Luxstyle

Jeg har fått 3 pakker av samme bestilling Pga at siden deres ikke tok kortet mitt første gang .Jeg har fått beskjed av dere å sende de to andre i retur .Ettet avtale med posten skal jeg ikke hente dem... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd Har brukt masken 5 ganger nå og jeg er kjempe fornøyd :) Lett å smøre på og tørket veldig fort. Syntes også den var veldig lett å "dra" av, uten noe søl! Jeg så faktisk umiddelbart a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har brukt den i noen uker, men merker ingen stor forskjell enda. Den bruker mer enn 10 min på å tørke, og man føler ikke alltid at den trekker ut nok. Men den forbedrer seg ved bruk. Har i det s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har brukt masken 5 ganger nå og jeg er kjempe fornøyd :) Lett å smøre på og tørket veldig fort. Syntes også den var veldig lett å "dra" av, uten noe søl! Jeg så faktisk umiddelbart at porene ble min... Voir plus

L'entreprise a répondu

Tar litt tid men resultatet er kjempe bra

Smurte utover fjeset og ble litt overrasket over hvor lang tid det tok før det stivnet skikkelig. Men når alt var stivt og jeg fikk det av igjen var huden praktisk talt helt ren. Lå masse grums på maska jeg tok av

24 avril 2017

Takk for tilbakemelding.

Hvis den ikke stivnet skikkelig så er det stor sjangs for at du smurte på for mye eller at masken ble påsmurt på feks. badet etter en dusj.
Du vil da må vente mer på at den skal stivne da luften er fuktig.

Ved personlige tester så tok det aldri mer enn 15 minutter om jeg ikke smurte på et tykt lag.

Dette fungerte fint! :-)

Hei! Vi fikk varen tilsendt etter noen få dager. Jeg og kidsa tok alle hver vår ansiktsmaske og var spente på resultatet. Vi hadde sett klippet på Facebook hvor hundrevis av hudormer satt igjen i masken etter den ble tatt av ansiktet. Spenningen var stor da vi tok dem av. På min maske ble det akkurat som på videoen. Masse som satt igjen i masken! Jentene hadde nok ganske ren hud fra før, så på de var det mindre "visuelt". Et tips: på pakken står det at man skal ta av masken etter ti minutter. Det er alt for kort tid. Da er den fortsatt våt. Masken må stivne mere hvis den skal være lett å fjerne. Hos oss tok det nærmere 25-30 minutter. Minstejenta synes det var litt vondt å dra av masken, vi andre tenkte ikke mye over det.
Alt i alt så er vi happy med produktet og hurtig levering! :-)

24 avril 2017

Réponse de Luxstyle

Takk for en flott feedback.

Vi setter stor pris på dette.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Fordelen med denne masken er at den tar …

Fordelen med denne masken er at den tar mye småhår og slikt. Men den tar ikke hudormer alle plasser på huden, men den er selvfølgelig et mye bedre alternativ enn å klemme. Samtidig får jeg ingen eksem av den ( har atopisk ) eksem. Så er fornøyd med den :-)

22 avril 2017

Réponse de Luxstyle

Godt å høre at du er fornøyd!:)

Gode masker som er behagelige å bruke

Gode masker som er behagelige å bruke! Trekker en stjerne pga. litt dårlig forklaring rundt hvordan de skal anvendes.
Ellers supre masker! :D

20 avril 2017

Godt å høre at du er fornøyd!

Påfør et tynt lag hvor du ønsker å bruke produktet, vent i 10-15min og riv så av.

Har den ikke tørket så har det blitt brukt et for tykt lag eller man har vært i et fuktig rom under ventetiden.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Huden føles så mye renere, du ser at masken drar med seg de svarte hudormene..bør virkelig prøves!

19 avril 2017

Utrolig fornøyd!

Utrolig fornøyd! Både meg og min samboer er enig om at dette produktet fortjener 5stjerner! :D

19 avril 2017

Takk for 5 stjerner!

Velkommen tilbake!

Jeg synes produktet har veldig bra …

Jeg synes produktet har veldig bra kvalitet og fungerer godt. Det har gitt meg gode resultater. Det tar også kort tid før den kommer frem, noe som jeg synes er veldig bra.

17 avril 2017

Takk for god tilbakemelding!
Det setter vi stor pris på!

Funket helt greit og fjernet en del …

Funket helt greit og fjernet en del hudormer ja.
Tok lengre tid på å tørke enn det sto på pakken, men ellers veldig fornøyd :)
Og veldig fornøyd med tilbudet jeg fikk når jeg kjøpte dem, ikke minst! :)

16 avril 2017

Godt å høre at du er fornøyd!

Hvis man påfører et tykkere lag vil det ta litt mer tid enn 10 minutter, men hvis man påfører et tynt lag så vil det ta ca 10 minutter for masken å tørke.

Rask levering

Rask levering. Produktet var som beskrevet. Veldig fornøyd

14 avril 2017

Kjempe bra

Kjempe bra! Fornøyd kunde. Levering er kjepp og enkel. Veldig fornøyd😊

14 avril 2017

Réponse de Luxstyle

Kjempgegodt å høre at du er fornøyd!

Velkommen tilbake :)

Helt fantastisk produkt

Helt fantastisk produkt! Anbefales på det sterkeste. God service fra selger også!

13 avril 2017

Takk for god tilbakemelding!

Syns ikke jeg ser så stor forskjell når …

Syns ikke jeg ser så stor forskjell når jeg bruker denne lipglossen som skal gjøre leppene større, men gir fin glans på leppene 😊

9 avril 2017

Hei, Nina.

Husk at vi har 90-dagers fornøydgaranti hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp!

Bare kontakt vår kundesupport på mail@luxstyle.no :)

Masken er superbra.Føler at huden er …

Masken er superbra.Føler at huden er mye renere etterpå,og dette er den eneste av de svarte maskene som går å dra av etterpp.De andre må vases av og det er veldig upraktisk.

8 avril 2017

Réponse de Luxstyle

Takk for din gode tilbakemelding!

Anbefaler ingen å handle fra denne …

Anbefaler ingen å handle fra denne siden. Holder ikke hva de lover med produktene sine og gjør seg vanskelige i forhold til retur og tilbakebetaling. Svært skuffet.

6 avril 2017

Hei,

Beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med oss.

Ser at du har sendt en retur, men at denne da ikke har ankommet vårt lager.
Det du da gjør er at du sender kvittering fra posten og/eller sporingsnummer til vår kundesupport,
og de vil da ha mulighet til å refundere din ordre uten at den har ankommet lageret.

Uten dette så er det dessverre ingenting de kan gjøre, da dette er krav for refundering hvis forsendelsen ikke ankommer lageret i retur.