Luna-Sol Avis

4,9

we konden een 'duurzame' gouden maatwerk ring laten maken met een mooi robijntje erin voor het behalen van mijn nichtje's middelbare school eindexamen. Ze is er super blij mee & Luna Sol heeft gezorgd... Voir plus

Mijn man en ik hebben onze zilveren verkeringsringen laten vergulden en graveren voor onze bruiloft. Mariene heeft fantastisch werk geleverd. Communicatie was vlot, prijs super en resultaat prachtig!

I purchased the silver heart locket connector with a light blue beads necklace. The quality is perfect and I almost wear it everyday! I would definitely order again for the other collections.

I had my existing pendant plated in three different colors: black, silver, and gold. The service was completed quickly, and I was very happy with the results. The team was friendly, professional, and... Voir plus

1. Joaillier

Luna-Sol sells handmade earrings, rings, necklaces and bracelets. All of our pieces are sustainably made in Amsterdam. Our jewelry is available in solid 14k gold, 14k goldplated (3 micron on silver) or in 925 sterling silver. We believe that the magical works of gemstones have everything to do with setting intentions. Every day you put on your piece of jewelry you set an intention for that day. What intention is yours to wear? Take a look at www.luna-sol.nl

4,9

Demande des avis aux clients

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mooie sieraden

Mooie sieraden

24 juin 2024

Réponse de Luna-Sol

Dank voor de review Saskia! Dit helpt ons enorm.
Liefs, het team van Luna-Sol

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, binnen een week geleverd.
Prachtige ketting, erg blij mee. Goed verzorgd, van bestelling tot levering. Absoluut een aanrader !

28 juin 2024

Réponse de Luna-Sol

Dankjewel nog voor deze review Wil, dit helpt ons enorm op weg. We verwelkomen je graag op onze webshop!
Groet,
Het team van Luna-Sol

Heb een tourmalijn armbandje gewonnen.

Heb een tourmalijn armbandje gewonnen.
Net ontvangen, erg mooi, heel erg blij mee!!

22 mars 2024

Réponse de Luna-Sol

Leuk dat je mee hebt gedaan aan de winactie. En het in juiste orde hebt ontvangen. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben en verwelkomen je graag weer in onze webshop.
Veel liefs,

Sieraden verguld

Super happy met mijn sieraden die Mariene heeft verguld. Ze hebben een nieuw leven gekregen en ik draag de oorbellen en ketting nu weer met veel plezier. Super communicatie voor elke stap tijdens mijn bestelling.

19 mars 2024

Hoi Valerie,
Dankjewel nog voor deze fijne review, dit helpt ons enorm. We zijn altijd blij als we niet gedragen sieraden weer een nieuw leven kunnen inblazen.
Veel liefs,

Nog niet eerder besteld

Nog niet eerder besteld. Toen ik mijn producten geleverd had gekregen bleek er 1 ketting niet goed/stuk te zijn. Hierover gemaild en kreeg al snel antwoord en een oplossing.
Verder te vreden over mijn bestelde artikelen.

21 janvier 2024

Hi Suzanne,
Excuus voor mijn verlate reactie, maar ik wilde je alsnog bedanken voor deze fijne review. Het helpt ons enorm op weg. En ondanks dat de order in eerste instantie niet helemaal overeen kwam met de verwachting, zijn we blij dat we dit voor je hebben kunnen oplossen. We verwelkomen je graag snel weer in onze webshop.
Liefs van het team van Luna-Sol

Quick service

Quick service, transparent communication, no hidden costs, good plating job.

16 janvier 2024

Réponse de Luna-Sol

Dear Vania, thanks so much for this five-star review. This helps us a lot!

Top!

Top!! Snel verzonden, mooi ingepakt en super mooie producten!

27 juillet 2023

Great experience

Mariene was do helpful in fixing my golden chain. Super fast and hospitable

27 juin 2023

Réponse de Luna-Sol

Thanks for your great review Martin, happy to repair your chain :)

Ketting reparatie

Mijn kettinkje - niet van LunaSol maar een die ik al lang had - was kapot gegaan. Mariene heeft dit super snel gerepareerd, je ziet er niets meer van.

11 mai 2023