Luxeron Avis 27

1,5

Zeer slecht. Ook binnen gekregen. Mini stofzuiger op batterij. Geen oplaadstation en een dwijltje niet groter dan mijn pink. Klarna ingeschakeld en klacht ingediend. De website in inmiddels we... Voir plus

Speelgoedstofzuiger ontvangen die duidelijk al gebruikt was. Daarnaast reageert het bedrijf niet op mijn mails en werkt de bestel-link niet, waardoor retourneren onmogelijk is. Via Klarna retour aa... Voir plus

Zoals zoveel mensen hier neer zetten heb ik ook zo'n stofzuigerbesteld wn kreeg ook een mini speelgoed stofzuigertje. Ik heb gelijk bij klarna retour gemeld maar krijg ook geen reactie op mail voor re... Voir plus

Pas op, oplichters. Helaas kwam ook ik er te laat achter. Vond het al een bijzondere aanbieding en gelukkig via klarna gedaan die er nu mee bezig zijn. Je besteld inderdaad een robot stofzuiger met op... Voir plus

1,5

Mauvais

Ik kreeg een heel klein pakketje…

Ik kreeg een heel klein pakketje binnen, dit pakket duurde al anderhalve week langer dan gehoopt. De robotstofuiger die ze beloven is een normale variant met opvangbak voor vuil en waterreservoir voor het water. Dit was een stofzuigertje net zo groot als een badkamer tegel.

Website van bedrijf niet meer te bezoek. Doei geld!

24 mars 2026

Net zoals mijn voorgangers al…

Net zoals mijn voorgangers al vertelden. Oplichters!! Ik had een 3 in 1 robotstofzuiger besteld en krijg een klein robotztofzuigertje wat je zelfs bijnde action zou laten liggen. Website is ineens offline!

opgelicht!! PAS OP!

Weg 99,99 euri had een robotstofzuiger besteld en wat dacht je speelgoeddingetje, net als mijn voorganger al zei, net zo groot als een tegeltje ipv een modern robotstofzuiger, ben m'n geld kwijt, maar weer een les wijzer

Let op voor dit bedrijf

Ik heb hier de witte variant besteld en gekeken naar reviews over het bedrijf. Helaas kwam ik er toen niet veel tegen. Ze adverteren met een complete robotstofzuiger maar ze leveren een klein stofzuigertje (zo groot als een tegeltje). Bijna €100 vind ik daarvoor wel erg veel. Gelukkig heb ik de aankoop via Klarna gedaan met kopersberscherming, dus het geld ben ik nog niet kwijt maar of dat zo gaat blijven? Zie nu ook dat de site niet meer te bereiken is op het moment

Pas op met dit bedrijf

Pas op met dit bedrijf. Ik heb daar de witte variant besteld en dom geweest niet eerst reviews op te zoeken. Gelukkig betaald met Klarna dus niet meteen mijn €99,99 kwijt.

Ik kreeg een heel klein pakketje binnen, duidelijk uit China. De robotstofuiger die ze beloven is een normale variant met opvangbak voor vuil en waterreservoir voor het water. Dit was een stofzuigertje net zo groot als een tegeltje in je badkamer. Lachwekkend maar niet als je er zoveel geld voor betaald hebt. Dat het uit China komt had ik voor dit bedrag akkoord gevonden. Heb al een duurdere roomba en deze was gewoon voor erbij maar dit is echt oplichting.

20 mars 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit