Luxstyle

Jeg har fått 3 pakker av samme bestilling Pga at siden deres ikke tok kortet mitt første gang .Jeg har fått beskjed av dere å sende de to andre i retur .Ettet avtale med posten skal jeg ikke hente dem... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd Har brukt masken 5 ganger nå og jeg er kjempe fornøyd :) Lett å smøre på og tørket veldig fort. Syntes også den var veldig lett å "dra" av, uten noe søl! Jeg så faktisk umiddelbart a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har brukt den i noen uker, men merker ingen stor forskjell enda. Den bruker mer enn 10 min på å tørke, og man føler ikke alltid at den trekker ut nok. Men den forbedrer seg ved bruk. Har i det s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det eneste var at det tok lang tid å få …

Det eneste var at det tok lang tid å få dette levert.

5 avril 2017

Hei,

Dessverre så er det noen ganger posten er treg over tollen fra Danmark,
men glad å høre at du mottok din forsendelse og at du er fornøyd!

Fungerte til en viss grad

Fungerte til en viss grad, men prøves gjerne igjen

4 avril 2017

Takk for tilbakemeldingen!

Hva var det du ikke var fornyød med?

Velkommen igjen!

Suveren vare

Kjempe bra vare, tok ikke lange tiden, veldig lett å bruke

4 avril 2017

Réponse de Luxstyle

Takk for din tilbakemelding.

Flott å høre at du er fornøyd!

Helt perfekt

Helt perfekt! Hjalp meg masse med kvisene mine i ansiktet!

2 avril 2017

Takk for tilbakemeldingen.

Glad for å høre at du er fornøyd! :)

Very satisfied with the Blackheads Killer

Very satisfied with the Blackheads killer. It really removes my white & blackheads on my face. Would really love to use it again and again.

2 avril 2017

Réponse de Luxstyle

Thank you for your response.

We're thrilled to hear that you are happy with Blackhead Killer! :)

Lux Smooth

Huden kan bli noe sår av denne. Gir den 2 stjerner.

30 mars 2017

Takk for tilbakemeldingen.

Hva er det produktet kunne gjort bedre for at du hadde vært helt fornyød?

Produktet fungerte bra

Produktet fungerte bra, ansiktsmasken gikk dypt ned i porene og fikk bort urenheter.

Takk for tilbakemeldingen.
Flott å høre at du er fornøyd :)

funket veldig bra

funket veldig bra, men brukte lengretid på å tørke en det sto på pakken.

Takk for tilbakemeldingen.
Det varierer litt på hvor lang tid det tar i forhold til hvor mye man påfører samt om man er i et fuktig rom.
Påfører man et litt tykkere lag så vil tørketiden være litt lengre.

Velkommen tilbake!

blackhead killer kills it!

Hadde aldri før BlackHead Killer maskene prøvd slike masker. Såg positiv forandring etter kun den første maska! Godt fornøgd.

Hei,

Godt å høre at du er fornøyd!

Velkommen tilbake! :)

Veldig fornøyd

Har brukt masken 5 ganger nå og jeg er kjempe fornøyd :) Lett å smøre på og tørket veldig fort. Syntes også den var veldig lett å "dra" av, uten noe søl! Jeg så faktisk umiddelbart at porene ble mindre, positivt! Huden ble også silkemyk etterpå. Kommer til å anbefale dette produktet videre til venner og familie :)

-Silje

28 mars 2017

Réponse de Luxstyle

Kjempeflott å høre at du er fornøyd med Blackhead Killer!

Godt å høre at det ikke er bare jeg som liker masken!

Vippeserum

Følte at de ble en tanke lengre, men ikke tykkere . Svir hvis man får litt i øyne, ellers bra

24 mars 2017

Réponse de Luxstyle

Det kan variere litt ut fra hvilken hårtype man har.
Husk at vi har 90-dagers fornøydgaranti på alle våre produkter!

Black head killers

Anbefales så absolutt.Drar ut urenheter.Det ser man på maska når man tar den av

23 mars 2017

Réponse de Luxstyle

Godt å høre at du er fornød med ansiktsmasken vår!

Rask levering

Fikk det jeg bestilte innen kort tid. Gikk greit å betale faktura også. Fornøyd med produktet og servicen.

23 mars 2017

Réponse de Luxstyle

Takk for en flott handel!

Veldig rask levering!

Rask levering og bra produkter til gode priser

21 mars 2017

Réponse de Luxstyle

Flott å høre at du mottok produktet raskt.

Nøl ikke med å kontakte oss på mail@luxstyle.no hvis det skulle være noe!

Helt greit produkt, men litt overrated

Jeg prøvde produktet og ble ganske imponert etter første gang. Jeg følgte anvisningen, 2-3 ganger i uken. Gir produktet 3 stjerner.

20 mars 2017

Hei Marius,

Hvor ofte prøvde du produktet?

Det anbefales at man bruker det 2-3 ganger i uken, da med et par dager pause.

Takk for tilbakemeldingen!