Jeg fik slebet og poleret ridser på motorhjelmen. Både rådgivning inden og resultatet var rigtig godt! Både Lu og Thomas var meget imødekommende. Lulous kan varmt anbefales.

Lu gav vores Mercedes EQS en polering og keramisk coating ved årsskiftet. Det kan varmt anbefales. Lu er særdeles imødekommende og professionel, idet han vægter kundetilfredshed meget højt. Behandling... Voir plus

Jeg afhentet en firmabil hvor en af vores medarbejder havde STOR røget i bilen. Den var merer end U lækker. Men den klared Lulou også. Et fantastisk stykke arbejde som er omhyggeligt udført over... Voir plus

Super god service. Rart personale og fair pris. Jeg blev ærlig talt imponeret over resultatet da der ikke er berøring af bilen. Vasker normalt selv med Højtryksrenser og to spands system det dog... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de produits promotionnels
  4. Graphiste
  5. Magasin d'enseignes
  6. Magasin de produits chimiques automobile
  7. Service de réparation de bateaux

Écrit par l'entreprise

Velkommen til LuLou´s Autopleje ApS, der startede tilbage i 2017 med fokus på professionel bilpleje i Kastrup. Vores engagement i at levere professionelle løsninger har ført til en konstant udvikling og diversificering af vores tjenester. Vi er stolte af at være pionerer inden for børstefri bilvask i Danmark og desuden certificerede KRYTEX-partnere. Vores ekspertise omfatter også keramisk coating, folieindpakning hvilket yderligere styrker vores evne til at beskytte og forbedre dine køretøjer. Udover vores bilplejetjenester er vi specialister i vinduedekoration med folie, herunder dekoration af firmabiler med logo og kontaktoplysninger for øget synlighed. Vi tilbyder også folieskift til dem, der ønsker at ændre deres bils farve. Vores passion for perfektion afspejler sig i hvor kvalitet altid er i fokus. Vi er kendt for vores grundighed og tager os af selv de mest ekstremt snavsede biler med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Den samme passion for perfektion præger alle vores opgaver, hvor vi stræber efter at levere løsninger med omhu og opmærksomhed på detaljerne, uanset opgavens art.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds. Rigtig god service og grundig instruktion og gennemgang af bilen. Havde overtaget en beskidt bil og LuLou kom til min undsætning med meget kort varsel og fik gjort den super fin igen, både inde og ude!! Tusind tak!!

1 septembre 2021

Super god service👍

Super god service👍
Bilen er som ny hver gang både ud- og indvendig.
Børstefri bilvask altså ingen ridser i lakken, som ved almindelig bilvask og så er de mega søde derinde😘

28 juillet 2021

God service, gode priser og flotte resultater!

Hvis man skal have vasket bilen ordentligt, og ikke kan overskue at støve alt ens eget grej af, så er Lou manden! Priser hvor alle kan være med, arbejde der ikke kan sættes en finger på - jeg har nu vasket der, siden kort efter han åbnede, har fået keramisk coating også, og det spiller bare det hele!
Den varmeste anbefaling herfra! 😄

27 juillet 2021

Børstefri bilvask og super god service igen og igen!

Har nu benyttet LuLou`s Autopleje i over 2 år. Normalt vasker jeg bilen i hånden med skumlanse osv. Men om vinteren er en ren bil også en must!
Og heldigvis har Lu en (nordeuropas eneste, så vidt jeg ved) børstefri vaskemaskine.
Jeg får vasket bilen og håndtørret den til samme pris som en af de gode hos fx Shell… blot uden de fine ridser i lakken som børsterne efterlader.
Sidste år fik vi vasket endegavl på højhuset. Da jeg kom hjem var bilen helt hvid - ikke sort som normalt. Sæben der bruges kan sammenlignes lidt med den sæbe fly vaskes i. Jeg vaskede bilen i hånden 2 gange og lakken var stadigvæk mat.
Men efter en rens og keramisk coating hos LoLou`s stod bilen igen knivskarp i lakken. Og gør det stadigvæk.
Så er du typen der håndvasker bilen og måske vil springe over en gang imellem - så kan jeg varmt anbefale en tur ud på Amager. Og trænger bilen også til en tur indvendigt, så klarer de også det.
Og er man i tvivl om kvaliteten af deres arbejde - så kik lidt i billedegalleriet på fx. Facebook.

22 juillet 2021

Helt exceptionel service

Helt exceptionel service - det er hvad du får hos LuLous's autopleje. Det er den bedste bilvask i hele Københavns området. Har også brugt dem til coating, som blev lavet på den allerbedste måde. Jeg kan kun anbefale Lu og hans servicemindede personale

8 juillet 2021