Jeg siger det samme som MANGE andre..... FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dy... Voir plus

Det værste svindelfirma. Som beskrevet i andre anmeldelser modtog også jeg varer af en standard og kvalitet, der reelt gør dem uanvendelige. Retur skal ske til Kina formedelst ca kr 360 ( varerne kost... Voir plus

Lys København er et svindelfirma ! Deres produkter svarer for det første ikke til beskrivelser på siden, og dernæst udgiver de sig for at være en dansk side. Adressen som er vist på siden er i Hollan... Voir plus

FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... Voir plus

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

269 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

267 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fake

Fake! The address for the store is in the Netherlands, just a regular house…. (See google maps) Scam.

15 mai 2026

HOLD JER LANGT VÆK

HOLD JER LANGT VÆK, DET ER SVINDEL UDEN LIGE.
Bestilte en jumpsuit med puff ærmer, høj krave og vide i ben. Der kom en dragt hjem som mere lignede et fastelavns kostume og var hverken en jumpsuit eller havde set skyggen af ovenstående detaljer, men var derimod lige til skraldespanden. Det er kina skrammel i kvalitet og det er ikke muligt at refundere, medmindre man betaler fuld skrue for fragt til Kina, samt told m.m.

KØB ALDRIG VED LYS KØBENHAVN!!!!

7 mai 2026

Jeg vil aldrig købe noget her fra igen

Jeg vil aldrig købe noget her fra igen! Jeg var ikke opmærksom på at dette firma får varer fra Kina og jeg står nu med en ubrugelig vare som stort er til at smide ud! Jeg købte en skjortejakke, hvor ærmerne er alt for korte. Da jeg så vil returne den, får jeg at vide at jeg selv skal betale for fragt, som jeg kan læse mig til vil løbe op i mindst 200-300 kr - jeg gav 350 for varen. De vil give mig 10 %, Men det dækker jo ingenting.
Så jeg køber aldrig der fra igen - nøj hvor føler jeg mig snydt! Og rigtig dårlig kvalitet, skal jeg tilføje!

5 mai 2026

Pakken kom 15 dage efter jeg havde…

Pakken kom 15 dage efter jeg havde bestilt den og var slet ikke som på billedet, rigtig dårlig kvalitet. Køber aldrig noget der igen . Gav 252 kr for en vare som jeg selv kunne ha bestilt i Kina til ingen penge...

27 avril 2026

Falsk side

Falsk side, der ikke har noget med København at gøre. Hollandsk med drop shipping fra Kina. Tøjet ikke ens med billedet og de vil have det retur til Kina for at returnere pengene. OBS på fraud

24 mars 2026

I had ordered a dress for a wedding

I had ordered a dress for a wedding. Unfortunately the dress wasn't neither the size nor the colour that I ordered. However, they did refund me with 85% of the price I paid and let me keep the dress, so I am satisfied with on that part.

6 avril 2026

Snyd og bedrag!

Den aktuelle vare jeg modtog var af extrem dårlig kvalitet, lige til skraldespanden! Ser ikke ud som på firmaets billeder på hjemmesiden. Slemt af virksomheden snyder kunden på den måde.

22 avril 2026

Køb ALDRIG noget på denne hjemmeside

Køb ALDRIG noget på denne hjemmeside! Ville returnere en t shirt men den skal til Kina og helst med sporing! Efter mange mails så får jeg 20 % refunderet. Men har nu en ubrugelig t shirt og kun dårlig oplevelse af dette firma. Kan ikke anbefales!

19 avril 2026

Kinesisk svindel

Hjemmesiden ser flot og god ud, men afsenderen er kinesisk og varen kommer uden mærker på eller navn i - og i en rimelig billig kvalitet.
Så hvis du gerne vil have noget ordentligt og ikke kinesisk, så skal du købe et andet sted end her.

16 avril 2026

HOLD JER VÆK!! LAD VÆR MED AT BESTILLE FRA DENNE HJEMMESIDE!!

Hold jer væk!! Lad være med at købe noget.!! Det kan ikke siges tydeligere.
Jeg har lige modtaget en fuldstændig ubrugelig “skjortejakke”, som ikke på nogen måder ligner den, jeg har set på billedet og bestilt ud fra. 😕👎
Jeg har åbenbart givet 300 kr for et stykke langt filt med knapper. 🙁
Ikke engang farverne ligner den på billedet.
Så, der er ikke andet at sige end, LAD VÆRE MED AT BESTILLE NOGET FRA DENNE HJEMMESIDE!!

16 avril 2026

Snyd og bedrag

Kan ikke anbefale dette firma, aldrig modtaget min pakke. De trak pengene dagen efter bestilling og har endnu ikke modtaget noget. Nu 3 uger side de hævede pengene på min konto.
Lad være med at bestille fra dette firma. De får ingen stjerne fra mig.

20 mars 2026

ALDRIG ALDRIG ALDRIG køb her

ALDRIG ALDRIG ALDRIG køb her. Du bondefanges af varer der ikke ligner det på billedet og når du vil returnere er det til KINA på egen regning og det koster spidsen af en jetjager. De tilbyder så at refundere noget af beløbet som stiger for hve klage email du sender. Min endte på 35% refundering , men jeg har hjemme 2 kjoler jeg ikke kan bruge til noget som helst.

9 avril 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit