Lunar Sweden Avis

9 505
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Allt var smidigt och enkelt. Hade kontakt med Cornelius som ställde en del frågor om verksamheten vilket kändes seriöst och bra! Mitt enda lilla klagomål är att det tog lite längre än jag hade ön... Voir plus

Jag ringde in för att få hjälp med att öppna ett bankgiro-nummer, Estelle svarade mig och hjälpte till fantastiskt. Snabbt och enkelt samtal, jag fick ut mer av hjälpen än jag hade ringt om och l... Voir plus

Väldigt trevlig kille som hete Nicklas som hjälpte mig väldigt service inriktad och väldigt hjälpsam och bra och trevligt kundbemötande. Denna killen ni har ska ni hålla hårt i för jag kan inte ge han... Voir plus

Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support är otroligt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras ch... Voir plus

1. Banque
  2. Institution financière

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(9 505)

1 754 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag fick all hjälp jag behövde av Nora.

Jag fick all hjälp jag behövde av Nora.

Hej Lars-Olof,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att Nora kunde ge dig all hjälp du behövde – jag har framfört din fina hälsning till henne.

Estelle var mycket hjälpsam

Estelle var mycket hjälpsam, tydlig och dessutom väldigt trevlig!

Hej Sofia,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att Estelle kunde hjälpa dig på ett så tydligt och trevligt sätt – jag har framfört din fina hälsning till henne.

Tusen tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Alva

Eric var väldigt hjälpsam och gjorde…

Eric var väldigt hjälpsam och gjorde processen väldigt effektiv och snabb!

Hej Ronja,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att Eric kunde göra processen så effektiv och snabb – jag har framfört din fina hälsning till honom.

Alva

En hjälpsam tjej/kvinna som var bra på…

En hjälpsam tjej/kvinna som var bra på det hon gjorde samt mkt trevlig

18 juin 2026

Hej Axel,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du upplevde supporten som kunnig och trevlig – det är precis det vi strävar efter.

Grymt kundtjänst

Grymt kundtjänst, trevlig och hjälpsam agent samt bra kunskaper. 10 av 10🌟🌟🌟🌟

Hej Kaled,

Tack för dina fina ord! 10 av 10 – det gör oss superglada! Vi blir glada att höra att du upplevde vår kundtjänst som trevlig, hjälpsam och kunnig 🌟

Bra hjälp Eric va väldigt hjälpsam

Bra hjälp Eric va väldigt hjälpsam

Hej Dean,

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att Eric kunde hjälpa dig på ett bra sätt – jag har framfört din hälsning till honom!

Alva

Jätte trevlig och smidig att prata med.

Jätte trevlig och smidig att prata med.

Hej Sorelle,

Det gör oss väldigt glada att höra då det är exakt det vi jobbar för – en smidig bankupplevelse.

Tusen tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss.

Snabbare än jag trodde

Snabbare än jag trodde och om man jämför med andra banker. Otroligt bra service min handläggare var Eric och något jag är jätte nöjd över är att han alltid följde upp i ärandet.

8 juin 2026

Hej Noor,

Stort tack för din recension!

Vad kul att se att du har haft en så bra upplevelse hos Eric! Vi är väldigt stolta över våra handläggare som alltid sätter kunden i fokus och alltid arbetar för att göra kundupplevelsen lite bättre. Därför är det också extra roligt att se att det uppskattas.

Jag har framfört din fina hälsning till Eric.

Very good service

17 juin 2026

Hi Yaseen,

Thank you for your kind words! We're so glad to hear you had a great experience with us.

We look forward to having you with us on our journey!

All the best,

Réponse de Lunar Sweden

Stort tack för dina strålande stjärnor!

Det gör oss superglada att höra att du haft en så bra upplevelse med vår kundsupport. Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa!

Claudia

Mycket bra bemötande och snabb…

Mycket bra bemötande och snabb återkoppling genom hela processen. Cornelius har varit tydlig med vilken information som behövts och har hanterat ärendet professionellt och effektivt. Kommunikationen har varit enkel och smidig, och jag har känt mig väl informerad under processens gång.

24 juin 2026

Hej Dina,

Stort tack för dina fina ord!

Det gör oss glada att höra att du haft en så bra upplevelse med Cornelius och att kommunikationen känts tydlig och smidig genom hela processen. Det är precis den bankupplevelsen vi jobbar för, och jag har framfört din fina hälsning till honom.

