Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn oude rugzak voelde overboding voor korte wandelingen, dus probeerde ik in plaats daarvan een canvas slingbag. In het hoofdvak pasen mijn telefoon, portemonnee, zonnebrilhoes en een klein flesje w... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Blijkt een dropshipper te zijn die snel geld wil verdienen dmv troep te verkopen. Kleding stinkt naar chemicaliën en voelt heel goedkoop aan. Je krijgt compleet iets anders dan wat er op de kwalitat... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lunelle Amsterdam is geen Nederlands bedrijf. Het is een Chinese dropshipper die zich voordoet als Amsterdam-label. Nergens staat vermeld dat je 3-4 weken op je bestelling wacht en het uit China k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De blazer is casual, maar niet té casual. Ik droeg hem over een eenvoudig T shirt en mijn outfit zag er meteen verzorgder uit. De stof voelt lichter aan dan de meeste blazers die ik bezit, waardoor hi... Voir plus

2,7

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,7

Tous les avis

188 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wees gewaarschuwd!

Wees gewaarschuwd!

De vermelding "zelfde dag verzonden" wekt de suggestie dat je een snelle levering krijgt.
Na een aantal weken gewacht te hebben bleek de kwaliteit zeer slecht te zijn.

Retouren is moeizaam en duur. Terug naar China.

De trustpilot link onder de email van dit bedrijf linkt je naar Luneleamsterdam (met een L te weinig). Per ongeluk?

Conclusie: wees gewaarschuwd als je hier wilt bestellen...

25 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik twijfelde eerst om te bestellen bij…

Ik twijfelde eerst om te bestellen bij een merk dat ik nog niet kende. Alles kwam netjes aan en de kleding leek sterk op de foto's. Dat waardeer ik, want online winkelen blijft soms een gok. Al met al voelde het als een betrouwbare ervaring.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Adverteerd als een nederlands bedrijf. Maar me kleding komt uit china? Is gewoon een pak van temu. Nu dwingen ze mij om de kosten te betalen om het terug te sturen. Dit bedrijf is oplichterij😒

23 juillet 2026

blijft mooi na wassen

De korte broek voelt luchtig aan en plakt niet tijdens warm weer. Ik heb hem inmiddels meerdere keren gedragen en na het wassen ziet hij er nog steeds goed uit.

Noté 1 sur 5 étoiles

Het product zou van linnen moeten zijn

Het product zou van linnen moeten zijn, maar het bleek voor 95% uit polyester te bestaan. Het product moet voor 15 euro terug naar China worden gestuurd. Ik zou 50% van het aankoopbedrag terug moeten krijgen. Ik zal over een paar dagen zien of ze zich aan hun woord houden.

Een DRAMA website

Een DRAMA website. Spul komt regelrecht uit China en heeft weken geduurd. En dan ook nog verkeerde artikelen geleverd krijgen en ook nog zelf moeten betalen voor de retourkosten. trap hier niet in mensen. Eén grote oplichterij!!

Oplichtersbende

Oplichtersbende, foto’s komen niet overeen met geleverde producten, is goedkope Chinese productie absoluut geen kwaliteit. Retourneren dus naar China op eigen kosten. Kijk uit mensen een en al ellende als je hier besteld

HIER NIKS BESTELLEN!

2 korte broeken besteld, super slechte kwaliteit.
late levering dus deze troep komt gegarandeerd uit china. pas vorm is slecht. hele site is AI en geen echte fotos.

wat een slechte ervaring...

NOOIT IETS BESTELLEN HIER!

17 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

KOOP HIER NIET ! CHINA goedkope kwaliteit!!

⭐☆☆☆☆ (1 ster – eigenlijk geen ster waard)

Koop hier alsjeblieft niet!

Ik heb een linnen blouse voor mijn man besteld voor een bruiloft. Op de website zag de blouse er prachtig uit. De levering duurde bijna een maand. Tijdens het wachten heb ik meerdere keren gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren, maar dat werd geweigerd.

Toen de blouse eindelijk aankwam, was het een enorme teleurstelling. Het was totaal niet wat op de foto’s stond: geen mooie linnen blouse, maar een goedkope satijnachtige blouse die meer op een pyjama leek. De kwaliteit was erg slecht. Voor mijn gevoel is dit een blouse die je voor een paar euro op een goedkope webshop kunt kopen, terwijl ik €39,95 heb betaald.

Ik heb meerdere keren gevraagd om het product te mogen retourneren. In plaats van een normale retourregeling kreeg ik steeds aanbiedingen om een deel van het aankoopbedrag terug te krijgen als ik de blouse zou houden. Toen ik bleef aandringen op retourneren, kreeg ik een retouradres in China. De retourkosten van ongeveer €22,50 moest ik zelf betalen.

Ik voel me misleid. De foto’s op de website komen absoluut niet overeen met het product dat je ontvangt. Mijn advies: bestel hier niet. Bespaar jezelf de teleurstelling en het geld.

Ik had liever 0 sterren gegeven, maar dat was helaas niet mogelijk.
Klacht indienen bij consuwijzer

Noté 1 sur 5 étoiles

Het hetgeen wat is besteld komt…

Het hetgeen wat is besteld komt helemaal niet overeen als op de foto, zoals de andere reviews ook aangaven. Ik had een S besteld, het leek wel XXL. Schandalig weggegooid geld als ik het zo begrijp qua retour zending moet je nog meer betalen ook. Nooit meer hier bestellen!!!!

20 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zocht kleding die volwassen oogt…

Ik zocht kleding die volwassen oogt zonder overdreven netjes te zijn. Lunelle zit precies in dat middengebied. De ontwerpen zijn makkelijk te dragen en voelen niet trendgevoelig aan. Dat sprak me direct aan.

3 juillet 2026

Bestel hier absoluut niets

Bestel hier absoluut niets! Lunelle Amsterdam doet alsof het een Nederlands merk is, maar het is een goedkope dropship-site. De kleding die ik heb ontvangen komt totaal niet overeen met de foto's en de pasvorm op de website. De kwaliteit is schandalig slecht. Alsof dat nog niet genoeg is, naaien ze je volledig met het retourbeleid: je moet de artikelen op eigen kosten terugsturen naar China. Deze verzendkosten zijn extreem hoog, waardoor retourneren financieel niet eens de moeite waard is. Dit bedrijf is puur opgezet om consumenten te misleiden. Schandalige zaak

30 juin 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus