Top team!
Het is een geweldige firma. Een topteam met de beste ondersteuning. De opleidingen, het persoonlijk contact, hoe er naar oplossingen gezocht wordt. Niets slecht op aan te merken.
Luxus Derma is een exclusief verdeler voor verschillende merken in de professionele beautymarkt. Met Luxus Derma kies je voor een partner die met je meedenkt en begeleidt in jouw groeiproces. En dat nemen we heel letterlijk. Zo springt een van onze experten om de twee maanden even bij je binnen. Om jouw projecten te bekijken en te evalueren en eventuele promoties te bespreken. Heb je nood aan meer begeleiding? Dan starten we een persoonlijk coachingstraject op.
Ankerrui 9, 2000, Antwerp, Belgique
Aucune trace de demande d’avis
Een firma die vooruitstrevend is en een heel hoog niveau aflevert zowel van opleidingen als producten. Er is een goede begeleiding en ondersteuning daar waar nodig en alles gebeurd steeds met veel enthousiasme. Evenementen die jaarlijks georganiseerd worden zijn altijd tot in de puntjes verzorgt en in teken van de professionals.
Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van deze groep, de superfijne collega’s maken het helemaal af.
Een top team en firma 💛
Supertoffe firma om met samen te werken. Professionalisme wordt hoog in het vaandel gedragen. De kennis van al de medewerkers is van een bijzonder hoog niveau. Het is een firma die meedenkt met jou en op maat gemaakte oplossingen aanbiedt.
Deze cocktail zorgt dat ik superfan ben!
Luxus Derma delivers amazing products, gives you fantastic support, helps your business grow, delivers ideas and solutions. But above all, they treat you like family.
Super fijne firma om mee samen te werken.
Persoonlijk contact is bij hun steeds prioriteit, wat ik zelf ook heel fijn vind.
Kwalitatieve producten, goede opleidingen en een hele goede service. Niks is hun teveel.
Een aanrader als je voor een langetermijn samenwerking wil kiezen.
Heel fijne firma met persoonlijke aanpak en op opvolging.
Echte ondersteuning waar nodig met waardevolle begeleiding en opleiding.
Ze volgen goed de trends!
Zeer kwaliteitsvolle producten die waarmaken wat ze beloven.
Luxus Derma?
Een aanrader!
Hulp en raad waar nodig ook bij kleine ( beginnende ) schoonheidssalons ( zoals ik ) goeie opvolging van het salon alsook de opleidingen zijn top
Super goeie producten en een familiale firma. Iedereen wordt er gelijk behandeld ook geven ze veel opleidingen en ondersteunen ze je waar ze kunnen.
Prima firma!
Vriendelijk, staat je bij met raad en daad, stipte levering,.. leuk om met samen te werken!
Family company with great support, splendid products, fantastic colleagues to work with, updates for all new techniques and everyday support for questions and deliveries #luxusderma#diegodallapalmaprofessional#rvblabhemakeup