Claudia

Please don’t send me any email notifications. I don’t want you to change your mind about anything — I only need the information I asked for.

I have no further comments.

When a client makes a payment, I fully understand and agree that a transaction fee is required.
However, when I personally deposit my own savings into my own business account, I still have to pay a transaction fee — and this makes no sense to me.

This message is simply proof that I will immediately return the funds to my main bank after the term expires.
Sometimes it is better to pay more, as long as the bank does not irritate its customers the way Lunar does.

I am new to this, and this is my first — and it seems also my last — experience with your service.
I will gladly share my review on other platforms.

Best regards,

17 juin 2026

Hi Dusan,

Thank you for taking the time to share your experience. We're sorry to hear it hasn't met your expectations.

The transaction fees on Bankgiro, PlusGiro and Swish payments are part of our business plans and vary depending on the plan you have. For account-to-account transfers however, there is no fee.

Unfortunately, our system has no way of distinguishing whether a Bankgiro, PlusGiro or Swish payment comes from you personally or from one of your clients, which means we're unable to treat them differently. When you want to deposit money to your own account, we recommend a bank (account-to-account) transfer.

We hope this helps clarify things, and we'd like the chance to help you find the right setup. You're very welcome to reach out to us at 010 555 85 05 or via the chat in the Lunar app, and ask for me.

Best regards,
Alva

Ttevligt bemötande och fick snabbt…

Ttevligt bemötande och fick snabbt hjälp med mitt ärende

23 juin 2026

Hej Mio,

Tack för din recension!

Det glädjer oss att höra att du haft en bra upplevelse med vår kundsupport och att du snabbt fick hjälp med ditt ärende.

Enkelt

Enkelt, smidigt och kan kopplas till andra tjänster

16 juin 2026

Hej Frida,

Stort tack för att du delar din upplevelse med oss!

Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt att hantera sin ekonomi, så det gör oss superglada att höra att du har haft en smidig och enkel upplevelse hos oss och att vi passar bra ihop med dina andra tjänster.

Hi,

Thank you for your kind words!

We're so happy to hear about your experience with Niklas. I've passed on your message to him.

We look forward to having you with us on our journey!

All the best,
Claudia

Det var att skicka tillbaka pengar som…

Det var att skicka tillbaka pengar som kom till mitt konto på Luna bank efter jag hade tagit bort mitt konto där.
Jätte bra samtal och samarbete med medarbetare där och det var smidigt att få tillbaka pengarna.
Tack så mycket !

Hej Hosam,

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse! Vi blir glada att höra att du fick bra hjälp och att det gick smidigt att få tillbaka pengarna.

Vi önskar dig en trevlig torsdag!

Claudia

Snabb hjälp och bra kommunikation

Ingen telefonkö - den positiva upplevelsen startade redan där :-). Jag fick snabbt hjälp med en ganska komplicerat ämne, problemet löstes snabbt och effektivt!

Réponse de Lunar Sweden

Tusen tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss!

Vi blir så glada att höra att kommunikationen var smidig och att ditt ärende löstes effektivt utan långa telefonköer – det är precis den bankupplevelsen vi strävar efter.

Tusen tack Frans!

Tusen tack för all hjälp, Frans. Han löste mitt ärende snabbt och smidigt. Jag är en supernöjd Lunar-kund och får alltid toppservice av alla duktiga medarbetare på supporten. Ni är bäst 🤩

23 juin 2026

Hej Marielle,

Tusen tack för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att Frans löste ditt ärende snabbt och smidigt – det är precis den bankupplevelsen vi jobbar för. Jag har framfört din hälsning till honom 🙌

Claudia

Snabb och tydlig service med bra…

Snabb och tydlig service med bra återkoppling från rådgivaren Eric. Känns tryggt att man genomför KYC korrekt. Hoppas att servicen fortsätter vara lika bra.

Hej Niklas,

Stort tack för att du delar din upplevelse med oss! Vi blir glada att höra att Eric gav dig snabb återkoppling och att processen kändes trygg. Det är exakt den bankupplevelsen vi jobbar för, jag har framfört din hälsning till honom.

Claudia

Eric vilken klippa som hjälpte mig guld…

Eric vilken klippa som hjälpte mig guld värd

Hej Johan,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Det glädjer oss att Eric kunde hjälpa dig på ett så bra sätt – jag har framfört din hälsning till honom.

Vi önskar dig en fin torsdag!