Jeg siger det samme som MANGE andre..... FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dy... Voir plus
Det værste svindelfirma. Som beskrevet i andre anmeldelser modtog også jeg varer af en standard og kvalitet, der reelt gør dem uanvendelige. Retur skal ske til Kina formedelst ca kr 360 ( varerne kost... Voir plus
Lys København er et svindelfirma ! Deres produkter svarer for det første ikke til beskrivelser på siden, og dernæst udgiver de sig for at være en dansk side. Adressen som er vist på siden er i Hollan... Voir plus
FAKE FAKE….KØB IKKE… Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tøj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tøj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Kinesisk virksomhed
Kinesisk virksomhed, kamufleret under dansk hjemmeside.
Snyd og bedrag
Firmaet havde ikke farven på min jakke, men trak alligevel beløbet - jag hat rykket 4 gange, men hører intet og har selvfølgelig heller ikke fået mine penge.
Så ærgerligt jeg ikke søgte her først
Desværre faldt jeg også for navnet på…
Desværre faldt jeg også for navnet på butikken. og håbede at modtage en fin galla kjole til min datter, det er nu 14 dage siden, pengene er trukket, men intet er modtaget endnu. Og gør jeg nok heller ikke😪
Kontakt Bank eller Politi!
Kontakt Bank eller Politi
Har anmeldt denne svindel virksomhed til Forbrugerombudsmanden. De henviser, da det er svindel, til Politiet. Gudskelov afviste min bank overførsel, og opdagede først bagefter via Trustpilot, at det var svindel (uden køb🙏) men politianmeld dem eller gør indsigelse i jeres Bank, så vi kan få stoppet denne svindler virksomhed!
Google er også igang med at få stoppet deres annonceringer, efter henvendelse til dem🙏🙏
Kina produkter.
Kina produkter.. faldt i med begge ben da jeg ikke undersøgte siden eller Trustpilot ordentligt..
Lever overhovedet ikke op til forventningerne eller det de garanterer
Lang ventetid med at de skal give autorisation for at man kan returnere varen..
Nul stjerner herfra....
Har også en dårlig oplevelse
Har også en dårlig oplevelse, var slet ikke identisk med hjemmesiden, hverken kvalitet, farve og ikke mindst størrelsen, kunne passe et barn. Utrolig lang levering 3 uger. Hjemmesiden snyder med gode anmeldelser, så hvis man ikke har slået trustpilot op, er man uvidende om den dårlige forretning.
havde jeg kunne give 0 stjerner havde…
havde jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
FUP firma, bestilte en kjole i starten af dec.md., den er ikke kommet endnu og jeg har bedt dem om at sende mig mine penge retur, det er ikke sket efter utallige mails, de påstår at de har sendt mine penge, men de kan ikke dokumentere at det.
FUSKER FIRMA
FUSKER FIRMA
Varer fra Kina til dobbelt pris.
Kvalitet 0. Service 0.
Har skrevet til kundeservice,men uden held
Kundeservice svarer ikke ved henvendelse.
NEVER BUY FROM THIS COMPANY.
Company luring their customers
Can not get contact with the company. I bought a red winter jacket the 21 of January and already the same day I wrote that I would like to cancel the order. I have wrotten to them every day since I purchased the item on their website but no answer from them. It has now been 14 days ago an no answer. I have now received my item but would like to return it but I still has not got any answer from the company. I have tried to call them but there is no one answering but a autoanswer from a machine which disconnect the call directly after 4 seconds. I would like to warn people not to buy anything from this company and will contact the police since their CVR from Denmark is not found when searching in the register. The company have an official address from Holland but the item was sent by Yun- something so it seems to be a Chinese company. This company obviously lures customer.
Kunne jeg give 0 stjerner
Kunne jeg give 0 stjerner, gjorde jeg det. De hæver pengene, men sender ingen varer. Mails svarer de ikke på.
