjet, har givet den et helt nyt liv.

Det, der virkelig skiller sig ud, er LoLous øje for detalje og den grundige gennemgang, der bliver lavet, før arbejdet overhovedet begynder. Han tager sig virkelig tid til at forstå bilen, dens tilstand, og hvad der er bedst for netop den bil. Det skaber en enorm tillid som kunde, da man føler sig i trygge hænder fra start til slut.

Jeg er ikke i tvivl om, at dette er stedet, hvor mine fremtidige biler også vil blive coatet. Man kan mærke, at LoLou brænder for sit håndværk, og det skinner tydeligt igennem i det færdige resultat. Hvis du ønsker kvalitet og professionalisme i topklasse, så er LoLou uden tvivl stedet at gå til.

20 septembre 2024

Lu gav vores Mercedes EQS en polering…

Lu gav vores Mercedes EQS en polering og keramisk coating ved årsskiftet. Det kan varmt anbefales. Lu er særdeles imødekommende og professionel, idet han vægter kundetilfredshed meget højt. Behandlingen af bilen giver lakken glans, øget beskyttelse og en overflade der afviser snavs. Dermed kan vaskefrekvensen sættes ned. Det er rigeligt for os at vaske bilen manuelt eller hos Lu, 2 - 3 gange pr halvår. De beste anbefalinger herfra.

1 janvier 2024

Trylleri

16 år gammel og træt Volvo blev på 2 dage forvandlet til en helt ny vogn. Fik den helt store tur.
Fantastisk resultat.
Venlig modtagelse og professionel behandling.
Kan varmt anbefales.

13 juin 2024

LUKSUS BIL PLEJE 🙏🏼

Jeg kørte forbi en søndag eftermiddag, også var han på job. Vi fik talt om mine ønsker, og jeg havde undersøgt marked, for priser og kvalitet. Jeg kan kun sige at det stykke arbejde jeg har fået lavet er for vildt. Har fået den store pakke med 4 gange CERAMIC PRO den bedste, og han lavede alle stenslag mod betaling. Jeg har fået en helt ny bil, det er for vildt den ser så vild ud, kunne slat ikke forstille mig at det blev så flot. WOW WOW WOW Så har kun en ting at sige, kvalitet og pris hænger bare sammen. Tusind tak Lulou 💪🏽🙏🏼

10 juin 2024

Fra skrot til hot på ingen tid til…

Fra skrot til hot på ingen tid til ingen penge ⭐️⭐️⭐️✌️😎
Indleverede min møgbeskidte Nissan Micra med rester af jord, have affald og ikke rengjort indvendig i mange år. Desuden store fugleklatter overalt udvendig, umulige at fjerne. Valgte den billige rengøring, da bilen er 13 år gammel… og fik en dejlig overraskelse med at hente “en ny smuk velduftende bil, indvendig som udvendig”

31 mai 2024

Han er professor

Han elsker det, han laver, han har coated min bil, som om den var hans egen, det er meget svært at finde sådan noget i Europa, jeg kan ikke takke dig nok, Jeg elskede, at han var perfektionist ligesom mig, denne mand er professor på sit job.

25 mai 2024

Fantastisk og omhyggelig kundepleje

Fantastisk og omhyggelig kundepleje, med god information fra start til slut.
Har fået 1 bil keramisk coatet og er meget imponeret over resultatet. Bil 2 fik en rensning af kalechen og står nu knivskarpt.
Bedste kundepleje og engagerende medarbejdere....

14 mai 2024

Jeg har købt en brugt sort bil

Jeg har købt en brugt sort bil, den havde mange ridser og skader efter at have meget i vaske hallen. Så jeg kontaktede lulou. Og de havde løsningen. Min bil har fået en tre trins behandling. Og nu skinner den som ny. Der er ingen vaskeridser tilbage, ej heller andre ridser. Sågar en lille “Bilka bule” har de fået fjernet. Jeg oplevede en super service på værkstedet. Alle ansatte på værkstedet ydede den bedste service, de forklarede alt. Og gav sig god tid til at servicere. Jeg har, efter denne gode oplevelse, købt et klippekort til 10 gange børsteløs vask hos LuLou. Jeg ved jo at de passer godt på min bil.

2 mai 2024

Flot arbejde og super service!

Top Service!

Prøvede Lulou for første gang, da jeg ønskede min bil flot til sommeren. Fuld klargøring, 3-trins polering, og keramisk coating blev udført MEGET flot!

Derudover, skal der gives anderkendelse for den gode gammeldags kundepleje, hvor man fra starten bliver grundigt vejledt i de forskellige services og produkter.

Det er tydeligt, at man giver sig god tid til kunderne og sørger for en god oplevelse fra start til slut. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal have ordnet bil fremover.

1 mai 2024

LuLou's nye koncept er så godt.

Med LuLou's nye koncept afleverer man sin bil til aftalt tid, sætter sig mageligt til rette i sofaen med en kop kaffe og hygger sig, indtil man får bilen tilbage nyvasket og nypoleret. Jeg har lavet en langtidsaftale, som passer perfekt til mig og mit behov.

22 janvier 2024

Skinnende ren oplevelse

I forbindelse med vask fik jeg lov til at bruge ventetiden i et baglokale hvor jeg kunne arbejde. Vasken af bilen var perfekt. Venlig service. Betaling let klaret via websiden.

29 janvier 2024

Super godt sted hvis din bil er meget…

Super godt sted hvis din bil er meget beskidt og skal have en grundig rengøring! Vi havde røget i bilen i en del år og vi har været rigtig dårlige til at gøre den rent, så da vi afleverede den hos LuLou’s autopleje var den, mildest talt, møg beskidt og vi var klar over at den nok aldrig vil blive som ny igen, men da vi fik den tilbage efter et par dage, stod den nærmest som ny og røglugten var helt væk! Det har været alle pengene værd og vi vil klart anbefale dem til andre! Jeg vil også nævne at servicen er rigtig god samt at de er behagelig at snakke med og ikke mindst ærlig.

27 janvier 2024

Jeg afhentet en firmabil hvor en af…

Men den klared Lulou også.
Et fantastisk stykke arbejde som er omhyggeligt udført over et par dage.
En fantastisk modtagelse og venligheden var i højsæde fra Lulous side.

KÆMPE varm anbefalinger her fra.

17 novembre 2023