Lisez les avis des autres
Helt fantastisk service! Jeg fik en rabatkode igennem deres outlet i Vejle, men koden ville ikke komme igennem til min mail. Da jeg kontaktede virksomheden løste de straks udfordringen, og jeg fik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service. Jeg glemte at benytte mig af “gratis fragt” på første ordre, som de tilbyder. Opdagede det dagen efter, at jeg lagde ordren. Jeg skrev og forklarede situation om min forglemmels... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er kæmpe fan af deres tøj, som er i virkelig lækker kvalitet, og så har de bare nogle fede/lækre styles. Jeg modtog lynhurtigt min pakke, og alt var lige som det skulle være. Alt tøjet var som for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
LUXKIDS ApS er navnet på vores multibrand hus som råder over børnetøjsmærkerne mikk-line, THE NEW, THE NEW siblings, soft gallery, cost:bart, Fabelab, petit piao, pom pom og minipop. Hvert af vores brands har sin egen identitet og rejse, men fælles for dem alle, er en grundlæggende passion for at skabe tøj og tilbehør af høj kvalitet til børn i alle aldre. Her på webshoppen LUXKIDS har du mulighed for at købe børnetøj fra alle vores ni brands.
Coordonnées de contact
Løversysselvej 3C, 7100, Vejle, Danemark
- +45 61 28 30 23
- shop@luxkids.dk
- luxkids.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg kan godt blive lidt irriteret over
Jeg kan godt blive lidt irriteret over, at man fortsætter med at tage imod bestillinger under lagerflytning, når i ikke rigtigt kan finde rundt i det. Jeg har bestilt et sæt regntøj for 14 dage siden og det er stadig ikke afsendt. Kan ikke rigtig finde ud af om min mavefornemmelse fortsat er god længere. Jeg vil absolut ikke anbefale andre, at bestille derfra på nuværende tidspunkt. Dog en ekstra stjerne for hurtig svar fra kundeservice, men kundeservice kan åbenbart ikke gøre hverken til eller fra… Jeg synes desværre ikke det er nok til at hæve anmeldelsen yderligere. Min søn ønsker brændende det sæt regntøj og det skal bruges på lørdag. Jeg håber virkelig jeg ikke bare er naiv i denne proces.
Jeg synes godt nok det er dårlig stil…
Jeg synes godt nok det er dårlig stil af jer at når man bestiller på jeres webshop og forventer levering af alle varer men jeg får kun 2 varer hjem og så ringer til jer for at høre hvor det sidste sæt bliver af så siger en af jeres kollegaer at det skal hun nok kigge op på og lægger på, altså!!! Jeg skal sgu ikke betale for en vare jeg ikke har fået hjem!!! Og i har trukket for den vare jeg ikke har fået! 😠
Og jeg har sendt en mail til jer men ikke noget svar endnu!
Hurtig levering og fint tøj som vi glæder os til at tage i brug.

Det er julegaver
Det er julegaver, men umiddelbart ser det ud til at være en god kvalitet

Réponse : LUXKIDS ApS
God butik og god leveringstid
Fik alle varene levert nogen dager efter bestilling. Alltid masse lækkert tøj og god kvalitet. Købef gerne mer :)

Alt er godt
Super god oplevelse og fantastiske produkter… som i mit tilfælde var bløde uldprodukter✅

Er kæmpe fan
Jeg modtog lynhurtigt min pakke, og alt var lige som det skulle være.
Alt tøjet var som forventet - jeg havde bestilt nogle styles i flere forskellige størrelser, men endte med at beholde det hele, da datteren elsker tøjet😁🤩
Kommer 100% til at handle hos Luxkids igen🙂

Kæmpe fan!
Både mig, ungerne og sågar manden elsker deres tøj 🤩
Lækker kvalitet, holder både farve og “blødhed” vask efter vask! Hurtig levering, bestilte fredag, var i pakkeshoppen lørdag!

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service!
Jeg fik en rabatkode igennem deres outlet i Vejle, men koden ville ikke komme igennem til min mail. Da jeg kontaktede virksomheden løste de straks udfordringen, og jeg fik koden tilsendt i løbet af ganske få minutter. Jeg bestilte 3 termosæt klokken 10 fredag formiddag, og jeg kunne afhente lørdag middag. Det er virkelig hurtig, effektiv og fantastisk service!
Det er uden tvivl ikke sidste gang, at jeg bestiller tøj til ungerne fra denne hjemmeside 😍

Réponse : LUXKIDS ApS
Har købt 3 fine sæt julenattøj fra The New.
Har købt 3 fine sæt julenattøj fra The New for 2. år i træk og heller ikke denne gang er vi blevet skuffet... 😊 Gode tilbud og hurtig levering - vender gerne tilbage en anden gang..

Réponse : LUXKIDS ApS
Hurtig levering og ankom i perfekt…
Hurtig levering og ankom i perfekt stand.

Réponse : LUXKIDS ApS
Super nem hjemmeside og hurtig levering…
Super nem hjemmeside og hurtig levering 🌸 det virkelig et godt sted at shoppe

Alt er i tiptop orden
Alt er i tiptop orden. Service, produkter, priser samt hurtig levering. Ingen klager herfra! :)

Réponse : LUXKIDS ApS
Kan anbefale at købe her
God service, hurtig levering. Intet dårligt her :)

Dårligt retur system
Dårligt retur system - brødkrummestien til returlabel er umulig at finde måtte opgive kunne kun finde retur formular som så åbentbart skal printes fordi den har i ikke den onlineAlt i alt brugte jeg en hel formiddag på det.
Kvaliteten af tøjet levede heller ikke op til mine forventninger.

Børnetøj af fin kvalitet
Børnetøj af fin kvalitet, rimelige priser, god kommunikation fra LUXKIDS og hurtig levering til min pakkeshop, så meget tilfreds. : )

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.