Tror de har fusket med Trust Pilot, for da jeg tjekkede dem ud før mit køb, var det lutter 5 stjerner og nu det modsatte
Ikke dansk men kinesisk
Fusker firma.. udgiver sig for at være dansk men de køber deres varer i Kina som fx temu. Lyver omkring deres danske fysiske butik i kbh. Ikke engang billedet af de løbesko jeg købte har de redigeret men bare brugt Temus eget salgsbillede .. man kan ikke fortryde køb .. vi nået frem til de skulle i det mindste give mig 25 % rabat og de skulle refunderer pengene men efter de tilbød det har de ikke svaret.. virkelig et plattenslager firma.. løbeskoene røg direkte i skraldespanden da det var så dårlig kvalitet.. jeg er heldigvis ejer af flere store grupper på sociale medier så nu vil jeg sprede informationen omkring denne forhandler..
Køb ikke noget her i bliver snydt ..
Pas på – Klassisk dropshipping-side med misvisende oplysninger
Jeg vil gerne advare andre mod at handle her uden at have undersøgt detaljerne først. Selvom butikken hedder "Lys København", er der intet dansk over den.
Her er de vigtigste grunde til at være påpasselig:
Misvisende identitet: Butikken giver indtryk af at være dansk, men deres adresse er i Holland.
Fejlbehæftet CVR-nummer: Det oplyste CVR-nummer er ikke dansk og kan ikke findes i det danske register.
Sjusket oversættelse: Siden indeholder direkte hollandske ord (f.eks. "Om Ons" i stedet for "Om os"), hvilket tyder på en hurtigt opsat webshop-skabelon.
Tegn på dropshipping: Alt tyder på, at varerne sendes direkte fra Kina. Det betyder ofte ekstremt lang leveringstid, lav kvalitet og meget dyre returomkostninger, da varen ofte skal sendes retur til udlandet.
Kinesisk hjemmeside camoufleret som…
Kinesisk hjemmeside camoufleret som hollandsk. Min mor bestilte en jakke i str 5XL, men svarede mere til str XL og i øvrigt slet ikke i forventet kvalitet. Først når man skal returnere bliver det klart, at man har handlet med et kinesisk firma og at returnering derfor ikke kan betale sig. Kommer aldrig til at handle der igen
Kinesisk firma under dække af en dansk…
Kinesisk firma under dække af en dansk virksomhed. Fik leveret en hoodie i forkert farve og det mest plastikagtige stof. Har skrevet med kundeservice men uden mulighed for en fair returnering. Hold jer langt væk!
Hold jer væk fra den butik jeg venter…
Hold jer væk fra den butik jeg venter stadigvæk på en kjole som jeg har bestilt. Det er ikke en dansk side . Det er Kinesiske varer.
TEMU !!!
TEMU...
Jeg har i og for sig intet imod Temu. Men når en webshop begynder at videresælge Temu-varer til overpris, så står jeg af...
Tjek deres varer og sammenlign Temu. Det er de SAMME varer. Endda samme billeder etc.
En "satin" bluse som koster 47,- på Temu, koster 1.099,- hos Lys Kobenhavn. Altså det er jo så grotesk at det er sjovt :D
ADVARSEL BRUG IKKE DETTE FIRMA.
ADVARSEL BRUG IKKE DETTE FIRMA.
Købte en habit hvor knaphuller var for små I forhold til knapperne, altså kan den ikke knappes eller bruges. De skriver at jeg for egen regning skal returnere til KINA og de vil så vurdere om jeg kan få refunderet mine kr 382 - de tilbyder også at jeg kan få refunderet 15 % altså kr 57 uden at returnere " for at få afsluttet sagen" 🙈🙉
Hold jer langt væk fra dette firma!
Hold jer langt væk fra dette firma!! De er fuskere, og tøjet er under al kritik . De giver IKKE penge tilbage, selvom tøjet er af dårligste kvalitet, og ikke passer i størrelsen.
Fuldstændig vanvittig dårlig service
Fuldstændig vanvittig dårlig service. 14 dage siden jeg bestilte et par sko og har endnu ikke modtaget pakken. Den står som på vej, men er ikke kommet. Firmaet er kontaktet men intet svar. Lad være med at bestille derfra!